Foto bij 26. Niall Horan

Ideetjes voor dit verhaal zijn nog steeds welkom.

LUFU

Samen met Liam, Louis, Harry en Zayn ben ik op weg naar het een interview. We zaten samen in het busje en ik keek nadenkend naar buiten. Ik had echt spijt van wat ik gedaan had. Ik had door naar België te gaan niet alleen mezelf in de nesten gewerkt maar ook Lauren. Ze zou nu bestookt worden door haatberichtjes, doodsbedreigingen enzovoort. Paul vond dat Lauren en ik dit zo snel mogelijk moesten verduidelijken aan de pers. Ik snapte wel dat Lauren dat niet wilde. Ze zou haar vader daarmee alleen maar in problemen brengen. Ik zuchtte. Het telefoongesprek van net spookte nog een beetje door mijn hoofd. Lauren had eerst zo paniekerig geklonken maar ze had me toch een beetje weten gerust te stellen. Ik hoopte dat ze er dit interview niet teveel over zouden vragen want ik was nogal prikkelbaar als het over Lauren ging. Ik wou echt niet dat er iets met haar gebeurde. Ik ben er meer dan 16 bijna 17 jaar niet voor haar geweest. Ik zuchtte nogmaals. Ik voelde de stoel naast me wat inzakken. Ik keek op en zag Louis me wat bezorgt aankijken. "Zo zuchtten Niall. Zit je nog steeds met je fruitella in je hoofd?" vroeg hij. Een klein lachje toverde zich op mijn gezicht. Jill en ik hadden vaak met elkaar gebeld en ge'sms't. Ik kon echt heel goed met haar opschieten en door haar wist ik nu ook hoe het met Lauren ging. Het laatste wat ik van haar hoorde was toen in het hotel. Ik wist dat ze me nooit meer zou bellen of sms'en. "Niall?" hoorde ik en een hand zwaaide voor mijn gezicht. Ik keek Louis aan en zag dat Liam van de bank voor ons zich omgedraaid had in zijn stoel en mij ook aankeek. Ik sloeg mijn ogen neer. "Ik kan het niet." zuchtte ik. "Dan vertel je het toch niet meteen in dit interview. Misschien als je nu toch niet meteen Lauren meer kan gaan bezoeken en omgekeerd dat alle fans weer wat gekalmeerd zullen zijn en het binnen de kortste keren vergeten zijn." probeerde Louis me gerust te stellen. Ik knikte. "Probeer gewoon zo onduidelijk mogelijk te reageren als ze er vragen over stellen. Of zeg dat je die vraag niet wilt beantwoorden." Dit keer was het Liam die zich ook in het gesprek mengde. Weer knikte ik. "Niall," zuchtte Louis. "Kop op man. Het waait wel over en Lauren overkomt heus niets." zei Louis. Ik glimlachte een beetje. Je moest waarschijnlijk goed kijken om het te kunnen zien.

Niet veel later kwamen we aan bij de plek waar het interview zou gebeuren. We zaten met z'n allen in een stoeltje. Het interview begon goed. De gewone vragen zoals: Wat zijn jullie plannen voor de toekomst? Hoe zit het met de film? En ga zo maar door. "Niall." zei de vrouw die het interview aflegde. Ze draaide zich naar me toe. Ik wist wat er nu ging komen. Ik hield mijn adem en en ja hoor. "Wie is dat meisje waar je vorige week mee gespot bent?" vroeg ze en ze liet enkele foto's zien waar Lauren en ik op te zien waren. "Ze is gewoon een kennis." zei ik vaag. "Wat voor kennis? Is ze je nieuwe vriendin?" zei ze opdringerig. "Ze is een gewone kennis. Verder niets." zei ik. De interviewster leek wat teleurgesteld maar ging toen toch nog verder in op het onderwerp. "Waarom geef je haar dan zulke dure cadeau's en neem je je broer mee naar haar?" vroeg ze. Dit was de druppel. "IK ZEG DAT ZE EEN GEWONE KENNIS IS! MOEI JE GEWOON NIET MET MIJN LEVEN. JE WEET HIER HELEMAAL NIETS OVER!" schreeuwde ik en stond wild recht de stoel viel achterover wat meestal gebeurde als ik zo recht stond. Ze keek me wat geschrokken aan en ik rende de kamer uit. Paul hield me tegen. "Wat denk je wel niet?" vroeg hij woedend aan mij. Ik wist niet wat ik moest zeggen en keek achterom naar de anderen die daar nog steeds zaten. Ze rondden het interview af. Hier zouden de blaadjes morgen wel vol van staan. Nu ik er zo over nadacht, besefte ik dat ik dit beter niet gedaan had.

Reacties (4)

 • Hannane

  Ik zou juist hetzelfde hebbe gereageert. x
  Snel verder.

  6 jaar geleden
 • Cliffayne

  Well done Niall <3

  6 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(flower)

  6 jaar geleden
 • Chasing1D

  Eum.. Goh eum.. Je kan er een nieuw personage insteken die bijvoorbeeld erachter komt dat Lauren zijn zus is en dan Niall ermee chanteert of zo..
  Oké ik weet niet, ik zeg maar iets (:
  Leuk geschreven! x

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen