Foto bij • 90.

• Candice Birttany Melrose.

'Waarom ben je zo lief voor me?' Vraag ik als we die avond op de bank zitten. Harry heeft zijn armen strak rond mijn middel geklemd en ik heb mijn handen op zijn handen liggen.
'Ik houd gewoon van jou Candice.' Zegt Harry en ik glimlach en draai me om naar hem. 'Ik ook van jou.' Zegt hij en ik buig mijn hoofd. Harry buigt zijn hoofd ook mee en plaats zijn lippen op die van mij. Het is een lange, liefdevolle kus.
Ik leg mijn hand tegen zijn wang en streel met mijn vingertoppen erover heen. 'Ik hou echt van je Harry. Ik meen het. Heel veel.' Zeg ik en Harry glimlacht. 'Ik hou ook van jou schat.' Zegt hij en hij trekt me nog wat strakker tegen zich aan en legt zijn kin op mijn schouder.
'Olah!' Roept Louis die vrolijk binnen komt met Eleanor naast zich. 'Hey.' Glimlach ik. 'Wat is het hier stilletjes?' Lacht Louis dan en hij kijkt ons met een wenkbrauw in de lucht aan. 'We waren gewoon aan het genieten van elkaar.' Zegt Harry dan en ik voel hem glimlachen omdat zijn buik wat intrekt. 'Aaah, dan zullen wij jullie niet meer storen. Twilight schat?' Vraagt Louis aan Eleanor en ze krijgt een mega glimlach op haar gezicht en knikt, waarna Louis de dvd pakt, haar hand vastneemt en haar mee naar boven neemt.
'Blijft Zayn bij Perrie?' Vraag ik dan. Harry haalt zijn schouders op. 'Ik denk het.' Zegt Harry dan en ik knik.

Dan gaat de deur weer open. 'Niall, ben jij dat?' Roept Harry en ik leg mijn hand op mijn oor omdat hij nog altijd zijn kin op mijn schouder had. 'Sorry lieverd!' Zegt hij zacht en hij drukt meteen een kus onder mijn oor.
'Ja!' Hoor ik Niall wat onzeker zeggen, wat ik niet helemaal vertrouw. Maar ik laat het maar even heen en ga wat dichter tegen Harry aan liggen. Ik hoor hoe Niall de trap op loopt, maar ik hoor meer dan een paar voetstappen. Het zijn twee paar.
'Hoor je dat ook?' Vraag ik verward. 'Niall die de trap op loopt?' Vraagt Harry lachend. 'Nee, er is iemand bij hem.' Zeg ik. Harry kijkt me even aan en haalt zijn schouders op. 'Niet opgemerkt.' Zeg hij.
Ik pak Harry zijn hand en begin wat met zijn ringen en vingers te spelen. Ik pak een ring eraf en wil hem om mijn eigen vinger schuiven, maar hij is te groot. Lachend laat ik de ring weer van mijn vinger af glijden en Harry lacht ook.
Ineens hoor ik een harde kreun en kijk Harry aan. 'Oké, of Niall heeft inderdaad een meisje mee, of Louis en Eleanor doen iets heel's anders dan Twilight kijken.' Zegt Harry dan.
Ineens hoor ik weer voetstappen op de trap en vliegt Louis de kamer in. Meteen ga ik recht zitten. 'Het zijn niet Louis en Eleanor!' Roep ik uit en Harry gooit ene kussen naar mijn hoofd. 'Hoorden jullie het ook?' Roept Louis en dan komt ook Eleanor beneden.
We knikken. 'Ja, wij hoorde het ook ja.' Zegt Harry en ik moet moeite doen mijn lach in te houden om de manier hoe Louis voor ons staat. 'Hoe zag ze eruit?' Vraagt Louis meteen en hij ploft op de stoel en trekt Eleanor op zijn schoot.
'We hebben haar niet gezien.' Zegt Harry eerlijk, en Louis zijn ogen worden groot.

Reacties (22)

 • JoTOMLINSON

  Omg DAT BEN IK:P

  7 jaar geleden
 • Nashton

  HAHAHA, WIE ZOU HET ZIJN.

  7 jaar geleden
 • Fraction

  ahahahah oeee niall has a chick
  me likes
  ik hoop dat ik het ben because i like niall
  oke genoeg
  snel verderrr

  7 jaar geleden
 • Sophietjuh99

  Ik lag me doodxD

  7 jaar geleden
 • lovatohurr

  Hahaha niall heeft een vriendinnetjeee ! Snel verder.!!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen