Foto bij 14. Lauren De Ruyck

Sorry dat het zo laat is maar ik heb deze filmpjes gekeken.
Oh en gisteren zijn mijn beste vriendin en ik 2 super hotte jongens tegengekomen. Ze waren allebei mooi blond en de een had blauwe ogen en de andere bruine. We zijn met hen beginne praten en nu zijn we goede vrienden geworden. YAY.
Sorry voor dit î.
Reacties nog altijd welkom en kudo's ook!
LUFU xx

Terwijl ik me stond om te kleden hoorde ik Niall met Jill praten. Ik was net klaar toen Niall zei: "Ik zal de beste broer ooit zijn en ik ga zorgen dat niemand haar pijn zal doen." Ik vond het echt wel lief van hem en aan zijn gezicht kon je zien dat hij het echt meende. "Dat is lief van je Niall." zei ik met een glimlach. Hij stond op. "Ik meen het ook echt, ik wil alles wat we gemist hebben inhalen. Ookal zal dat moeilijk worden met de band en de fans. Als er iets is mag je me altijd bellen." Hij gaf me een briefje waar zijn nummer opgeschreven. "Bedankt." zei ik. "Ik zal dan maar weer eens naar huis gaan. Mijn moeder zal zich waarschijnlijk afvragen waar ik blijf." zei Niall terwijl hij al naar de deur ging. "Zullen wij dan ook maar vertrekken?" vroeg ik aan Jill. Ze knikte. Samen met Niall liepen we de trap af. "Nog eens sorry over hoe ik mij gedragen heb." zei Niall toen we voor het hotel stonden. "Het is oke nu Niall. Het is vergeten en vergeven. De spons erover." Niall zijn glimlach werd groter, in mate dat het mogelijk was. Hij trok Jill en mij nog beiden in een omhelzing en we namen toen afscheid.

Onderweg naar het restaurant werd er niet veel gezegd. Ik was nog steeds blij dat Niall nu ook weer normaal deed en Jill? Jah,... Die liep nog te dromen over dat ze de handtekening heeft van Niall en zijn nummer en ook een foto met hem. "Ik ga mij nooit meer wassen." zei ze plots uit het niets. "Ew, Jill. Waarom? De jongens zullen je graag ruiken komen." lachte ik. "Niall heeft me wel hier en daar en daar aangeraakt hé." zei ze terwijl ze op verschillende plekken op haar armen en kleren wees. Ik rolde met mijn ogen. "En als ik je aanraak? Dan ga je je toch wel wassen?" Ze keek me met een ongelooflijk domme uitdrukking op haar gezicht aan. "Ja?" Ik trok een gespeeld sip gezicht. "Dus ben ik niet speciaal voor jou?" zei ik dramatisch. "Natuurlijk wel! Maar Niall is wereldberoemd, en niet iedereen kan hem ontmoeten." zei ze. "Maar ik ben wel familie van hem hé, dus als ik jou aanraak zit daar toch ook een beetje van hetzelfde van hem in." Eerst keek Jill me niet begrijpend aan maar toen viel haar kwartje. "Ja, maar toch is het niet hetzelfde." zei ze. We stapten intussen het restaurantje binnen. Het was een gezellig restaurantje. We hebben er lekker gegeten en goed gedronken. Fanta en Ice Tea.:D

Jill en ik hadden nog de hele dag door Mullingar gelopen en waren toen uitgeput terugkeert naar het hotel. Net toen ik de deur wou openen ging mijn Iphone. Het was mijn broer die belde. "Dag Jaan." zei ik opgewekt.
"Dag Lauren, waarom liet je niets weten, we waren echt wel een beetje ongerust hier."
"Sorry"
"Het is al goed maar hoe is het daar nu? Hoe hebben ze gereageerd?"
"Goed hoor, maar Niall kon er eerst niet goed mee overweg maar hij is vandaag zijn excuses komen aanbieden voor zijn gedrag. Jouw brief heeft hem van gedacht doen veranderen."
"yeah, ik ben goed! Maar is dat die Niall van die boysband?
"Jup, oh en Greg vroeg of er een mogelijkheid was om met jou te spreken. Zijn mama en papa morgenochtend thuis?"
"Ja, maar 's middags niet. Dus dan kun je misschien eens bellen. Maar ik kan wel geen Engels."
"Okay, ik ga wel tolk zijn dan. Maar ik ga nu slapen als je het niet erg vind. Dag Jaan!"
"Slaap lekker Lauren."

"Kun je Jaan morgen bellen?" vroeg Jill toen ik mijn Iphone weglegde. "Yup, morgen namiddag. Zal ik het laten weten aan Niall, Greg en Maura?" vroeg ik. "Ja, dan laat je maar ook weten dat we dan komen hé" Ik knikte en begon een nummer te zoeken op m'n Iphone
Aan Greg: Morgen namiddag, mogen we mijn broer bellen. Is het goed als we dan langskomen? x Lauren
Meteen kreeg ik terug dat het goed was en dat hij blij is dat Niall eindelijk weer normaal doet.

Reacties (6)

 • thatonechild_xo

  Dit is zo leuk gaat ze ook nog verliefd worden op een van de bandleden, of nie?(nerd)

  5 jaar geleden
 • thatonechild_xo

  Dit is zo leuk gaat ze ook nog verliefd worden op een van de bandleden, of nie?(nerd)

  5 jaar geleden
 • thatonechild_xo

  Dit is zo leuk gaat ze ook nog verliefd worden op een van de bandleden, of nie?(nerd)

  5 jaar geleden
 • Chasing1D

  Awn! Snel verder! (: xx

  6 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(flower)

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen