Foto bij • 86.

• Candice Brittany Melrose.

Ik open langzaam mijn ogen en voel Harry zijn blik op me branden. Ik glimlach en draai me naar hem toe. 'Boe.' Zegt hij terwijl hij zijn lippen naar me tuit. Lachend druk ik een kus op zijn lippen. 'Schrik.' Zeg ik dan. 'Ben ik zo eng?' Vraagt Harry met een pruillipje. 'Ja.' Zeg ik en ik pak mijn kussen onder mijn hoofd uit en leg deze op zijn hoofd.
'Hey!' Roept Harry en zodra hij het kussen weghaalt kruip ik onder de lakens. 'Candice?' Hoor ik Harry verward roepen en een glimlach komt op mijn gezicht te staan. Dan komt Harry ook onder de lakens en zie ik zijn prachtige ogen naar mij staren. 'Hier ben je.' Zijn geweldige glimlach komt op zijn gezicht te staan en hij kruipt naar me toe. Ik pak zijn polsen vast waardoor Harry stopt met kruipen en me vragend aankijkt, waarna ik met al mijn kracht aan zijn polsen trek waardoor hij volop voorover valt. Ik schiet hard in de lach, wat ik beter niet had kunnen doen.
Harry komt overeind en begint me te kietelen, waarna ik het uitgil en hard begin te lachen. Ik pak zijn armen vast en probeer onder hem uit te klimmen wat niet klopt. 'Je gaat toch niet winnen schat.' Grijnst Harry en ik laat zijn armen los en prik met mijn vinger in de kuiltjes in zijn wangen.
'Moet dat nu?' Vraagt hij zuchtend. 'Ja, want ik vind ze leuk.' Zeg ik en ik trek zijn gezicht naar me toe en druk een kusje op zijn neus. 'Net als je neus.' Zeg ik en dan druk ik een kusje onder zijn rechter oog. 'En je oog.' Zeg ik. Ik druk een kusje op zijn wang. 'En je wang.' Ik worm mezelf onder Harry wat verder naar beneden en druk een kus op zijn vogel tatoeage. 'En je tatoeage's.' Glimlach ik waarna ik zijn arm pak en op alle tatoeages een kus druk.
'Ja nu weet ik wel dat ik sexy ben hoor.' Zegt Harry en hij legt zijn handen op mijn heupen en schuift me weer omhoog. Ik grinnik even en dan drukt Harry een kusje op mijn neus. 'Ik hou meer van jou neusje.' Zegt hij. Hij drukt een kus onder mijn oog en ik giechel even. 'En meer van jou ogen.' Zegt hij. 'Maar het meest van jou lippen.' En dan drukt hij een kus op mijn lippen, waarna ik hem gewillig terug kus.

'Let je goed op ons huis?' Vraagt Harry en hij klemt me nog strakker tegen zich aan. 'Ja, jullie zijn maar twee dagen weg.' Zeg ik. 'Maar, dat zijn er veel voor me. 2 dagen zonder jou.' Zucht Harry. 'Klopt, maar voor het huis is dat niets, en dan kan ik mooi aan mijn columns werken.' Zeg ik met een glimlach. 'Dat is waar.' Zegt Harry dan en hij kijkt me aan en geeft me nog een kus. 'Tot over 2 dagen.' Zegt hij. Ik glimlach en knik. 'Ik zal je missen.' Zeg ik en ik druk nog een kus op zijn lippen.
'Ik zal jou ook missen Candice!' Roept Louis overdreven en hij geeft me ook een knuffel. Ik schud lachend mijn hoofd. 'Je bent gek Tomlinson.' Zeg ik waarna ik de rest van de jongens een knuffel geef en ze dan het busje in stappen, op weg naar de andere kant van Engeland voor hun concerten.

- -

Sorry voor dit flut deeltje en dat ik gister niet geschreven heb,
maar sommige van jullie wisten dat ik er echt even helemaal doorheen zat.
Ik had gewoon echt de kracht niet om te schrijven,
en heb het vandaag een beetje bij elkaar geraapt maar wat eruit is gekomen vind ik ook niet echt top...

Bedankt voor de lieve reactie's en de steun!
xxx

Reacties (15)

 • MYxLoubear

  :(we vinden het volgens mij allemaal super dat je door probeert te schrijven. Namens ons zeg ik: bedankt:)

  7 jaar geleden
 • FlyingMinds

  Cute stukje! <3
  Snelverder:)

  7 jaar geleden
 • Sophietjuh99

  Veel sterkte! Wat er ook is, je hebt ons nog(A)

  7 jaar geleden
 • Atlanta

  Het was een goed stukje! Zoals de rest van je story.
  En veel sterkte met wat je ook doorgaat, ik snap je helemaal op het vlak 'helemaal doorheen zitten.'
  Snel verdeeeeeeeeeeeer <3

  7 jaar geleden
 • Larry2fab4u

  Ik vond het juist super cute!(H)
  Geen flutdeel:(
  Louis is echt geniaal;)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen