Foto bij 12. Lauren De Ruyck

Bedankt voor de vele reacties gisteren!
Ik heb een vraagje voor jullie. Ik heb de grote verhaallijnen al uitgedacht voor dit verhaal, maar als er nog kleine dingen zijn die je zou willen zien gebeuren mag je dat altijd in een pb sturen. Ik ga proberen al jullie ideeën erin te verwerken. Alvast bedankt!
xx LUFU

Na Jill haar uitval leek Niall even van zijn stuk gebracht. Maar hij herstelde zich al snel weer. "Jij moet je er niet mee bemoeien!" riep hij voor hij met grote passen wegliep. Jill zuchtte. "Het spijt me Lauren, maar ik moest het doen." zei Jill. "Bedankt." zei ik voor ik haar omhelsde. "Ik dacht echt dat hij al wat gekalmeerd was." zuchtte Greg. "Het geeft niet." mompelde ik. Natuurlijk wou ik wel dat Niall anders had gereageerd. Maar ik snap zijn reactie ook wel. "Willen jullie iets om te drinken?" vroeg Maura om de stilte te verbreken. "Cola." zeiden Jill en ik tegelijk. Maura grinnikte en ging 2 glazen cola halen. We gingen intussen samen met Greg in de zetel zitten. "Ik zou graag eens je broer ontmoeten." zei Greg plots uit het niets. Ik schrok wel wat door de vraag. Ik keek naar Jill en daarna naar Greg. "Euhm, ik weet niet of dat ooit zal lukken. Ik kan hem moeilijk meenemen op het vliegtuig." zei ik. "Ik kan toch eens langskomen bij jullie?" zei Greg alsof het de normaalste zaak was. Maar dat was het niet. "Ik denk niet dat mijn vader daar zo blij me zal zijn. Ik bedoel, ik mocht jullie niet eens opzoeken, en hij denkt dat we in Oslo zijn." Maura kwam terug met 2 glazen cola en zette ze op de salontafel voor ons. "hm, ja daar heb je wel een punt. Hebben jullie geen Skype ofzo?" vroeg hij aan mij. "Waar hebben jullie het over?" vroeg Maura omdat ze niet wist waar we over bezig waren. "Ik vroeg of het mogelijk was om contact te hebben met haar broer. Het lijkt me leuk om hem ook eens te ontmoeten." Maura knikte. "Mijn broer zou jullie ook heel graag ontmoeten en hij vond het jammer dat hij niet meekon. Dat doet me eraan denken, hij heeft een brief geschreven die ik aan jullie moest afgeven." Ik zocht in mijn jaszakken waar ik dat nu weer gestopt had. Ik was ook altijd alles kwijt. In de laatste zak die ik doorzocht vond ik hem. "Hier." zei ik terwijl ik hen de brief overhandigde. "Je kunt hem beter lezen als we weg zijn, denk ik." zei ik snel voor Maura de brief wou openen. "Oh, okay." knikte Maura
"Waar gaan jullie deze middag eten?" Vroeg Maura. "We hadden al een leuk restaurantje uitgekozen." Legde Jill uit. "Jullie zouden hier ook mogen blijven eten hoor, maar ik denk dat dat niet zo'n heel goed idee is met Niall." Vertelde ze. Ik knikte begrijpend. Ik nam een slokje van mijn cola tot Greg plots een vraag stelde die ik liever niet wou horen. "Heeft een van jullie soms een vriendje?" Ik voelde hoe Jill meteen mijn hand vastnam en me bezorgt aankeek. "Nee" zei ik zo normaal mogelijk. "Ik ook niet" zei Jill. "Da's raar, jullie zijn twee goed uitziende meisjes." Zei Greg met een glimlach. Ik lachte vriendelijk en stootte daarna Jill aan. "Ik denk dat we dan best vertrekken." "Oh ja, inderdaad we moeten ons nog wat opfrissen om naar het restaurant te gaan." Knikte Jill. "Wanneer zien je we dan nog eens?" Vroeg Maura. "Ik weet het niet. Ik wil niet dat jullie ruzie krijgen met Niall door mij." Antwoordde ik. "We zien morgen dan wel weer." Zei Greg.
We zwaaiden hen nog uit tot we om het hoekje waren. "Waarom vraagt iedereen toch of ik een vriendje heb?" Zei ik meer tegen mezelf dan tegen Jill. "Ik weet het ook niet, maar ik heb wel Niall ontmoet!" Zei ze terwijl ze begon rond te springen. "Het was wel niet op de manier dat ik verwacht had maar hij was zo knap." Zei Jill terwijl ze rond stuiterde. Ik grinnikte bij het zien van de vreugde van mijn beste vriendin.

Toen we terug in het hotel waren ging Jill meteen naar de badkamer om haar om te kleden om te gaan eten. Verveeld deed ik de tv aan. Ik zapte wat rond en er was niet veel op tv, dus keek ik maar naar spongebob. "Doe eens door!" riep ik naar Jill want ik moest mij ook nog wat opfrissen. Ik zuchtte en schrok een beetje van geklop op de deur. Wie zou dat nu zijn?

Reacties (6)

 • manzambi127

  Ik vind Lauren een beetje aro met haar, waarom vraagt iedereen of ik een vriendje heb. Ik vind haar echt spuug lelijk!

  5 jaar geleden
 • VerenaClifford

  Haha als ik niall zou ontmoeten zou ik ook gaan rondspringen ik mag Jill wel ze is net zo gek als ik e
  Ben

  6 jaar geleden
 • Cliffayne

  TISSS NIALL!!! ;D

  6 jaar geleden
 • Niallerslove

  Wat ik wil zien?
  Dat Niall normaal doet, ghehe.^^

  6 jaar geleden
 • Chasing1D

  Haha Jill! (:

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen