Foto bij • 84.

beetje 16+

• Candice Brittany Melrose.

• Een week later •


'Do you remember summer '09, wanna go back there every night, just can't lie it was the best time of my life.' Zingt Harry terwijl hij wat met zijn microfoon standaard kloot.
Glimlachend kijk ik naar mijn vriendje. Mijn leuke vriendje die helemaal losgaat. Ik sta naast Eleanor die ook helemaal vrolijk meezingt, en dan besluit ik met haar mee te doen. 'I used to think that I was better alone. Why did I ever wanna let you go. Under the moonlight as we stare at the see. The words you wispered I will always believe.' Zing ik vrolijk en ik zie hoe Harry naar me kijkt. 'I want you to rock me, rock me, rock me yeah.' ZIng ik vrolijk mee terwijl ik wat gebaren maak naar Harry, die lachen zijn hoofd schud. 'I want you to rock me, rock me, rock me, yeah.' Roepen Eleanor en ik vrolijk waardoor Louis naar Harry loopt en dan naar ons kijkt. Eleanor kijkt me aan en haar ogen spreken boekdelen. Meteen draai ik me om en komt Eleanor achter me staan waarna we sexy tegen elkaar bewegen terwijl Harry en Louis verder zingen. 'I want you to hit the pedal, heavy metal, show me you care.' Zingen we vrolijk en ik gooi als extraatje nog mijn hand in de lucht.
Ik zie Harry naar me kijken en hij maakt het gebaar met zijn ogen dat hij op me let. Ik steek mijn tong uit en dan wijst hij naar me waarna hij een 'oh yeah.' met zijn mond gebaard en lachend schenk ik hem een knipoog. 'Ik weet al wat jou te wachten staat vanavond.' Lacht Eleanor naar me en ik voel hoe mijn wangen roze kleuren. 'Nou, dat kan ik bij jou ook wel raden.' Zeg ik als ik een blik op Louis werp die strak naar Eleanor kijkt.

'Candice, je weet toch wel waar je mee bezig bent hé?' Zegt Harry zwoel in mijn oor als we niet veel later in de badkamer staan. 'Ik ga douchen.. dus ja, ik weet waar ik mee bezig ben, hoezo?' Vraag ik met een grijns terwijl ik mijn rug naar Harry draai en mijn topje over mijn schouders gooi, en in de wasmand mik. 'Je maakt gek.' Fluistert Harry ruw en dan voel ik zijn grote, zachte, koele handen op mijn schouders en zijn zachte lippen in mijn nek. Een zachte kreun verlaat mijn mond en Harry streelt mijn bandjes van mijn bh over mijn schouders.
Ik druk me nog wat dichter tegen hem aan en Harry klikt mijn bh los waarna hij deze van mijn lichaam af gooit, en ook in de wasmand gooit. Hij streelt zijn handen naar mijn borsten en begint ze te masseren. Ik gooi mijn hoofd tegen zijn schouder en een kreun verlaat mijn mond waarna ik mijn hand over mijn eigen hoofd tegen Harry zijn hoofd aangooi, en hem in zijn krullen klem, terwijl Harry me nog steeds in mijn nek kust. 'Douche in Styles, nu.' Kreun ik, en zonder twijfel ontdoen we ons van onze kleding en springen we onder de stralen van de douche.

- -

Oelala ^^
Oké, ik heb echt een enorme dip door wat privédingetjes,
dus ik kan wel wat opvrolijking gebruiken.
dat is volgens mij niet eens een woord maar goed.
Wie krijgt mij vrolijk?
Die krijg een kusje van Harry.
xxx,

Reacties (17)

 • Atlanta

  snel verdeeeeeeeeeeeeeeeer <33

  7 jaar geleden
 • Qsdfghjklm

  Deze story is absoluut mijn favoriete story van quizlet. Jij schrijft zo ongelooflijk goed, je hebt echt talent! Ik hoop dat die privedingetjes snel opgelost geraken en dat jij je snel weer goed voelt! Ik ken jou misschien niet persoonlijk,maar weet dat ik er voor je ben!!

  Everybody wants happiness, nobody wants pain
  But you can't have a rainbow without a little rain

  XX

  7 jaar geleden
 • NewtLover1998

  Ga voor je huis ergens langs de weg zitten met een bord 'toeter als je van vogels houd' xP

  Luister one direction
  Ps great storie

  7 jaar geleden
 • Lootus

  Zo leuk hoofdstukje<333 Geweldig!!!

  Weet je waar ik van hou? Bananen! Het gaat allemaal om de bananen! En weet je wat nog lekkerder is? Bananen met chocola! Net zoals aardbeien met chocola! Dus wat je moet doen! Begin een chocolade fondu en hou er fruit onder! Dan eet d toch gezond en lekker! Heeaaa wat een idee heaa? Geheje. En terwijl je lekker eet, pak je je laptop en ga ke je lekker verder scjrijven!

  7 jaar geleden
 • littleghita

  je hebt echt schrijftalent!!! ik ben jaloers!!! plus ik heb in een dag alle hoofdstukken gelezen omdat ik verslaafd ben geworden. ik kan niet wachten op het volgende hoofdstuk! ik hoop dat je je snel beter voelt en weer vrolijk bent! ga snel verder want ik denk dat er alleen maar goede reacties komen ahhah

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen