Foto bij 17. Lauren De Ruyck

Het is hoogst waarschijnlijk saai. Maar binnenkort gaat er weer wat meer spanning komen.
We hebben 20 abo's:)
LUFU guys SOOOOOOOOOOO MUCH

"Ello!" riep ik toen ik na de middag terug thuiskwam. Ik sleepte mijn koffer achter me aan. "Dag Lauren hoe is het geweest? Was het leuk? Had je genoeg kledij bij je?" ratelde mijn moeder aan een stuk deur. "Mam, ik ben net thuis, mag ik even ademhalen?" lachte ik. "Maar, ja het is goed geweest, het was geweldig en ja ik had meer dan genoeg kledij mee. "Jaantje!" riep ik toen hij uit zijn kamer kwam. "Lauren!" riep hij. Ik liep op hem af en drukte een kus op zijn wang. Hij sloeg intussen zijn armen rond mijn nek. Waardoor ik nu in een moeilijke positie stond. "Kun, je, me, nu, weer loslaten?" vroeg ik terwijl ik los probeerde te komen. Gelukkig liet hij me los want geloof me, als je zo een tijdje blijft staan krijg je echt pijn aan je rug. "Waar is pap?" vroeg ik. "Hij is net gaan lopen, ik denk dat je hem net gemist hebt." vertelde mijn mama. "Ah, owkey. Ik ga eerst even mijn koffer naar boven brengen." meldde ik. Ik sleurde mijn koffer de trap op. Het moest wel gemakkelijk zijn om (net zoals Jaan) een kamer op het gelijkvloers te hebben.

Eenmaal ik in mijn kamer was liet ik mij op m'n bed vallen. Ik moest echt een breder bed. Ik nam mijn mobiel en zag dat ik een berichtje had van Niall.
Van Niall: Al thuis? Laat aub iets weten.
Ik antwoordde meteen.
Aan Niall: Yup, ben net thuis. Nog eens bedankt voor de rit en de geweldige tijd in Mullingar! xx
Ik glimlachte. Ik begon met het ledigen van mijn koffer. Toen ik bijna al mijn kleren terug in de kast gestopt had ging mijn beltoon. Ik keek naar het ID en zag dat het Oliver was. "Hey Oli, da's lang geleden."
"Hey, Ja inderdaad."
"Waarom bel je me? Ik dacht dat je je allerbeste vriendin ever al vergeten was."
"Nee joh, tuurlijk was ik jou niet vergeten. Ik heb goed nieuws." zei Oliver opgewekt.
"Vertel!" drong ik aan toen hij zweeg.
"Ik kom volgend jaar bij jou op school en ik denk dat we in dezelfde klas zullen zitten."
"O, My God, Dat is geweldig." riep ik enthousiast.
"Noem me maar gewoon Oli, en roep zo niet, ik denk dat als je ook zo bent in school dat ik snel doof zal zijn."
Ik lachte. Oliver en ik praatten nog een tijdje bij.
Ik ken Oliver al van toen ik 3 was. We hebben samen op de kleuterschool gezeten en ook het lager. Vanaf het secundair is hij naar een andere school gegaan. We hielden contact en spraken nog dikwijls af maar sinds een jaar was dat minder geworden. Nu kwam hij terug bij mij op school. Vroeger werden Jill, Oliver en ik de eeuwige drieling genoemd. We waren altijd samen en maakten de meeste opdrachten samen. Het is echt altijd lachen met hem.
"Lauren pap is thuis!" riep mijn moeder van beneden. Ik stormde meteen naar beneden. "Dag pap." riep ik. "Hoe is het geweest meisje? Heb je de Zweedse Kerk gezien? En het operahuis en het Vigelandpark." zei mijn papa. "Ja, dat heb ik allemaal gezien. Maar weetje weetje weetje, Oliver komt volgend jaar weer bij mijn op school en in de klas." zei ik dolgelukkig. "Wat leuk." zei mijn moeder oprecht blij voor mij. Mijn broer deed een wenkbrauw wiebel. Hij wist als enige dat ik toen ik 12-13 was verliefd was op Oliver. Maar dat is nu niet meer zo. Ik heb hem in tijden niet gezien en uit het oog is ook een beetje uit het hart. Ik stak mijn tong uit naar hem. Hij grinnikte en ging weg. "Maar vertel nu eens. Wat heb je allemaal gezien in Oslo? Ik ben daar ook nog geweest toen ik jonger was. Ik was waarschijnlijk een jaar of 25." Mijn hersens werkten op volle toeren. 1. Hoe moest ik me hieruit redden? 2.Hij moest op dat moment echt samen met Maura geweest zijn. "We hebben echt allerlei dingen gezien pap. Ik weet echt de namen niet meer. Je weet hoe slecht ik ben in namen." verzon ik. "Heb je dan foto's?" vroeg mijn vader. Hier had ik al lang een leugen op. "Ik had geen batterijen mee." zei ik en ik haalde mijn schouders op.

Reacties (3)

 • Chasing1D

  Oh oh -tum tum tum-

  6 jaar geleden
 • Cliffayne

  ik heb het gevoel dat die et weet.xx

  6 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(flower)

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen