Foto bij 15. Lauren De Ruyck

Wow, ik moest ff slikken toen ik hoorde dat Finn Hudson uit Glee onverwachts overleden is. :'( Hij was 31. Dat is echt veel te jong om te sterven niet?
Jullie zijn echt de max, ik hou echt enorm veel van jullie!!
Maura, Greg en Niall praten tijdens het telefoongesprek Engels. Ik vond het beter passen maar het is de enige keer dat dit gebeurd. x
LUFU

Jill en ik stonden weer voor de deur van het huis van Niall en Greg en Maura natuurlijk. Jill belde aan. Ze was enorm blij dat we Niall weer zouden zien. De deur werd opengedaan door Maura. Ze keek ons meteen lachend aan. "Dag meisjes." zei ze opgewekt. "Dag Maura." zeiden Jill en ik. "Kom erin. Greg heeft verteld dat we vandaag naar Jaan kunnen bellen?" Ik knikte. Maar ik besefte dat ze dat niet kon zien omdat ik achter haar aan liep. "Ja, onze ouders zijn vandaag gaan werken en Jaan is 'alleen' thuis." Maura keek me ietwat geschrokken aan. "Alleen? en wat als er dan iets gebeurd of hij moet naar het toilet?" vroeg Maura wat ongerust. "Martin, onze buurjongen, gaat nu en dan eens kijken. Hij kan goed opschieten met Jaan. Hij is wel al bijna 20, maar hij is oké." zei ik. Maura knikte begrijpend. Jill en ik begroetten Niall en Greg ook nog.
Toen we eenmaal met ons achterste de zetel geraakt hadden kon je zien dat Greg, Niall en Maura wouden dat ik wat sneller door deed. Ik nam tergend traag mijn Iphone uit mijn tas. "Doe eens wat door." zei Niall ongeduldig. "Niall, heb eens wat geduld." zei Maura meteen bestraffend op Niall. Ik had intussen al het nummer van mijn broer ingetikt. Ik drukte op het knopje bellen en op de luidspreker. Tuut, Tuut. "Dag Lauren." klonk er opgewekt door mijn mobiel.
"Dag Jaan, Je staat op luidspreker en Niall, Greg en Maura zitten hier."
"ow, hello."
"Hello" zeiden Maura, Niall en Greg tegen Jaan.
"How are you?" vroeg Greg.
"I'm fine, you?" zei Jaan wat hakkelend.
"I'm fine too, thanks, I'm Greg."
"I am Niall"
"And i am Maura."
"Oh, euhm, hi, i'm Jaan." Ik wist dat ik er niet mee mocht lachen maar het was wel grappig.
"What have you done already today?" vroeg Niall om de stilte te verbreken.
"Lauren help. Kun jij eens zeggen dat ik naar tv gekeken heb en aan mijn vliegtuigje gewerkt heb?"
"He watched TV and worked on his miniature aircraft." vertaalde ik voor hem.
Het gesprek ging nog een tijdje verder. Ik speelde voor het grootste deel tolk. Over de telefoon konden ze goed met elkaar opschieten. Ik vind het wel jammer voor iedereen dat ze Jaan nooit zouden kunnen ontmoeten in levende lijve. Het is voor mij onmogelijk om Jaan mee te nemen in mijn eentje. Als hun naar ons zouden komen dan zouden we weer een probleem hebben met mijn vader. Ik denk dat mam er geen enkel probleem mee zou hebben.
"Bye" sloot Jaan het gesprek af.
Ik nam mijn Iphone en stopte hem weer in mijn schoudertas. "Ik vind het echt jammer dat we morgen alweer moeten vertrekken. De tijd is hier echt voorbij gevlogen." zei ik. "Ja, echt waar, ik had hier best wel nog wat langer kunnen blijven." zei Jill instemmend. "Jullie kunnen altijd nog eens terugkomen. Ik kan niet beloven dat Niall er dan zal zijn maar het zou leuk zijn moest je ons nog eens opzoeken." Ik knikte "Het zal wel moeilijk worden. Het moet telkens achter de rug van mijn vader gebeuren en dat is wel lastig want als we nu gaan thuiskomen zal ik alles moeten vertellen wat we gezien hebben in Oslo." legde ik uit. "Ah, ja , daar had in nog niet aan gedacht. Maar als er iets is mag je ons altijd bellen." "Of mij, als ik weer eens niet thuis ben." voegde Niall er snel aan toe. "Dat zal ik zeker proberen te doen." beloofde ik. Maar ik wist nu al dat het bijna niet zou lukken. "I- ik, hoop dat je vader ooit bijdraait, zoals ik en dat ik hem dan mi- misschien eens kan ontmoeten." zei Niall hakkelend. "Ooit gebeurt dat wel Niall." probeerde ik hem gerust te stellen maar zelf wist ik heel zeker dat hij dat nooit zou doen.
Er is één ding dat ik zeker wist en dat is dat ik vanaf nu samen met Jill het reilen en zeilen van One Direction zou volgen. Jill zal daar helemaal geen problemen mee hebben en ik zou weten waar mijn (half)broer mee bezig is.

Reacties (2)

 • AngelicPower

  snel verder!!(flower)

  6 jaar geleden
 • Chasing1D

  Awn! haha! (: Wow, is hij overleden? :o :o :o
  Lauren haar haar is daar echt cool op! Spots? :p

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen