Foto bij 23.Lauren De Ruyck

Wie is allemaal nieuwsgierig naar de Best Song Ever videoclip? Ik wel.
Ik vind dit allemaal best wel raar. Want voor ik aan dit verhaal begon wist ik echt helemaal niets over 1D. Ik vond hun liedjes wel goed maar verder wist ik niet veel over hen. Maar door veel stories te lezen hier op Q, ben ik veel te weten gekomen.:)
FROOME WINT TOUR DE FRANCE!! YAHOE

LUFU

"Wat spijt er je?" vroeg ik verbaasd. "Het was mijn idee om te komen. Als ik dat niet beslist had, had jij al die problemen met je vader niet." zuchtte Niall. Verrast keek ik op. Ik legde mijn hand op zijn knie. "Hey, dit is jou schuld niet. Hij zou er toch ooit eens achtergekomen zijn." stelde ik Niall gerust. Niall schudde zijn hoofd. "Het is wel mijn schuld. Als ik niet zo eigenwijs geweest was, da-dan was dit nooit gebeurd." riep Niall. Greg en Jaan keken geschrokken op. Niall keek naar zijn handen. Ik nam zijn kin tussen twee vingers en hief zijn hoofd omhoog zodat hij mij aankeek. "Het is niet jouw schuld Niall. Hij zou het ooit te weten gekomen zijn en het is beter nu dan ooit eens later. Dan zou waarschijnlijk nog bozer geweest zijn." probeerde ik hem gerust te stellen. Hij zuchtte en begon toen over iets totaal anders te praten. We hadden nog een leuke tijd samen. Toen de klok 8 uur naderde namen we afscheid. "We zullen niet veel contact meer kunnen hebben, maar ik beloof dat ik jullie allemaal nog eens kom opzoeken in Ierland." zei ik toen we hun kamer uitstapten. "We zullen veel aan jullie denken." zei Greg. "Wij ook aan jullie." zei Jaan. Ik glimlachte en we zeiden gedag.

Ik liep zowat naar huis met Jaan in zijn rolwagen. Buiten adem kwamen we weer thuis. Vooral ik dan. Ik opende de deur. M'n ouders waren gelukkig nog niet wakker. Ik zette Jaan aan de tafel en ging rechtover hem zitten. Ik haalde brood en beleg uit de kast en zette het op tafel. We begonnen te eten en net op het moment dat alles klaar was kwamen mam en pap naar beneden. "Goedemorgen." zei ik opgewekt tegen mijn moeder. "Goedemorgen.Wat zijn jullie vroeg op!" zei ze. Ik knikte en Jaan deed hetzelfde. De hele ochtend negeerde ik mijn vader compleet. Hij heeft enkele keren tegen mij proberen te praten maar telkens deed ik of ik het niet hoorde. Ik zag dat hij het wel wat vervelend vond maar ik trok me er niets van aan.

Ik droeg elke dag de ring die ik van Greg en Niall voor mijn verjaardag gekregen had. Mijn vader had hem denk ik nog nooit opgemerkt. Een week later toen Jill voor het eerst weer langskwam had ze hem meteen gezien. "Wow, die moet echt heel erg duur zijn. Zo'n cadeau wil ik ook wel. Jammer dat ik geen broer of zus heb." zei ze met een pruillipje. "Dat was nog niet alles. Ik had ook een ketting met hetzelfde tekentje maar mijn vader heeft die afgenomen." Jill haar mond veel open. Het was een grappig zicht. "Jill, Ik wil niet zien wat je deze middag gegeten hebt. Doe je mond dicht." lachte ik. Ze klapte haar mond meteen dicht. "Maar, serieus? Heb je ook zo'n ketting gekregen?" Ik knikte vol trots. "Jup maar mijn vader heeft die afgenomen omdat ik mijn mond voorbij gepraat had en dus gezegd heb dat ik naar Ierland ben geweest." zuchtte ik. Ik vertelde nog over hoe hij me geslagen heeft en ik hem klootzak genoemd heb. "Je had groot gelijk. Ik zou net hetzelfde gedaan hebben. Maar ik zou wel die ketting terug vragen." zei Jill. "Dat wil ik ook doen maar ik weet niet hoe." zei ik. "Ik heb wel een ideetje. Als je moeder nog eens nacht moet werken. (Mijn moeder is verpleegster) Dan slaapt je vader alleen toch?" Ik knikte. Wel je sluipt naar zijn kamer en je bind hem vast in zijn bed. Je maakt hem enkel los als hij verteld heeft waar het kettinkje ligt." zei ze en ze bevestigde haar idee met een knikje. "Yeah right." zei ik. "Oh, hier ik heb het magazine mee. Ik heb nog geen tijd gehad om erin te kijken. Zullen we weer samen?" vroeg Jill om de stilte te verbreken. "Okay." zei ik. Ze legde het magazine op mijn bed. We bladerden wat.
Selena Gomez en Justin Bieber weer samen?
Nieuw lief voor Taylor Swift.
De meeste dingen die erin stonden waren net zoals andere weken. We bladerden verder en plots zag ik iets wat ik echt niet verwacht had.

Reacties (4)

 • AngelicPower

  snel verder!!(flower)

  6 jaar geleden
 • Hannane

  Ga verder ik smeek het e.. Ne oke ma goe bezig? x Hahaha

  6 jaar geleden
 • Cliffayne

  ouhn verder!

  6 jaar geleden
 • Chasing1D

  Ohooooo O.o

  IK KIJK ER ZO HARD NAAR UIT!
  Oeh, als je veel wil weten over hen, moet je gewoon op google of zo 'One Direction facts' intypen, veel over hun lezen, interviews kijken,... (: Yessa!(flower)

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen