Foto bij • 89.

• Candice Brittany Melrose.

Harry kijkt me met grote ogen aan, maar slaat wel meteen zijn handen om me heen. 'Hey, sssst.' Sust hij terwijl hij over mijn rug wrijft en zijn lippen op mijn haren drukt. Ik hoor de fans nog steeds gillen waardoor mijn tranen alleen maar blijven stromen.
'Wat is er schatje?' Vraagt Harry dan en hij gaat ietsjes naar achter staan. Ik veeg met mijn vingers onder mijn ogen door en kijk Harry aan. 'Er was een fan die vroeg of ik nep was, en toen ik niet antwoordde dacht de dat ik betaald werd om te doen dat ik verliefd op je was, omdat jullie Larry verborgen....' Zeg ik dan zachtjes. Harry kijkt me geschrokken aan. 'Dit meen je niet!' Roept hij uit. Ik knik lichtjes en bijt op mijn lip, waarna er alweer een traan over mijn wang loopt.
Ik wil hem wegvegen maar Harry pakt mijn handen vast. Hij buigt zich naar me toen en drukt zijn lippen op mijn wang, waardoor hij mijn traan weg kust.
Een glimlach ontstaat op mijn gezicht. Harry slaat zijn armen om me heen en trekt me strak tegen zich aan. 'Ze denken echt dat ik homo ben...' Mompelt Harry boos. Ik snap het ook wel dat hij nu ook boos is.

'Harry, ga naar je fans. Voor mij?' Vraag ik als we op het bankje zitten, en het gegil nog steeds niet stopt. 'Niet na wat ze over jou hebben gezegd.' Zegt Harry stug.
'Harry kom op, dat was een meid. Die andere meiden denken er helemaal niet zo over.' Probeer ik. 'Ik laat je nu niet alleen Candice, ze kunnen eventjes stikken.' Ik zucht even en leg mijn hoofd op zijn schouder. Meteen slaat Harry zijn arm rond mijn middel en streelt over mijn bovenarm.
Ik zucht even diep en kijk omhoog, naar de sterren. Harry drukt nog een kus op mijn voorhoofd en legt zijn hoofd er dan tegen het mijne.
'Ik hou van je Harry.' Fluister ik. 'En ik hou van jou Candice.' Fluistert Harry. Ik haal mijn hoofd even van zijn schouder af, en glimlach, waarna ik hem een lange kus op zijn lippen geef.

Nog een tijdje zitten we samen op het bankje, of eigenlijk lig ik half tegen Harry aan. We kijken een beetje naar de sterren als ik ineens een velle straal door de lucht zie vliegen.
Mijn ogen worden groot en ik kijk naar Harry. 'Een vallende ster!' Roep ik uit en Harry lacht even, waarna hij knikt. 'Nu mag je een wens doen.' Zegt hij en ik denk even diep na.
Het liefst wens ik dat ik mijn ouders terug zou kunnen hebben, maar dat gaat nooit meer gebeuren. Dat ik Cecille vaker zie, maar ook dat word lastig door haar nieuwe vriend en haar nieuwe baan, waardoor ze soms in hele andere werelddelen zit.
Ik zucht even diep.
'Wat wens jij?' Vraag ik dan met een kleine glimlach. 'Niets.' Zegt Harry simpel. Vragend kijk ik hem aan. 'Ik heb alles al wat ik wil. Ik heb 4 geweldige beste vrienden, ik heb ontzettend lieve ouders, een geweldige zus die een leuke vriend heeft, ik heb een droombaan waar ik elke dag van geniet, de ene dag wat meer als de andere, en het aller belangrijkste van alles: Ik heb jou.' Zegt Harry.
Ik smelt van zijn woorden en buig me naar hem toe en druk mijn lippen op die van hem. 'Hier is geen wens meer voor nodig. Jij maakt mijn leven compleet.' Fluistert hij tegen mijn lippen aan, waarna hij me weer kust.

Reacties (22)

 • biancadokkum

  awwww zooooo lief <3

  8 jaar geleden
 • xXLovaticxX

  Zoo lief

  8 jaar geleden
 • MYxLoubear

  AAAAAAAAAAAAAAAAAAWWWWWWWWWWWWWWWHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH <3
  #cute #cute #cute #cute #cute #cute #cute #cute #cute #cute #cute #cute #cute #cute #cute #cute #cute #cute #cute #cute #cute #cute #cute #cute #cute JUST CUTE.
  heheheh sorry:$

  8 jaar geleden
 • Larry2fab4u

  Ahh! Dit is echt te lief!
  *smak smak*(K)

  8 jaar geleden
 • Lootus

  Ahhwwwww zooooooo liefffff <33333

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen