Foto bij 16. Lauren De Ruyck

R.I.P. Cory Monteith.
Ik ga deze week twee daagjes weg met vrienden kamperen dus ik denk dat ik 2 dagen of misschien maar 1 niet zal kunnen schrijven. Ik ga proberen zoveel mogelijk al te schrijven maar ik weet niet of het zal lukken.
Reacties en kudo's nog steeds welkom!
Chasing1D Het waren inderdaad spots op Lauren haar haar:)

LUFU

Alles zat weer in de koffer en we stonden klaar om te vertrekken. Ik nam mijn koffer in mijn hand en zuchtte. "Ik wil niet weg." kreunde ik. "Ik ook niet, maar het moet anders missen we ons vliegtuig." Ik knikte. Jill nam haar koffer en samen vertrokken we naar beneden. Ik had een bericht gestuurd naar Maura dat we vertrokken en dat we hen zouden missen. Ik had niets teruggekregen iets wat ik wel verwacht had. Vreemd. Ik was net een taxi aan het bellen toen het verhit gezicht van Niall naar binnen kwam lopen. Wat deed die nou hier? Ik zwaaide naar hem toen ik zag dat hij zoeken om hem heen keek. Hij zag me en kwam naar ons toe. Maura en Greg kwamen net ook aan. "Stop met bellen," zei Niall. Ik zei tegen de man aan de lijn dat hij even moest wachten. "Waarom? We moeten toch aan de luchthaven in Dublin geraken?" zei ik verbaasd. "Wij gaan je brengen. Dat is het minste wat we voor je kunnen doen." zei Maura voor Niall. "Dat hoeft echt niet hoor. Jullie hebben me geaccepteerd, ik zou jullie moeten bedanken." Greg nam mijn Iphone uit mijn handen en zei tegen de man dat ik geen taxi meer nodig had. "Wij brengen jullie naar het vliegveld en we dulden geen tegenspraak." ik keek Jill aan, haalde mijn schouders op en we knikten beiden dat het goed was. Samen liepen we naar hun auto. We legden onze tassen in de koffer en gingen op de achterbank bij Niall zitten. Jill zat in het midden en Greg en Maura zaten voorin.

De rit was heel erg gezellig. We wisten intussen al heel veel over elkaar. Ik was echt blij dat we gekomen waren. Ik moest Jill ook nog zeker bedanken voor haar idee. Na een uurtje rijden stonden we met z'n vijven in de hal van de luchthaven. Maura had tranen in haar ogen. Ik drukte haar stevig tegen me aan. "Ooit kom ik je nog eens bezoeken dat beloof ik." zei ik tegen haar. Ik liet haar los en ik kreeg nog een dikke kus op mijn wang. "Hou je goed meisje." Ik ging naar Greg en trok ook hem stevig tegen me aan. "Ik ga je missen zusje. Ik ga je elke dag sms'en." zei hij. Ik knikte. "Ik zal zoveel mogelijk proberen terug te sturen." Ik gaf hem nog een kus op zijn wang en ging toen naar Niall. Hij drukte me dicht tegen zich aan. Ik ben bijna zeker dat ik ook tranen in zijn ogen gezien had. "Ik ga je missen Niall. Maar ga vanaf nu jou en je band op de voet volgen. Ook al vind mijn vader het niet leuk, ik wil weten wat mijn broertje aan het doen is." zei ik. "ey, ik ben wel ouder dan jou hoor." zei Niall omdat ik hem broertje noemde. "Maar je bent wel 2 cm kleiner dan mij." zei ik. "Maar toch,..." Ik liet hem los en drukte op zijn wang nog een kus. Ik hield me zo sterk mogelijk. Dat was moeilijk omdat Maura haar tranen in beekjes langs haar wangen naar beneden liepen en ook aan Niall kon je zien dat hij het moeilijk had. We zwaaiden ze nog een laatste keer uit voor we naar het vliegtuig gingen.

Ik plofte neer in de stoel van het vliegtuig en meteen daarna plofte Jill ook neer op haar stoel. "Bedankt." zei ik tegen haar. "Waarvoor?" vroeg ze verbaasd. "Je idee om naar hier te komen en omdat je er altijd voor me bent." "Oh, daar hoef je me nu toch niet voor bedanken." zei ze terwijl ze een kus op m'n wang drukte. "Maar echt, ik meen het." zei ik. "Dat weet ik, en ik kan net hetzelfde over jou zeggen, dus ook bedankt." Ik glimlachte. De stewardess kwam zeggen dat we onze gordels moesten vastmaken. Dat deden we ook. "Ik ga hen missen." zuchtte ik. "Ik ook." zei Jill terwijl ze uit het raampje keek.
Binnen no time, was Jill in slaap gevallen. Ik was helemaal niet moe en deed daarom maar mijn oortjes in. Ik drukte op shuffle en het eerste liedjes was The Scientist van Glee.

Reacties (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen