Foto bij • 82.

• Candice Birttany Melrose.

'Ik weet wat jullie nodig hebben. Een heerlijke warme douche.' Zegt Anouk als we die avond beneden zitten. 'Samen.' Zegt ze erachteraan. Harry kijkt me aan en ik glimlach, waarna we opstaan. Anouk loopt voor ons uit naar boven naar de badkamer en legt ons uit hoe de douche werkt. We knikken en dan loopt ze weer naar beneden.
Harry sluit de deur en maakt deze op slot waarna hij naar me toe loopt. Beide kleden we ons uit en stappen we onder de inmiddels al warme stralen. De hele badkamer is al beslagen van het condens en vocht maar het kan ons niet schelen.
Zodra ik mezelf onder de warme stralen neerzet open ik mijn armen. Harry stapt ook in de cabine en slaat zijn armen meteen om mijn nek waarna ik die van mij om zijn middel klem. We zeggen helemaal niets tegen elkaar maar het is een fijne stilte. We genieten van elkaar. Gewoon van het feit dat we er beide nog zijn en dat we elkaar nog hebben.
Dat we vandaag hebben overleefd.

Harry laat me langzaam los en tilt mijn kin op, waarna hij zijn lippen ruw tegen die van mij drukt, maar toch word het een zachte kus. een kus vol liefde. 'Ik ben zo trots op je.' Fluistert Harry. 'Als jij er niet was geweest, was ik er nu ook niet meer geweest.' Zegt Harry.
'Niet aan denken.' Fluister ik en ik druk mijn lippen weer op die van hem. Na een liefdevolle zoen laat ik Harry los om op adem te komen, en pak dan de shampoo. Ik ga op mijn tenen staan en strijk het in zijn krullen. We ruilen om van plaats, zodat Harry nu meer onder de stralen staat, en de shampoo uit zijn haar kan spoelen. Ik glimlach en terwijl hij zijn haar uitspoelt teken ik hartjes op zijn borst.
Harry glimlacht even en drukt een kus op mijn voorhoofd, waarna hij me wenkt dat ik me om moet draaien. Ik sta met mijn rug naar hem toe en dan voel ik zijn grote handen op mijn hoofdhuid, de shampoo in mijn haar masserend.
Zijn handen dwalen af naar mijn schouders en hij begint me heerlijk te masseren. Ik sluit mijn ogen en adem diep in en uit. 'Vind je dit fijn?' Vraagt Harry en ik knik waarna Harry verder naar mijn rug gaat en daar begint te masseren. 'Jezus waarom heb je nooit verteld dat je dit zo goed kan?' Vraag ik.
'Omdat ik je dan elke avond had moeten masseren.' Lacht Harry even. 'Nee hoor, alleen op momenten zoals deze.' Zeg ik en ik draai me weer terug.
'Ik hou van je Harry. Je bent alles voor me. Mijn echte held.' Zeg ik en Harry glimlacht en slaat zijn armen weer rond mijn lichaam.
'Ik hou ook van jou Candice. Je bent zo een sterke vrouw.' Fluistert hij terug en ik begraaf mijn gezicht dicht tegen zijn borst waarna ik voel hoe Harry met zijn vingers door mijn haren strijkt.
Dit is nu echt een moment genieten.

- -

#ripcory - #staystronglea.

Verschrikkelijk nieuws...
En dat terwijl ze volgende week zouden gaan trouwen...

Bedankt voor de top, vandaar dit extra stukje!
Morgen komt er niets, want ik ga vanavond naar de zomerfeesten en morgen komen er vriendinnen van mij en dan gaan we die avond weer...
Sorry alvast <3 xx

Reacties (12)

 • FlyingMinds

  Mooi stukje!
  En idd, echt heel erg van cory:(en ook super zielig voor lea...

  7 jaar geleden
 • xBlush

  Heel mooi geschreven en echt heel erg van Cory inderdaad. Ik zat echt met tranen in mijn ogen op de bank..

  7 jaar geleden
 • Subdivisions

  Cutee x
  Snel verder:)xx

  7 jaar geleden
 • AnkePayne

  awww ze zijn echt schattig

  7 jaar geleden
 • Saturnz

  Wat skottig (=

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen