Foto bij • 85.

16+

• Candice Brittany Melrose.

Ik voelde hoe de warme stralen over mijn rug liepen terwijl Harry me optilde. Ik liet mezelf tegen de muur aan drukken door hem en probeerde houvast te vinden. uiteindelijk vond ik de stang waar de kraan mee versteld kan worden en klemde mijn vingers daar strak om vast.
Harry glimlacht en gaat goed voor me staan. 'Do it.' Fluister ik in zijn oor en ik klem mijn had die ik over heb strak in zijn krullen. Harry zet een stap dichter naar me toe en dan stoot hij vol bij me naar binnen. Een harde 'Ah.' Verlaat mijn mond en Harry lacht even. 'Sorry' Verontschuldigd hij zich waarna hij zachtjes begint te stoten. 'Sneller.' Murmel ik en ik buig mijn hoofd naar zijn schouders en druk er kusjes op terwijl Harry in me stoot. Mijn kreunen gemixt met Harry zijn gehijg vullen de badkamer, samen met het gekletter van het water van de douche. 'Ik hou van je Candice.' Hijgt Harry. 'Ik ook van jou Harry.' Kreun ik zacht terwijl ik me nog wat dichter tegen hem aandruk. Harry stoot nu nog dieper en het geeft een geweldig gevoel in mijn lichaam.
'Beloof je me dat je bij me blijft en me nooit meer verlaat?' Vraagt Harry terwijl hij nog altijd doorstoot en me diep in mijn ogen kijkt. Ik glimlach even en knik dan. 'Beloofd.' Zeg ik zacht waarna ik mijn lippen hard op die van hem druk. Onze tongen maken meteen contact en Harry gaat nog harder stoten.
Met een harde kreun bereik ik mijn hoogtepunt en na een tijd volgt Harry ook met een harde grom. Ik kijk hem glimlachend aan. 'Je was geweldig.' Fluistert Harry en hij drukt een kus op mijn voorhoofd. 'Jij was het beste.' Mompel ik waarna ik dicht tegen hem aan ga staan, onder de warme stralen.

Niet veel later lig ik dicht tegen Harry aan in bed, als zijn vingertoppen over mijn heup strelen naar beneden. 'Nog niet genoeg gehad?' Vraag ik met een grijns en ik druk een kusje op Harry zijn mondhoek. 'Van jou krijg ik nooit genoeg.' Zegt Harry en hij draait ons zo dat hij op me licht. Hij begint me overal op mijn gezicht te kussen, gaat zo naar beneden over de stof van mijn slaaphemdje, en zodra hij bij mijn onderbuik ik schuift hij mijn hemdje omhoog over mijn hoofd heen, terwijl hij zelf ook naar boven komt.
Ik schud mijn hoofd waardoor mijn neus tegen die van Harry aan schuurt wat het effect van een versnelde Eskimo kus oplevert. Harry lacht even en drukt zijn lippen op die van mij.
Ik kan het niet laten en schuif mijn handen achter in zijn boxer zodat ze op zijn kont liggen, en knijp er even in. 'Klaar voor ronde 2?' Lacht hij en ik knik. 'Helemaal.' Zeg ik met een knipoog, waarna mijn slipje ook uitgaat.

'Zeg, jullie zijn wel lekker bezig hé?' Van schrik kom ik omhoog en klem de dekens strak om me heen. 'Hoe bedoel je?' Vraagt Harry geschrokken. 'Eerst in de douche, en daarna ook nog eens op de slaapkamer?' Hoor ik de lach van Louis. 'Louis rot op!' Gil ik, waardoor Louis nog harder lacht. 'Eigen schuld, dikke bult. Als je morgen niet kan lopen Styles, heb je een probleem hé?' Roept Louis triomfantelijk en dan hoor ik met een klap de deur weer dichtvallen.
Meteen springt Harry uit bed en loopt naar beneden, waarna hij niet veel later terug komt met een briefje en een condoom. 'Veel plezier vanavond, El was goed. x Boobear.' Leest hij voor, waarna ik hard in de lach schiet. 'Je slikt toch wel de pil hé?' Vraagt Harry dan als hij het briefje en pakje in zijn nachtkastje gooit en weer onder de dekens kruipt. 'Ja.' Verzeker ik hem en ik druk nog een kus op zijn lippen en nestel me dicht tegen hem aan.

- -

Aaaah, jullie hebben me allemaaaaal opgevrolijkt!
Daarom krijgen jullie allemaal een kusje van Harry.MWAH.
xxxxx

Reacties (16)

 • FlyingMinds

  Snel verder! <3

  8 jaar geleden
 • Amandatacooo

  Boobear, I love youu!! Hij is zooo grappig >.<

  8 jaar geleden
 • xXLovaticxX

  Awgh dank je voor je harry kus

  8 jaar geleden
 • LinaStylesxx

  hahaha stel u voor da ze pill ni pakt dan is ze sorry voor mijn taal gebruik
  gepoept hahah :p

  8 jaar geleden
 • Qsdfghjklm

  Dankjewel voor de Harry-kus!! Snel verderr xx

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen