Foto bij His Presence In My Mind - 38

Na het ontbijt had Liam besloten zijn Porsche aan ons uit te lenen voor de reis naar Ed Sheeran, en gingen we met zijn 5en op pad. Het model auto was vrij ruim, maar toch nog strak en gestroomlijnd. En de banken waren lekker zacht en zakten heerlijk in. Ik viel dus bijna in slaap toen we pas even onderweg waren. Niall bestuurde de auto, aangezien niemand Louis achter het stuur vertrouwde, Ellen niet kon rijden, Zayn bij het ontbijt had gedronken –om van de schok te bekomen- en ik, tja, ik had de heenweg al gereden. Ik zat naast Ellen en Zayn achterin.
Ellen’s telefoon begon… Te zingen? Nouja, haar ringtone ging af, en ze had hem ingesteld op één van de One Direction songs. Ze nam met een vrolijke grijns op. ‘Hello, with Ellen?’ zei ze droog. Het werd meteen helemaal stil in de auto. ‘Oh hey Maison! How are you?’ vroeg ze opgetogen. Ik zag Niall’s ogen in de achteruitkijkspiegel op Ellen gericht staan. Hij hield haar nauwlettend in de gaten. ‘Yeah I’m fine, I’m in Liam’s Porsche with Zayn, Niall, Cath, en Louis. We’re going to…. Were where we going to?’ vroeg ze en keek even naar Niall. ‘Liverpool.’ Zei hij. Ellen knikte. ‘Liverpool.’ Herhaalde ze tegen Maison. Ze bleef even stil en begon te grijnzen om wat hij blijkbaar had gezegd.
‘Awwh, that’s so sweet of you! Thanks. I will, byee love ya,’ zei ze met een grote glimlach en hing op. Niall keek haar wantrouwend aan. ‘What was that?’ vroeg hij. Ellen keek hem heel onschuldig aan. ‘What was what?’ vroeg ze en stopte haar telefoon weg.
‘Oh, you know exactly what I mean.’ Zei Niall. Ellen trok een wenkbrauw op.
‘No I don’t?’
‘Oh please… What’s with you and my son?’ vroeg hij. ‘Ooooh, Thát!’ riep Ellen toegeeflijk en begon te lachen. Ze schudde haar hoofd, haalde haar schouders op en grinnikte wat. Een raar gezicht als je het mij vroeg. ‘Well, sir. When a boy likes a girl and she likes him back, that means they can be friends. Or more, but in this case, just friends.’ Zei ze en haalde haar schouders op. ‘If it’s getting more serious, you’re the first to know.’ Zei ze met een knipoog naar Niall. Hij keek een beetje beschaamd weer naar de weg voor hem en zweeg voor de rest van de rit. Eigenlijk vond ik wel dat we nogal brutaal deden, we behandelden de volwassen mannen als leeftijdsgenoten. Maar eigenlijk hadden ze dat wel graag, want dan leken ze minder oud. Al had ik het idee dat Ellen en ik soms wel iets te ver gingen.

'Are we finally there?' zeurde Ellen, die de rest van de rit in de auto weer aan de telefoon heeft zitten hangen met Maison, en nu al zeurde terwijl ze pas net had opgehangen. Niall kreunde geïrriteerd, want Ellen was echt om gek van te worden. 'If I say yes, will you shut up?' vroeg hij en keek even vermoeid door de achteruitkijkspiegel. Ellen dacht even na. 'Only if you are speaking the truth...' zei ze met een plagerig toontje. Ik zuchte. Ik had al de hele reis moeite met het openhouden van mijn ogen en liet ze nu maar dichtzakken. Ik hoorde Zayn nog een verbaasde 'Cath?' uitkramen, aangezien ik tegen zijn schouder aan zakte, maar de rest kreeg ik al niet meer mee, en ik dommelde in slaap.

'Catherine? Girl? Wake up. It's Zayn.' hoorde ik zachtjes kietelen in mijn oor. De persoon die me probeerde wakker te maken fluisterde net iets te dicht in mijn oor. Gniffelend werd ik wakker en wreef in mijn ogen. Ik haalde mijn hoofd van Zayn's schouder en keek hem blozend aan. 'I'm sorry... I was just... Tired.' gaapte ik. Zayn glimlachte naar me en knikte. 'That's okay. Next time you can sleep on my other shoulder. This one is stiff now.' zei hij en rekte zijn schouder even op. Maar hij keek niet alsof hij het heel erg vond. Dus ik lachte en knikte. 'That's cool.' stemde ik lachend in.
'Are you guys coming? Ed has cookies!' Niall riep vanuit buiten de auto naar ons, en nu pas zag ik dat ik als enige met Zayn nog in de auto zat.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen