Foto bij Belangrijke mededeling!

Dit is geen mededeling om aan te geven dat er nog hoofdstukken komen, want die komen er niet meer. Maar het is wel een belangrijke mededeling voor de mensen die mijn andere verhaal Words left unspoken [Jacob Black] lazen of wilden gaan lezen. Ik had het verhaal namelijk vanochtend vroeg verwijderd, omdat ik dacht dat het, na lang twijfelen, niets ging worden. Echter kreeg ik daarnet zo'n inspiratiebom dat ik vreselijk veel spijt heb van het verwijderen van het verhaal. Ik heb hem er weer opgezet en heb alle hoofdstukken die ik al geschreven had er ook weer op gezet. Morgen zal ik alle al geschreven hoofdstukken weer online gooien en zal ik zelfs een nieuw hoofdstuk plaatsen om het goed te maken. Misschien zelfs twee. (:

Echt, ik voel me zo vreselijk stom nu. x3

Eén wijze les: verwijder geen verhalen, maar laat ze een aantal dagen geïnactiveerd staan als je denkt dat je er niet meer aan gaat schrijven. Misschien verander je, net als ik, alsnog van gedachten. En o, ja; sla ALTIJD je hoofdstukken/verhaal op in Word. Ik had dit gelukkig wel gedaan en kon daardoor alles weer op Quizlet zetten.

Als jullie mijn verhaal alsnog wel (terug) willen lezen, dan kan dat nu dus.

Nogmaals sorry en ik beloof jullie dat ik nooit meer zomaar iets volledig verwijder. Inactiveren is echt de limit nu. x3

Reacties (2)

 • SPECS

  En jij laatst nog tegen mij zeggen dat je normaal alles bewaard.='D Slimbo.x)

  7 jaar geleden
 • Sonyara

  GOED ZO..
  Whahahahaha je hebt je LES geleerd!!
  Wahahahah:D:D
  Tja Ik zij toch dat je VERHAAAL goed was..
  OOK al kan je niet altijd eraan SCHIJVEN!!!!

  Ik ga je weer ABBO doen!!!
  NIET MEER VERWIJDEREN JAH!!!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here