Foto bij In love 009 - Ella Stylinson

LISTEN WHILE READING!
Een paar dagen later werd ik wakker met een leeg en dof gevoel. Ik miste Zayn. Heel erg hard.
Ik had de dag van mijn aankomst in België nog lang met Austin en Aaron gepraat.
Ze zeiden dat ik de liefde een kans moest geven. Dat ze aan voelden dat het ware liefde was. Net als bij mijn ouders en bij hun, hadden ze lachend gezegd.
Maar als het allemaal zo ‘ware liefde’ en ‘perfect’ was waarom voelde het dan zo moeilijk en verkeerd?
Als Zayn en ik een relatie kregen gingen we zeker veel haat krijgen. Van directioners en van mijn fandom. Omdat hun idolen bezet waren en om dat leeftijdsverschil.
Waarom gaf ik nu opeens eigenlijk zoveel om wat mensen zouden denken. Ik had het nooit gedaan. en nu…
Met een zucht nam ik mijn laptop van het nachtkastje en liet die opstarten. Terwijl dat ding opstartte liep ik naar beneden om een glaasje water en een boterham te halen. Tegen de tijd dat ik terug was, was hij volledig opgestart.
Ik opende mijn internet en klikte meteen 3 vensters open.
1 voor facebook een andere voor twitter en nog een andere voor Youtube.
Ik was al in geen tijden meer op internet geweest dus ik kon wel een update over mijn vrienden en zo gebruiken.
Het eerste wat ik op zowel twitter als facebook las was nieuws over een nieuwe song van One Direction die ‘Best Song Ever’ zou heetten en net was uitgekomen.
Vreemd? Ze hadden er niets van gezegd en zelf op de dag van hun release (wat blijkbaar gisteren was) hadden ze me niks laten weten?
Ik scrolde verder en liet alle informatie die ik maar kon vinden tot me door dringen. Als laatste klikte ik op de link die de 1D pagina zelf gepost had.
Een nieuw venster openden als vanzelf en ook de klanken van het lied klonken als vanzelf. Voor velen zal dit een opgewekt lied zijn. Voor mij echter niet. Het was niet dat ik er depressief van werd. Maar het lied…het had zoveel betekenis. De tekst het..het deed me denken aan 1 van de avonden die ik vorig jaar met Zayn gespendeerd had. We hadden weer 1 van onze sleepovers. We hadden de hele avond gedanst op een radom lied waarvan we ons de dag erna de titel niet meer konden herinneren laat staan de lyrics. We hadden zoveel plezier gehad. We hadden onze eerste keer gekust die avond. En dat was ook het moment dat de gevoelens voor Zayn bij mij oplaaiden. Opzicht hadden de 2 weinig bij elkaar te maken. Maar er was een dubbele betekenis in het lied. Ik voelde het aan wist het zeker.
Net op dat moment gaf mijn skype aan dat Zayn online was gekomen. Ik opende meteen een gesprek. Hij aanvaarde het en zo kwam de jongen die mijn hart sneller liet slaan in beeld. Zijn ogen stonden dof, en rood omrand. Hij had gehuild…
“Het lied..” Begon ik twijfelend.
Meteen keek hij me recht in de ogen. “Je hoorde het?”
Ik knikte. “Gaat het over-“ maar ik werd onderbroken.
“Over ons, over jou?”
“Ja. Na die ene avond..dat was onze eerste kus. De eerste keer dat ik de vlinders vrolijk in mijn buik voelde fladderen. Ze zijn nooit meer gestopt. ik heb meteen de jongens en het management gebeld. Zei dat ik een idee had voor het nummer. Ze waren enthousiast. Laaiende enthousiast” hij stootte een lachje uit.
“Niemand weet de ware betekenis, ik heb ze mijn idee verteld en ze zijn zelf aan de slag gegaan. Het refrein en andere kleinere delen zijn volledig door mijn gescreven. De rest is er door de andere bij gekomen. Ik had iedereen gevraagd om ze jou niet op de hoogte te stellen over dit. Het moest een verassing zijn. Je moest er zelf achterkomen. Je moest zelf achter de ware betekenis van het lied komen. Blijkbaar is je dat gelukt.” Ratelde hij.

Mijn hart ging sneller slaan. Het was zo lief, maar verwarrend ook.
“Zayn ik…ik…” stotterde ik.
“Je hoeft niks te zeggen. Ik hoor en zie het wel. Doe er niet te lang voer Ella. Van jou weg zijn doet men hart geen goed.” Zei hij nog ,voor hij een kusje in de lens van de cam drukte en dan het gesprek afrondde.
Ik staarde met tranen die uit mijn ogen drupte naar het zwarte scherm.
“El ben je-“ Jake die zonder kloppen binnen was gekomen stopte midden in zijn zin toen hij mijn tranen zag.
“El wat is er?” Vroeg hij terwijl naast me kwam zitten en zijn armen om me heen sloeg. Ik ging terug naar Youtube en lied het liedje spelen. Verward luister Jake het lied.
“Het gaat over Zayn en mij. Er was een avond waarop we de hele tijd danste op een nummer waarvan we de volgende ochtend niks meer wisten. De lyrics niet, de titel niet. Het gaat over ons Jake, hij zei het me net zelf. We hadden onze eerste kus die avond. Hij …hij zei dat het de eerste keer was dat hij de vlinders voelde. En dat die nooit meer zijn weggegaan. “ Snikte ik.
“Maar dat is toch goed?”
“Ik doe hem pijn Jake. Door mijn twijfelen… ik doe hem pijn, terwijl hij juist zo lief is.”


Hope u like!!!!!:DZayn pov volgende stukje??? <3

Reacties (4)

 • Chasing1D

  Awn! Yes! (:

  6 jaar geleden
 • VerenaClifford

  Man door die muziek erbij liep er een traan over mijn wang heen :') weer super geschreven

  6 jaar geleden
 • AnkePayne

  Jaa kwik zayn pov:)cute!

  6 jaar geleden
 • Luthor

  Zayn pov lijkt me leuk (:

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen