Foto bij Hundred-Seven(2)

HET VORIGE HOOFDSTUKJE IS NIET SERIEUS !!
Ik wilde jullie reacties weten!! Sorry, ik ben gemeen.
Oh en ik heb echt hard gelachen om jullie reacties. Mensen staarde me hier echt raar aan.
Het verhaal gaat hier verder na hoofdstukje Hundred-Six !
Jullie mogen me haten..
Xo

Hannah Mae Wilson

"Waarom reageerde Niall zo?" vraagt Jade en ik slik. Zal ik alles opbiechten? Ze is al drie jaar m'n beste vriendin, maar dit weet ze niet. Ik bijt op m'n lip en kijk naar mijn handen en begin dan alles te vertellen. Halverwege komt Liam binnen gelopen met wat drinken, maar ik vertel wel verder. Het maakt me niet meer uit wie het weet en wie niet. Het deel over het bij elkaar slapen vertel ik ook en het einde dat hij verhuisd was zonder iets te zeggen. Ook vertel ik ze dat hij verliefd op me is, maar ik niet op hem. Tranen rollen ondertussen al over mijn wangen en Jade slaat haar armen om me heen. Zo zitten we even tot ik opeens veel gegil van buiten hoor. Liam heeft het duidelijk ook gehoord want ook hij staat op en we lopen naar buiten.
"Ze zijn aan het vechten" zeg ik geschrokken als ik Niall bovenop Harry zie zitten en Harry in elkaar zie timmeren. Liam, Jade en ik rennen er meteen op af. Zayn had het blijkbaar ook gezien want Liam en Zayn trekken Niall beide van Harry af terwijl ik bij hem neer zak. Heel zijn gezicht zit onder het bloed en zijn ogen zijn half geopend. Waarom slaat Niall hem in elkaar? Wat is er toch gebeurd, maar mijn nieuwsgierigheid verliest het en ik besluit het hem nu niet te vragen. Hij zal wel hartstikke veel pijn hebben.
"Harry, Harry hou je ogen open" roep ik als zijn ogen langzaam dichtvallen. Ik zie dat het veel moeite kost om ze weer te openen, maar hij doet het wel.
"Harry" roep ik en de tranen rollen bij mij over m'n wangen. Ook bij hem zie ik dat zijn ogen vochtig zijn. Ik pak zijn hand vast en mijn andere hand leg ik heel voorzichtig op zijn kruin neer.
"Bel een ambulance" hoor ik Louis roepen, die aan de andere kant neer zakt naast Harry, die heel stil op de grond ligt. Zijn ogen vallen weer dicht en ik bijt hard op mijn lip. Hij moet volhouden.
"Harry, blijf bij me, blijf wakker" schreeuw ik. Ik wil dat hij zijn ogen openhoud, dan weet ik dat hij nog wakker is. Hij opent zijn ogen weer, maar niet ver. Ze zijn eigenlijk nauwelijks open, maar je ziet wel dat hij wakker is.
"Hou vol Harry" snik ik en knijp even in zijn hand. Hij knijpt heel zachtjes terug en ik probeer mijn snikken in te houden, maar het is moeilijk. Waar blijft die verdomde ambulance. Hij crepeert hier van de pijn, dat zie ik duidelijk aan hem.
"Er komt hulp, blijf wakker alsjeblieft" smeek ik en in de verte hoor ik de sirenes van de ambulance al dichterbij komen. Ik kijk even op en dan weer naar Harry. Zijn ogen vallen weer dicht en ik geef opnieuw een kneepje in zijn hand.
"Ik hou van je" hoor ik hem heel zacht en zwak zeggen.
"Harry blijf wakker, open je ogen" snik ik luid, maar hij reageert niet. Hij is bewusteloos. Waar blijft die hulp. Ik blijf in zijn hand knijpen, ter hoop dat hij zijn ogen opent, maar het gebeurd niet. Ambulance komt het terrein opgereden en mannen komen op ons af. Ik wordt weg gehaald en Jade slaat haar armen om me heen. Snikkend zak ik in, met haar armen nog steeds om me heen. Ik kijk naar Harry terwijl ze met hem bezig zijn. Liam komt op me af en slaat ook zijn armen om me heen.
"We gaan mee naar het ziekenhuis Mae" zegt hij. Mijn blik blijft op Harry gericht en hou alles in de gaten, ook al is alles wazig aan het worden. Ik merk ondertussen dat de andere er ook bij gekomen zijn en dat Niall nog steeds stevig vast gehouden wordt door Zayn en Paul. Louis is nog wel in de buurt van Harry. Ook Josh, Sandy, Lou en Tom zie ik geschrokken verderop staan. Ik kijk weer naar Harry als hij overgeplaatst wordt op de brancard, met een infuus aan zijn arm en een mondkap over zijn gezicht heen. Het bloed is nog steeds een eng gezicht en het zit ook aan mijn eigen handen. Liam en ik staan op en lopen naar de ambulance als hij erin gezet wordt.
"Mogen wij mee?" vraagt Liam met schorre stem. De man knikt en we klimmen de ambulance in. Ik neem plaats achter Harry's hoofd en Liam naast de ambulancebroeder. Ik begin zachtjes te huilen als ik naar het levenloze lichaam van Harry blijf kijken. Hij deed dit voor mij, hij ging praten met Niall voor mij, maar waarom in godsnaam begon Niall, Harry in elkaar te meppen? Ik voel een hand op mijn knie en kijk opzij. Liam schenkt me een blik vol medelijden.
"Hij gaat dit redden, hij is niet dood" zegt hij en een hardere snik verlaat mijn mond. Hij is niet dood, hij is niet dood en dat gaat hij ook niet, zeg ik in gedachten en pak Liam's hand vast. Het duurt even voordat we wat sneller rijden, waarschijnlijk door de fans, al is de sirene behoorlijk hard. Ik blijf Liam's hand vast houden terwijl meer snikken mijn mond verlaten. Dit had gewoon nooit mogen gebeuren, we hadden dit kunnen voorkomen. We hadden het niet moeten vertellen. Dit is mijn schuld, als ik niet zo gekweld had gekeken toen Niall wegliep, dan was Harry nooit achter hem aangegaan.
"Hoe slecht is hij eraan toe?" hoor ik Liam zachtjes vragen aan de man naast hem.
"Best slecht, zijn gezicht is behoorlijk toegetakeld en zal waarschijnlijk lang nodig hebben om te herstellen en hij haalt moeilijk adem, dus er is een grote kans dat hij in een coma raakt als hij niet snel onderzocht en wakker wordt" hoor ik de ambulancebroeder zachtjes terug zeggen en ik bijt op mijn lip. Coma, coma, coma is het enige wat nog door mijn hoofd spookt. `Grote kans dat hij in coma raakt.´ Nee, hij mag niet in coma raken, het mag gewoon niet. Harry wordt wakker, alsjeblieft. Open je ogen, geen coma.


Het vorige hoofdstukje was een grap...
Ik wilde gewoon weten hoe jullie zouden reageren en ik weet nu dat jullie me echt zullen vermoorden!! Haha
Xo

Reacties (6)

 • NICKYY

  haha wat ben jij gemeen!!

  8 jaar geleden
 • lisanneappie

  Omg!

  8 jaar geleden
 • Ecee

  HXIENDIEKXIBEIDHSIDJDJDIDHDBDUSB DAT WAS GEMEEEN! IK SCHROK ME DOOD:(

  8 jaar geleden
 • AnkePayne

  Gelukkig!

  8 jaar geleden
 • Unicornfly

  Omgg verder

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen