Foto bij #134 ~Jessica POV

Ik liep gewoon wat door het huis om na te denken tot ik plots een foto zie staan van mij en Yardéna.
'Yardéna.' mompelde ik. Snel nam ik mijn gsm en belde haar. 'Hey Jess.' zei ze blij. 'Hallo.' zei ik.
'Hoe is het op de tour, waar ben je nu?' vroeg ze. 'Ik ben thuis in Londen.' zei ik. 'Huh? Normaal komen jullie pas overmorgen terug naar Londen?' vroeg Yardéna. 'Ja, kan je komen?' vroeg ik.
'Euh ja binnen 10 minuutjes?' vroeg ze.
'Ja.' zei ik kort. 'Tot sebiet.' hoorde ik haar nog zeggen maar ik kon niet meer antwoorden want ik had al afgedrukt. 10 minuutjes later ging de bel. 'Haay schat.' zei Dena en gaf me een stevige knuffel.
'Hey, kom.' zei ik en we gingen samen in de zetel zitten.
'Waar zijn de jongens?' vroeg ze.
'Die zijn in Nederland.' antwoorde ik.
'Waarom ben jij hier?' vroeg ze. 'Ik heb een grote fout gemaakt.' zei ik en de tranen kwamen in mijn ogen. Yardéna keek me geschrokken aan.
'Ik heb Louis bedrogen.' zei ik wenend. 'Met wie?' vroeg ze. 'Met Niall.' fluisterde ik. 'Met Niall!' riep ze luid. Ik knikte en bleef naar de grond kijken. 'Hoe kon je?' vroeg ze boos. 'Het gebeurde gewoon en ja.' zei ik.
'Het gebeurde gewoon? Je kon misschien zeggen dat je het niet wou ofzo!' riep ze. 'Hey zeg sorry ze dat ik met jou crush seks heb gehad denk je dat het voor mij zo makkelijk is?' riep ik boos terug. 'Ja ik weet het maar waarom Jess waarom?
Zie je Louis nog graag?' vroeg Dena nu wat rustiger. 'Ik zie Louis nog dood graag.' antwoorde ik. 'Hoe is het begonnen?' vroeg ze. 'De dag dat Noa verdween voelde Niall zich heel schuldig en ik trooste hem en toen hebben we voor de eerste keer gekust.
We hebben dan zelf gezegt dat het niet voorstelde en het puur was omdat we ja wat er gebeurde. Ongeveer een week later dan als ze mij en Noa gered hebben op het vliegveld hebben we weer gekust en nu gisteren hebben we seks gehad ik wist niet wat er gebeurde en we zijn zo goed bevriend en...' vertelde ik. Ik nam een zakdoek en veegde mijn tranen weg.
'Was het veilig?' vroeg ze. Ik schrok wel een beetje van haar vraag en herinnerde me dan dat we helemaal geen condoom gebruikt hadden en dat ik de pil niet meer neem omdat ik graag nog een kindje wil met Louis maar...
'Jess.' zei Yardéna. 'Je meent het niet.' zei ze. 'We... we hebben niets gebruikt.' zei ik.
'Ik mag niet, het kan niet...' fluisterde ik.

Reacties (4)

 • Cliffayne

  hahahhaahh OMG! :o

  6 jaar geleden
 • Francesca1D

  (flower)

  6 jaar geleden
 • ConorGozzie

  Vind ik eigenlijk niet zo leuk maar wel heel mooi geschreven!
  Snel verder
  (H)

  6 jaar geleden
 • LoveNiallie1

  pffffff... :'(

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen