Foto bij 067

Hope you like it ?!
Enjoy x

Mila Daniëls

"Ha !" roep ik enthousiast en ik gooi de controller neer en kijk naar Niall die me verbaasd aankijkt, ik lach zachtjes en ik maak een vreugdedansje en Niall kijkt me nog steeds verbaasd aan.
"Ik zei toch dat ik beter was" roep ik lachend, Niall mompelt wat en hij slaat zijn armen over elkaar heen en ik giechel even, ik had Niall net op het nippertje verslagen in een potje Fifa.
"Je had gewoon gelukt" mompelt Niall en ik rol met mijn ogen.
"Smoesjes" grinnik ik en Niall schud zijn hoofd en hij pakt zijn controller weer en hij overhandigt mijn controller, ik pak hem aan en ga weer op de bank zitten in Nialls armen.
Hij slaat zijn armen om me heen en hij pakt zijn controller weer vast, ik pak ook mijn controller beet en start het spel, meteen begin ik ijverig te spelen.

"Get over it" giechel ik als Niall na het 4e potje Fifa weer van me verliest, hij schud zijn hoofd en stormt op me af, ik gil en wil wegrennen maar ik was net te laat en Niall beland boven op me, hij draait me op mijn rug en grijpt mijn handen en legt ze naast mijn hoofd.
"Ik ben gewoon beter, get over it" zeg ik met een glimlach en Niall schud wilt met zijn hoofd en ik kijk hem beledigt aan "Ik ben beter" houd hij vol, ik lach spottend en rol een keer met mijn ogen.
"Niall.." begin ik "Je hebt zojuist vier keer verloren met een potje Fifa van een meisje, snap je het nou niet, ik ben gewoon beter" zeg ik wijs en Niall lacht spottend, waardoor ik hem beledigt aankijk.
"Oké" geeft hij uiteindelijk toe en ik glimlach lief en duw mezelf omhoog en hang nu boven hem en ik druk mijn lippen op die van hem en hij legt zijn handen op mijn heupen en ik glimlach tegen zijn lippen. Hier kan ik wel aan wennen.

"Kom we gaan pizza bestellen" mompelt Niall als ik mijn maag hoor knorren, ik bloos even en knik en sta op en pak mijn telefoon.
"Wat voor pizza wil jij?" vraag ik terwijl ik het nummer intyp van pizza zaak, hij kijkt me even bedenkelijk aan en glimlacht dan.
"Het zelfde als wat jij neemt want ik kan niet kiezen" grijnst hij, ik knik en begin met bellen.
"Ze komen eraan" mompel ik als ik weer in Nialls armen kruip op de bank en Niall weer zijn armen om me heen slaat, Niall drukt een kusje op mijn kruin en ik glimlach even.
Ik zet de tv aan en zet Xite op en ik grijns breed als ik zie dat Best Song Ever net begint.
"Je moet je echt weer is een keer verkleden als die man, i like it" zeg ik met een grijns en Niall kijkt me met een frons aan.
"Dus jij vind dat" en hij wijst naar de tv "Sexyier dan dit" en hij laat zijn blik een keer over zijn eigen lichaam gaan, ik haal mijn schouders op "Maybe" zeg ik plagerig.
Niall kijkt me beledigt aan "Rare smaak heb je" mompelt hij en ik barst in lachen uit, als hij ook merkt wat hij zeg word hij rood en lacht hij ook mee "Sukkel" giechel ik.
Ik duw mezelf overeind als de deurbel weergalmt door het huis "Pizza" kir ik enthousiast en ik sprint naar de voordeur

Reacties (4)

 • AnkePayne

  (H)

  6 jaar geleden
 • FabriziaNaomi

  hahahaha
  je moet Niall niet zo plagen hahah

  6 jaar geleden
 • MrsHood

  Hahaha geniaal geschreven snel verder!!

  6 jaar geleden
 • NiallsWifexo

  Hahahah Geniaal !!
  Snel verder

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen