Foto bij • 87.

• Harry Edward Styles.

Ik kijk in de coulisse maar weet dat het tevergeefs is. Candice kan ook niet bij elk concert zijn natuurlijk, en dan word het ook saai. Het is nu de tweede show en morgen kunnen we weer even naar huis voor een break, wat zeker goed is voor Liam aangezien zijn stem er al redelijk aan is... Maar misschien is het ook wel een beetje onze eigen schuld, omdat wij gister middag even alles backstage op zijn kop hebben gezet.. En aangezien wij daar tot overmaat van ramp voor Paul, Lou en de rest nogal goed in zijn...
Ik ben benieuwd wat Candice nu aan het doen is... Misschien is Cecile bij haar, of misschien is ze wel uit? Dan heeft ze een jongen ontmoet die ze veel leuker vind als mij... Nee, nee dat mag niet gebeuren. Ik moet haar bellen zodra we klaar zijn met de show. Meteen.
Ik vergeet bijna dat ik aan de beurt ben met zingen, dus ik zet snel mijn microfoon tegen mijn lippen en begin met zingen, maar mijn gedachten blijven bij Candice hangen. Wat als ze me straks verlaat?

'Hee lieverd!' Roept Candice terwijl ze naar me toe rent. Ik laat mijn tassen vallen en open mijn armen waarna Candice er met volle vaart inrent. Ik druk mijn lippen ruw op die van haar en met een glimlach kust ze me terug. Ik hoor alle fans gillen en zie overal in mijn ooghoeken flitsen, maar het kan me niets schelen. Ik ben nu met Candice en dat is wat telt.
'Ik heb je gemist.' Fluister ik zacht als ze op haar tenen gaat staan en haar gezicht op mijn schouder legt. 'Ik jou meer.' Fluistert ze zacht en ik verstrak mijn grip nog wat meer rond haar lichaam.
Ik druk een kus op haar wang en leg mijn hoofd op haar schouder, en sluit mijn ogen. Ja, ik weet het zeker. Met Candice wil ik de rest van mijn leven delen.

'Nando's?' Vraagt Niall en hij raakt al helemaal enthousiast bij zijn eigen idee. 'Ik wilde je eigenlijk mee uit eten nemen, samen...' Zeg ik dan zacht tegen Candice. 'Candice en ik gaan niet mee.' Zeg ik dan meteen en ik sla zijn arm weer om haar middel terwijl ik wat onderuit in de bank van de auto ga zitten.
'Dat wilde ik ook met jou doen Anouk..' Zegt Liam. 'Dan gaan wij ook niet mee...' Zegt Anouk zachtjes. 'Wij hebben al gereserveerd...' Hoor ik Eleanor dan spijtig zeggen.
'Perrie is nu net aan het bellen...' Zucht Zayn dan en ik zie Niall zijn gezicht betrekken. 'Moet ik nu alleen bij Nando's gaan eten?' Zucht hij met een pruillipje. 'Ik ga wel met je mee hoor Nialler.' Zegt Paul dan en een glimlach ontstaat weer op zijn gezicht.
'Ik zal er maar aan moeten wennen... Alleen zijn...' Zegt hij dan. 'Niall, het komt allemaal wel goed mate.' Zegt Liam en hij slaat zijn arm om Niall zijn schouders. Niall zucht even diep en Candice legt haar hoofd op mijn schouder. 'Het is eigenlijk best zielig...' Fluistert Candice en ik knik, waarna ik even door haar haren strijk. 'Dat is het ook, maarja...' Zucht ik.

Reacties (21)

 • TheBlueJay

  awh nailler zal ik je een knuffel geven?;):$

  7 jaar geleden
 • ChocoHoranx

  Ahw Nialler, ik ben nog single *hint* *hint*
  Snel verder(H)

  7 jaar geleden
 • Kateee

  Come at me babe! ;D

  7 jaar geleden
 • ImagineDay

  Oh, kom maar gezellig hier Niall... x

  7 jaar geleden
 • AnkePayne

  Ocharme..

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen