Foto bij Chapter 001


Louis shut up!

05.04.'10 - Comprehensive High at: 09.26

Styles POV


'Ik heb een vraag voor je Ariana,' Ariana, mijn vriendin gaf een knikje. 'over 2 dagen heb ik een auditie voor x Factor, wil je met me mee?' Haar ogen werden groot.
'Natuurlijk wil ik met je mee Styles.' Haar stem was zoals altijd zacht. Ze pakte mijn hand vast en trok me tegen zich aan. De perzik zachte lippen van haar plantte ze op die van mij. Haar tong tikte zachtjes op mijn lip. Mijn mond opende ik een stukje. Onopgemerkt trok ik haar nog een stukje dichter tegen mij aan. Na een tijdje zo te hebben staan, verlieten onze lippen elkaar.
'I love you Styles.' Haar donker bruine ogen doorboorde die van mij. Het moment werd verstoord door de bel. Nog voor ze de school inging, gaf ze me nog een kusje op mijn mondhoek.
'Ik zie je weer in de pauze.' Riep ik net voor ze de school in was gelopen. Ze draaide zich nog snel om, en gaf me een knipoog. Ze was lief. Misschien iets té lief.

Als enige van mijn vrienden-club had ik nu uitval. Ik ging op het bankje zitten. Het bankje waar alleen ik en mijn vrienden altijd zitten. Zelf vond ik het wel grappig, niemand durfde hier ooit te zitten. We zijn zeg maar het populaire groepje. We deden eigenlijk niks, alleen maar het feit dat je populair bent is al een reden om ons met rust te laten. En die ene keer dat iemand het toch waagt, zeggen we er wel wat van, het is nu namelijk prima.

'Styles!' Riep een duidelijke meisjes stem van achter me. Ik stopte mijn mobiel in mijn broekzak en draaide me om. Ik zag Leah, mijn vriendin. Misschien is het best wel achterbaks om twee vriendinnen tegelijk te hebben. Trouwens alleen Ariana weet het niet, Leah wel.
'Leah, spijbelen?' Ze grinnikte even, en glimlachte toen schuldig. Haar blonde haren waaide door de wind in mijn gezicht, waardoor ze het charmant in een knot bond.
'Beter.' Ik glimlachte even. Ze pakte teder mijn hand, en trok me van het schoolplein af. Bij een klein poortje liep ze, nog met mijn hand, er in. Haar lippen raakte meteen de mijne.
'Ik heb je gemist Styles.' Zei ze nog met haar lippen op de mijne geplakt. 'Ik jou meer babe.' Zei ik na een kleine pauze.
Ik pakte haar pols, en duwde haar naar achter, tot we een muur tegen kwamen. Meteen begon de kus wilder en wilder te worden. Haar rechter hand duwde tegen mijn borstkas, en met linker hand zat ze in mijn haar.
Mijn lippen verplaatste ik zonder haar huid niet aan te raken, naar haar nek. Ik kwam aan bij het gevoelige plekje, met mijn tanden beet ik zachtjes in haar vel. Een kleine kreun verliet haar mond. Ik merkte dat ik haar een beetje pijn begon te doen, dus ging ik over naar stap twee. Mijn lippen verlieten voor een seconde haar nek, en gingen meteen door met het likken van haar huid, om haar weer een beetje te gaan ontspannen. Beide van Leah's handen, gingen van hun voormalige plek, naar mijn rug om daar haar nagels in te zetten.
Op dat moment hoorde ik iets van achter. Meteen stopte ik en Leah, waar me mee bezig waren. Je zag nog net een kleine schaduw weg rennen. Ik keek even naar Leah, die een knikje gaf. Ik rende naar de plek waar net de schaduw nog was, en zag niet zo ver weg iemand rennen. Ik merkte op dat hij langzaam genoeg rende, zodat ik alleen maar hoefde te joggen om hem in te halen.
'Nou, nou zeg als het Louis weer niet eens is.' Probeerde ik zo dreigend mogelijk te zeggen, om Louis bang te maken. Louis die was er altijd, ik weet niet waarom. Als ik in een winkeltje zat was hij er ook, als ik op school met iemand zat te praatten was hij nog geen 5 meter verderop. Zelfs als ik met een meisje in een poortje zit te zoenen zit hij weer mee te gluren! En het erge was ook nog dat hij in mijn groep zat.
'Sorry, sorry...' Zei hij zoals altijd erg onschuldig. 'ik zal het niet meer doen Styles,' Zei hij kort daarna. Zijn stem was trillerig en je hoorde gewoon dat hij zijn tranen binnen hield. Wat mij moest laten lachen.
'Ja ja...' Zei ik weer, en een traan verliet zijn ooghoek. Ik tikte hem even tegen zijn hoofd en hij liep weg. Om me later natuurlijk weer te kunnen bespieden, zoals altijd.


-
Eerste hoofdstuk! Niet echt bepaalt "perfect":(
Dit word mijn 2e love story, maar die eerste is (vind ik zelf) erg slecht geschreven, dus ik hoop dat hij wel leuk is!
Maar ik heb echt een goed idee voor later xx

Reacties (2)

 • bondjuk

  ik vind dat je super schrijft!

  snel verder! <3

  7 jaar geleden
 • Hannane

  snel verder x

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen