Foto bij Page 97 - Jay

I AM BACK!!
Have you guys missed me? Of course you did ^^
Haha, grapje hoor, maar ik heb jullie wel gemist. En Quizlet en schrijven aan dit verhaal in het algemeen en zo (:
Maaaaaaar AMERIKA WAS ECHT GEWELDIG!!! Nu ik zo thuis ben vind ik het eigenlijk een beetje onwerkelijk om te beseffen dat dat écht allemaal gebeurd is. Het lijkt allemaal zo snel voorbij te zijn gegaan!! Ik had eigenlijk wel gewild dat het langer zou kunnen duren ): Maar ja, positief denken, ik hoef nu tenminste niet meer bij mijn snurkende ouders op één hotelkamer te slapen ^^ En ik heb mijn computer terug, of course ^^
Eventjes een hele korte samenvatting van mijn vakantie:
We zijn de eerste dag aangkomen in Los Angeles, daarna hebben we een dag LA bekeken, toen zijn we via het national park Joshua Tree (een woestijn, waar ik trouwens een BLUE JAY gezien heb ^^ en ik heb in de vakantie nog meer blauwe vogels gezien, misschien waren dat ook wel blue jays, maar dat weet ik niet precies. Maar ik vond het leuk om dat even aan jullie mee te delen ^^) naar Palm Springs gereden. De dag daarna gingen we naar Las Vegas, daar zijn we één nacht gebleven, toen zijn we naar Zion gegaan (2 nachten) (een soort canyonlandschap met hele mooie roodachtige bergen (: ), vervolgens zijn we naar Bryce Canyon gegaan (1 nacht). Daarna gingen we naar Moab (2 nachten), bij het national park Arches (dat zijn zeg maar van die rotsbogen, echt heel mooi!). Daarna gingen we naar Dinosaur (daar zitten dinosaurusbotten in de rotsen) en de volgende dag naar Grand Teton (waar we 2 nachten bleven) (dat is een soort berggebied, doet een beetje aan de Alpen denken, maar dan nog veel weidser en er staan overal bordjes dat je moet oppassen voor beren (:). Toen zijn we 4 nachten in Yellowstone geweest (dat is dus zo'n vulkanisch gebied waar allemaal spuitende geisers uit de grond komen, echt supercool en supermooi!! Alleen stonken die geisers wel naar rotte eieren:PEn we hebben daar een beer gezien! In het wild dus, hij stond gewoon langs de kant van de weg. En ik vond hem schattig, haha ^^) (DO NOT FEED THE BEARS). Daarna zijn we langs Craters of the moon naar Twin Falls gereden, waar we 2 nachten zijn gebleven en een keertje een wat rustiger dagje hebben gehad. Toen zijn we naar Salt Lake City gegaan, waarbij ik onderweg in dat zoute meer heb gezwommen, waar je dus blijft drijven ^^ En daarna gingen we weer naar Las Vegas, waar we dus precies één dag na One Direction waren. ÉÉN DAG!!! (boehoehoe, sniksnik, ik was lichtelijk depressief dat we er niet één dag eerder hadden kunnen zijn. nee hoor, just kidding, Las Vegas was alsnog geweldig!! En echt knettegek! Oh, en ik ben voor het eerst in mijn leven in een achtbaan over de kop geweest, die nog wel IN ONS HOTEL was, haha ^^). Na 2 nachten Las Vegas zijn we weer teruggevlogen naar Nederland en nu ben ik hier dus (: Ik ben gisteren in Las Vegas rond kwart voor één lokale tijd vertrokken en ik ben hier om kwart over 11 Nederlandse tijd maar dan dus wel de volgende dag aangekomen, dus dat is best wel raar... En ik ben eigenlijk best wel moe, maar ik heb net weer een soort aanval van energie gekregen, haha ^^
Oooooh, ik zou nog zo ontzettend veel verhalen kunnen vertellen over mijn vakantie, maar misschien moet ik jullie daar maar niet al te veel mee gaan vervelen ^^ Als jullie nog meer willen weten mag je er altijd naar vragen hoor ^^
Hier is dus EINDELIJK weer een nieuw hoofdstukje voor jullie (: Sorry dat ik hem niet terwijl ik op vakantie was kon activeren! Ik had in principe wel wifi op de meeste plekken, maar die was vaak niet echt goed en mijn iPod viel dan steeds uit, dus dat was heel irritant en het leek me niet echt handig om het op die manier te activeren, dus ik dacht/hoopte: jullie begrijpen het vast wel als ik het nieuwe hoofdstukje pas nadat ik terug ben activeer. En dat klopt denk ik ook wel, want ik heb er alleen maar abo's bij gekregen in de tijd dat ik weg was. 229 alweer!! Wauw! Heel erg bedankt allemaal! De nieuwe abo's gaan trouwens nog allemaal een koekje krijgen! Oh, trouwens ook echt heel erg bedankt voor alle lieve reacties en zo die ik heb gekregen voordat(/tijdens) ik wegging! Ik heb ze wel allemaal zitten lezen terwijl ik weg was (: Ik zal proberen of ik er ook nog een beetje op kan gaan reageren en zo (: Maar ik heb ook nog 116 berichten in mijn inbox van hoofdstukken die ik moet bijlezen en zo...
Ik heb trouwens tot nu toe 2 reacties gekregen op de kleurplatenwedstrijd (heel erg bedankt alvast voor die mensen!), dus ik vind dat jullie nog steeds mogen meedoen (: (ik heb trouwens een paar reacties gekregen van mensen die zeiden: ik ben niet zo creatief of dat soort dingen, maar ik zou zeggen: gewoon proberen! Een kleurplaat inkleuren kan iedereen, toch? Misschien ontdek je nog wel dingen van jezelf die je niet verwachtte ^^ en alles mag! Oké, nu klinkt het heel erg alsof ik reclame loop te maken voor die wedstrijd, haha. Nee hoor, je mág meedoen als je het leuk vind, hoeft natuurlijk niet (; )
Oh, en het lijkt me ook wel leuk om binnenkort een keer zo'n hoofdstukjesbom te activeren (d.w.z. een stuk of 5 hoofdstukken op een dag), maar dat zou wel betekenen dat ik nog even door moet schrijven. Ik heb er op dit moment nog 2 klaar liggen, die ik op vakantie op de notities van mijn iPod geschreven heb, maar dat zijn eigenlijk wel een beetje van die zogenaamde "fillers" en ik ben er nog niet helemaal tevreden over, geloof ik... Maar ik zal zien hoe ver ik kom (:
Anyway, dit was een ONTZETTEND lange inleiding (respect voor de mensen die dit lezen, haha). Ik hoop dat jullie dit hoofstukje een beetje leuk vinden!
Xx Charlotte (:

P.s. Dat plaatje! Ik kwam het tgen op WeHeartIt en dacht echt: Whahahaha, mijn verhaal so far samengevat in een gif ^^"
P.p.s. Mijn hartjeszonnebril is trouwens gesneuveld deze vakantie, sniksnik :'( #riprozehartjeszonnebrilvancharlotte. Maar ik heb wel een hele leuke nieuwe zonnebril gekocht in Amerika, ook al is hij niet met hartjes (':
P.p.p.s. Oh, en de nieuwe kudoregels! Ik vind ze een beetje... confusing... Maar dat komt misschien ook omdat ik er pas later achter kwam (nog wel toen ik op vakantie was, dankzij Smeerkaas :3. Het is een beetje ingewikkeld gedaan vind ik, zo met die willekeurige stories die in de top komen en zo, maar ik denk dat het wel eerlijker is zo, omdat nu iedereen een kans krijgt om in de top te komen... Oh, ik voel me nu trouwens heel slecht, omdat ik dingen waar nu die regels voor zijn eerst wel heb zitten doen...(A)CHARLOTTE, WAT BEN JE TOCH EEN BADASS (uuuhhm, nee, jezelf in de tweede persoon aanspreken is niet cool...) Maar ik beloof dat ik het vanaf nu niet meer zal doen(A).

'Are you ready?' vroeg Niall zachtjes. Ik schudde mijn hoofd.
'No. But that's okay. I'll deal with it. It's just a small thing I have to conquer.'
'You don't have to do something you don't want to do, Jay. We could also see if we could use the back entrance.'
Ik schudde mijn hoofd weer. 'I want to do this, Niall, even though I'm still not really comfortable with the cameras. I just don't want any secrets and I don't want anyone to think anything that isn't true. I want people to know that we're together.'
Niall keek me glimlachend aan. 'I love you so much,' zei hij, terwijl hij zijn armen om me heen sloeg om me te knuffelen. Lachend knuffelde ik mijn vriendje terug en drukte ik mezelf tegen zijn warme lichaam aan, terwijl ik de geur uit zijn nek opsnoof. Hmmm, wat rook hij toch lekker. Het was bijna een bedwelmend middel, leek het wel. In mijn hoofd lachte ik mezelf uit om mijn idiote, verliefde gedachtes.
'I really love you too,' fluisterde ik in Nialls oor en hij glimlachte, zoals hij eigenlijk nog steeds elke keer glimlachte als ik dat zei. Zoals mijn hart nog steeds elke keer een sprongetje leek te maken, als ik hem aankeek, als hij lachte, als ik zijn stem hoorde... Soms verdacht ik mijn hart ervan dat hij jumpstyle (je weet wel, dat dansje dat jaren geleden zo in de mode was) aan het oefenen was in mijn borstkas.
'What are you laughing about?' vroeg Niall nieuwsgierig.
'Nothing. I was just thinking about something funny.'
'And that is? Come on, Jay, just tell me! you know you can tell me everything!'
Hij was heel, heel, heel, heel, héél schattig aan het doen. Misschien moest ik hem nog maar even wat meer plagen.
'Hmmm, maybe I'll tell you later.' Niall zuchtte en schudde zogenaamd geïrriteerd zijn hoofd, maar hij grijnsde. 'I think we should go now,' mompelde ik zachtjes.
De conversatie tussen Niall en mij had tot nu toe in de lobby van het hotel plaatsgevonden en we konden vanaf hier al heel goed zien dat er buiten het hotel een horde paparazzifotografen en gillende fans stond te wachten. De andere jongens waren alvast naar buiten gegaan om de fans wat bezig te houden, maar ik wist dat de paparazzi het liefst ons wilde hebben. Ze leken daar in mijn ogen klaar te staan als een soort roofdieren, die van plan waren een prooi te gaan bespringen. Ik huiverde even bij dat idee.
Niall verstrengelde zijn vingers met de mijne en kneep zachtjes in mijn hand. 'Let's go,' mompelde hij. Voordat ik me nog kon bedenken, had hij me al meegetrokken naar buiten, waar ik eigenlijk wel blij mee was, omdat ik zo niet meer kon terugstribbelen.
Het was maar goed dat ik mijn hartjeszonnebril had opgezet, want buiten werden we zo'n beetje aangevallen door flitsende camera's.
'Niall, Niall, Niall!' 'Jay, Jay, Jay!' Van alle kanten werden onze namen geroepen en vragen op ons afgevuurd. Niall gaf me een extra stevig kneepje in mijn hand en lachend keek ik omhoog naar mijn vriendje. Op de een of andere manier had hij een hele lieve blik in zijn ogen, alsof hij iets van trots uitstraalde.
Niall verhief zijn stem en sprak de menigte die voor ons wachtte heel kort toe. Ik zag zelfs de andere One Direction jongens, die een eindje verderop stonden, even omkijken. 'Can I introduce you all to my lovely girlfriend Jay?' sprak Niall de menigte toe met een grote glimlach op zijn gezicht. Geroezemoes steeg op en camera's begonnen nog meer te flitsen en ik keek glimlachend naar mijn vriendje. Op een bepaalde manier voelde ik me best wel trots. Deze geweldige jongen hier naast me was gewoon écht mijn vriendje en hij had me zojuist voor de ogen van al deze mensen zij vriendinnetje genoemd, met het woord lovely erbij nog wel. Ik moest mezelf er maar vaak aan gaan herinneren hoeveel geluk ik wel niet met hem had, voordat ik het misschien vanzelfsprekend zou gaan beginnen te vinden. Hoewel ik niet helemaal verwachtte dat dat zou gebeuren, aangezien ik maar hart al sneller voelde slaan als ik alleen al naar hem kéék, elektrische vonken leken over te springen als ik hem aanraakte en er zwermen vlinders tegen de zijkanten van mijn buik aan beukten als ik alleen al aan hem dácht, wat eigenlijk zo'n beetje elk moment van de dag was. Wat verliefd zijn wel niet mensen kon doen... Waarschijnlijk zou ik mezelf uitgelachen hebben als ik mezelf zo had gezien, zo erg was ik.
Glimlachend keek ik in Nialls prachtig blauwe ogen en ging ik een klein beetje op mijn tenen staan om Nialls mond te kunnen kussen. Niall reageerde verrast, verbaasd, maar ik voelde al snel hoe zijn mond onder mijn lippen omkrulde in een glimlach, terwijl hij me terugzoende. Oh, wat kon die jongen toch heerlijk zoenen. Het maakte me niks uit dat de foto's hiervan binnen no-time op internet en in alle roddelbladen die er waren zouden staan of dat er een heleboel gillende meisjes om ons heen stonden. Ik leek zelfs even te vergeten dat ze er waren. Niall was nu mijn vriendje, dus ik kon hem kussen wanneer ik dat wilde. Dat idee stelde me eigenlijk heel erg tevreden.
Ik wist dat ik steeds meer terug begon te lijken op de zorgeloze Jay die ik altijd al was geweest. Terwijl Niall eerst degene was geweest die alles op zijn kop had gezet, was hij nu juist degene die me terug naar de grond hielp. Doordat ik eindelijk had toegegeven aan alles wat ik voor hem voelde, durfde ik weer helemaal mezelf te zijn. En ik herinnerde me weer heel goed hoe gelukzalig het wel niet voelde om verliefd te zijn.
'Hey lovebirds, can you two finally come? We should have been at the studio already.' Zayn stond bij de zwarte auto die op ons had staan wachten. Een beetje geschrokken liet Niall me los. Ik glimlachte verontschuldigend naar hem.
'I sorry for holding you up,' mompelde ik.
Niall grijnsde hoofdschuddend. 'I don't mind.'
We verstrengelden onze vingers weer met elkaar, terwijl we naar de zwarte auto begonnen te lopen.
Een steek ging door me heen toen ik zag dat een klein stukje verderop een groepje meisjes stond te huilen. Ik beet op mijn lip toen ik me besefte dat dat misschien wel eens mijn schuld kon zijn. Ik kon de beschuldigingen een mijn hoofd al horen. "Now Niall officially isn't single anymore, you stole him away from us, our life is hopeless..." Een rotgevoel ging door me heen.
Toen we langs de huildende meisjes liepen, herkende ik tot mijn verbazing Bethany, het meisje waar ik naast het gezeten tijdens de eerste keer dat ik een concert van One Direction meemaakte.
'Jay!' hoorde ik haar, door haar tranen heen, door al het andere lawaai heen, roepen. 'You and Niall are so beautiful together! It's just to perfect to be true!'
En waar ik eerst nog een rotgevoel had gevoeld, werd nu meer plaats vrijgemaakt voor een soort ontroering of iets wat daarop leek. Ik liet de hand van Niall los. Hij bleef stilstaan en keek me verbaasd aan, terwijl ik naar het meisje toe liep, om haar stevig te kunnen omhelzen.

Reacties (18)

 • Summerday

  Respect <3  Zo te horen heb je het leuk gehad in Amerika:)
  Ik wil zoo graag naar Amerika! Later wil ik ook emigreren! En op wereldreis:)
  Ik ga de wereld ontdekken:Dik hoop dat mijn dromen uitkomen
  Dromen zijn geen bedrog...;)

  6 jaar geleden
 • Smeerkaas

  Bedankt voor het respect! (ik lees inderdaad altijd die überlange inleidingen van jou...wat was dit trouwens?)
  Ohja, als je het nog niet gemerkt hebt! Ik ben bezig om je stukjes in te halen. Hoeveel zijn het er? Volgens mij toch een serieus aantal, sorry dat ik er meestel toch zo lang over doe. Niet dat ze niet goed zijn hoor, ik vind gewoon niet echt de tijd meer. Bad, bad me. Oh, en verdere verhalen van Amerika om me jaloers te maken, mag je nog altijd schrijven hoor;)
  hee! Je hebt mij vermeldt in jouw inleiding...feeling famous at the momentxD
  En ik leef met je mee. Ik zal een altaar in mijn kamer opzetten om jouw rozehartjeszonnebril te herdenken. Hij zal voor altijd in mijn hartje blijven. Hartje (snap je em?) Wauw, Amber, jouw humor is verschrikkelijk! Mm, je hebt gelijk over jezelf in de tweede persoon praten is inderdaad vreemd^^
  Nu ga ik eindelijk eens gaan lezen, al heb ik het gevoel dat ik nog iets vergeten ben, hmmmm
  wauw, zo lief! I love die twee together. Ik wil ook een Niall *zet zeurderige stem op*
  Mommy, I want one! He's so fluffy I'm gonna die O.o
  maar echt een prachtig stukje! Nu ga ik effe verder lezen over deze twee prachtige mensen

  6 jaar geleden
 • austin4ever1

  Ben je in las Vegas ook in circus circus geweest?

  7 jaar geleden
 • Lancome

  Wauw
  je intro is nog nooit zo verschrikkelojk lang geweest.
  maar nu weet ik wel dat het mogelijk is om een achtbaan in je hotel te hebben. Pittig awsome

  7 jaar geleden
 • AnkePayne

  Zo lief!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here