Foto bij 27. Jill Van Vooren & Niall Horan



Ik heb op kik een jongen ontmoet en hij is echt helemaal dol verliefd op Louis (van One Direction.). Het is echt cute hoe hij over Louis praat:).
Je mag me ook altijd iets sturen op kik, mijn naam is : JustBe_yourself

LUFU

Sorry dat het zo laat is. Ik ben gaan shoppen met m'n mama en ik dacht dat ik dit stukje vanmorgen geactiveerd had maar dus blijkbaar niet! Sorry!

Ik zat in mijn kamer op mijn bed wat op mijn gitaar te tokkelen toen ik plots een berichtje had. Ik legde mijn gitaar weg en nam mijn mobiel. Meteen kreeg ik een glimlach op mijn gezicht toen ik zag wie de afzender was. Niall. Ik opende het berichtje.
Van Nialler: Ik heb echt iets stoms gedaan. Kijk ons laatste interview. x
Ik schrok een beetje van de inhoud van het berichtje. Meteen ging ik aan mijn laptop zitten en zocht naar hun interview van vandaag. Ik wist welke zender het was. Dat had Niall me gisteren verteld. Ja, we belden en sms'en vaak. We zijn echt goede vrienden geworden. We wisten intussen al bijna alles over elkaar. Ik wist dat hij heel erg veel om Lauren gaf. Sinds we terug waren uit Mullingar heeft hij bijna elke dag gevraagd hoe het met haar ging. Niall is echt een schatje. Ik zuchtte. Meer dan vriendschap zou het waarschijnlijk nooit worden. Ik had intussen het interview gevonden. Ik klikte het aan en het begon meteen te spelen. Er was niets vreemds aan. Toen de interviewster zich plots tot Niall keerde wist ik meteen waar dit over zou gaan. "Wie is dat meisje waar je vorige week mee gespot bent?" Er verschenen foto's op het scherm van Lauren en Niall en Greg staat er meestal ook half op. "Ze is gewoon een kennis." zei Niall nonchalant. Ik wist dat de interviewster hier best zou stoppen maar neen hoor . "Wat voor kennis? Is ze je nieuwe vriendin?" Ik zag dat Niall geïrriteerd begon te worden. "Ze is een gewone kennis. Verder niets." Weer begon de interviewster te vragen. Kon ze soms niet zien dat Niall hier niet over wil praten. Waarom hield dat mens haar mond niet. "IK ZEG DAT ZE EEN GEWONE KENNIS IS! MOEI JE GEWOON NIET MET MIJN LEVEN. JE WEET HIER HELEMAAL NIETS OVER!" Niall zijn stoel viel achterover en hij liep weg. De anderen zaten daar nog. Ze keken niet geschrokken, noch verbaasd. Ze keken eerder medelevend. Ik snapte Niall zijn reactie. Ik stuurde meteen een berichtje terug waarin stond dat hij gelijk had en dat ik ook zo zou gereageerd hebben. Ik ging weer op mijn bed zitten en begon weer op mijn gitaar te tokkelen.

Niall Horan POV

Na een hele preek van Paul, zitten de jongens en ik weer in het busje naar het huis dat we delen. Ik keek op m'n mobiel en zag dat ik een bericht had. Ik opende het en zag dat het van Jill was. Dat was het enige wat me nu een beetje vrolijk kon maken.
Van Fruitella Je had echt gelijk met je reactie. Ik zou ook zo gereageerd hebben. Ze moet zich niet moeien met je leven. Ik ben er voor je xx
Een kleine glimlach kwam op mijn gezicht. Jill is echt een geweldig meisje. Telkens als ik een berichtje van haar krijg, krijg ik een enorme glimlach op mijn gezicht. De anderen hadden het ook al gemerkt. Maar het zou toch nooit niets kunnen worden tussen ons. Ik wou haar al de haat van mijn fans besparen. "Oeh, Nini, heeft weer een berichtje van zijn Fruitella!" riep Harry door het busje. Hij zat naast mij. Ik reageerde er niet op en ik voelde de starende ogen van de andere op mij gericht. Liam die aan de andere kant van mij zat keek op m'n scherm waar het berichtje van Jill nog steeds op stond. "Ze heeft gelijk Niall. Je hoeft je niet zo rot te voelen om wat je gedaan hebt Niall. Je had er alle recht toe." zei Liam. "Ik weet het, maar ik heb wel tegen haar geroepen." zei ik en ik sloeg mijn ogen neer. "Ach, kop op." zei Liam en hij stapte uit we waren blijkbaar al aangekomen. "Ik wil het echt wel graag zeggen dat ze mijn zus is, maar ik weet gewoon dat ik daarmee haar vader in de problemen breng." zei ik tegen Liam die naast me naar de voordeur liep. "Hey Niall." Ik keek geschrokken op en zag dat Georgia naast me stond. Ik haatte dat mens echt. Ze was altijd overal en telkens kwam ze de hele tijd naar mij toe. Ik zuchtte en zag Liam lachen. Hij wist hoe erg ik dat mens haatte.

Reacties (8)

 • thatonechild_xo

  Je hebt wel gelijk @@meloveEmma

  5 jaar geleden
 • MeloveEmma

  Hij heeft het steeds over haar vader
  maar lieve Niall
  ga beseffen: HIJ IS OOK JOUW VADER!

  5 jaar geleden
 • Spaceless

  leuk geschreven (:
  Jill Van Vooren zat vorig jaar op mijn school, maar nu is ze afgestudeerd:)wou dit even random zeggen:Px

  5 jaar geleden
 • UrWishhx

  Mag ik het vriendinnetje worden van louis xd

  5 jaar geleden
 • Hannane

  ik vind Georgia maar eng zne. x Snel verder

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen