Foto bij 24. Lauren De Ruyck


Best song ever is echt geweldig. Ik heb nog nooit zo'n grappig clipje gezien. I LUF IT.
Dit stukje moest eigenlijk al eerder gekomen zijn deze morgen maar toen ik het gisteren schreef moet ik het waarschijnlijk niet op opslaan gedrukt hebben. Ik was echt tevreden gisteren over mijn stukje nu minder. Sorry mijn fout als het niet zo goed is.

LUFU

Nieuwe vriendin voor Niall Horan uit bekende boysband One Direction?
Heeft Niall Horan (19) eindelijk zijn prinses gevonden? Uit foto's die op Twitter verschenen zijn kunnen wel alleszins afleiden van wel. Het (tot nu toe nog) onbekende meisje kreeg Tiffany & Co juwelen. Niall moet wel heel erg verliefd zijn dan. Hij heeft haar zelfs al voorgesteld aan zijn broer (Greg). Dag later is het meisje ook gespot voor het hotel waar Niall verbleef. Ze had een rolwagen bij met een jongen waarschijnlijk haar broer. Tot nu toe heeft nog geen van beiden toegegeven/ontkent dat ze een relatie hebben. Wordt ongetwijfeld vervolgt...


Verstomd keek ik naar de foto's . Foto's van ik die het kettinkje overhandigd krijg van Niall, ik die hen hen een omhelzing geef om hem te bedanken en om hem te verwelkomen. Foto's van Jaan en ik die het hotel binnengaan en weer uitkomen. Dit was allemaal verzonnen. Hoe kon ik nu niet gemerkt hebben dat mensen ons aan het fotograferen waren. "Oh, my god! What the hell? Dit kan toch niet?" Was het eerste dat ik wist uit te brengen. Jill keek ook maar sprakeloos naar de foto's. "Wel proficiat dan maar zeker?" Zei Jill niet wetend wat ze moest zeggen. Ik wist het evenmin. Ik nam mijn Ipad en ging naar twitter. Mijn aantal volgers was enorm gestegen en mijn timeline stond vol met berichtjes die allemaal niet zo vriendelijk zijn.Mensen hadden dus ontdekt wie ik was. Ik toon alles aan Jill en ga dan naar facebook. Het aantal vriendenverzoeken waren onmogelijk en de berichtjes waren waanzinnig. "Woah!" Zei Jill toen ze het ook zag. Ik had nu zo graag naar Niall gebeld maar dat kon niet omdat ik verplicht hun nummers had moeten verwijderen. Ik keek weer maar mijn scherm en naar het boekje dat nog steeds open op mijn bed lag. "Jill geef me je mobiel eens!" Eiste ik bijna. "Waarom?" vroeg ze geschrokken. "Jij hebt toch ook Niall's nummer? Ik wil hem bellen." Jill knikte en gaf me meteen haar mobieltje. Ik was Niall's nummer aan het zoeken in Jill's mobiel toen ze plots een gilde. ''Wat gebeurd er?" vroeg ik geschrokken. "Moet je zien, Harry fucking Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson, Zayn Malik en Liam fucking Payne volgen je op twitter. Dit is zo cool." stuiterde Jill. Ik keek naar mijn Ipad en ik zag dat het inderdaad waar was. Ik glimlachte. "Cool." zei ik. Ik had intussen Niall's nummer gevonden in de contactenlijst van Jill. Ik twijfelde nog even maar drukte dan toch maar op bellen. Hij ging een paar keer over en toen werd er opgenomen.
"Hello, fruitella." zei Niall opgewekt. "Fruitella?" vroeg ik verward. Niall begon te lachen.
"oh, jij bent het. Hi Lauren." zei hij nog steeds even opgewekt.
"Waarom noem je Jill een fruitella?" vroeg ik met een kleine glimlach op m'n gezicht. "Omdat ze altijd zo gekleurd gekleed is?" zei Niall en hij grinnikte en ik deed hetzelfde.
"Maar waarvoor belde je?" vroeg hij.
"Heb je de foto's op twitter gezien?"
"Oh, ja dat. Ik heb dat inderdaad gezien. Paul was echt razend. Ik heb hem toen maar alles uitgelegd en hij zegt dat we het zo snel mogelijk moeten vertellen aan de pers. Over dat jij mijn zus bent." Ik kreunde lichtjes om al dit gedoe.
"Moet dat echt? Met mijn vader en zo? Het is niet dat de situatie veel verbeterd is bij vorige week." Ik hoorde Niall zuchten aan de andere kant van de lijn.
"Daar had ik ook al over nagedacht. Zie je wel ik heb er weer één grote zooi van gemaakt. Je vader is boos op je en nu wordt je waarschijnlijk niet meer met rust gelaten door mijn fans." zei Niall daarna hoorde ik een licht bonk. "Hey, Niall. Laat je de kast wel heel?" hoorde ik een stem die ik niet kende vragen. "Shut up, Malik." zei Niall nogal bot tegen Zayn.
"Niall, dit is niet jou schuld. Het is oké allemaal."
"Niall kom je we moeten gaan." hoorde ik nog een andere stem roepen.
"Ik moet gaan Lau, ik spreek je nog wel via twitter." zei hij en hij hing op.
Ik ga Jill haar mobiel terug en zuchtte.

Reacties (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen