Foto bij 93.

• Candice Brittany Melrose.

'Je bent echt zo mooi.' Fluistert Harry en hij slaat een handdoek om mijn lichaam en trekt me naar zich toe, waarna hij me een lange kus geeft.
'Ik ben blij dat je ook gewoon naar me kan kijken zonder me te bespringen.' Glimlach ik, en ik geef hem nog een kus.
'Mijn lichaam staat er op dit moment helemaal niet naar.' Zegt Harry serieus. Hij trekt me dicht tegen zich aan en slaat zijn armen rond mijn nek, en ik voel hoe hij met zijn hand over mijn rug strijkt. Ik glimlach en klem mijn handen om zijn rug terwijl ik mijn hoofd tegen zijn borst leg.
'Dit vind ik zo raar he?' Murmel ik dan tegen Harry zijn borst. 'Wat?' Hoor ik Harry zachtjes vragen. 'Nou, ik moest jou helpen om van een seksverslaving af te komen, wat wel echt nodig was, maar dat ik het moest doen was puur om ons te koppelen. en jij had gewoon iedere dag een ander meisje in bed, en nu wij een relatie hebben kun je mij gewoon naakt knuffelen zonder dat daaronder iets omhoog komt.' Ik buig me weg van Harry terwijl ik hem diep in zijn ogen kijk.
'Je hebt me gewoon geholpen Candice. En ik hou gewoon van je.' Zegt hij dan, en een glimlach komt op mijn gezicht te staan. Ik druk een zacht kusje op zijn mondhoek en dan op zijn neus. Harry buigt zich naar mij toe en wil zijn lippen op die van mij drukken, maar plagerig draai ik mijn hoofd weg. 'Candice.' Kreunt Harry. 'Wat?' Vraag ik poeslief. 'Please let me kiss you.' Fluistert hij. Ik glimlach even. 'Vooruit.' Fluister ik terug en dan legt Harry liefdevol zijn lippen op die van mij.
'Geen seks in de badkamer!' Hoor ik dan ineens Louis gillen. Ik laat Harry los en kijk hem lachend aan. 'Dat waren we ook niet van plan.' Lacht Harry en hij pakt mijn hand.
Niet veel later lig ik dicht tegen hem aan als ik de deur open hoor gaan. 'Jullie waren het echt niet van plan.' Zegt Louis dan en ik voel Harry zijn buik aanpannen waaruit ik ophaal dat hij lacht, wat mij ook laat glimlachen.

'Can, hoe ver ben je schat?' Hoor ik Harry onder aan de trap roepen. 'Ja Candice, schiet eens op slome!' Roept Louis en ik zucht even. Soms wenste ik echt dat ik met alleen Harry woonde. 'Ik ben bijna klaar!' Roep ik terwijl ik nog snel mijn jurkje over mijn hoofd heen gooi. Ik grijp mijn tas en wil mijn badlaken pakken als ik die niet voel. 'Die heb ik al.' Hoor ik de stem van Harry achter me. Ik glimlach, draai me om en geef hem een kus. Harry glimlacht en geeft me een zetje dat ik door moet lopen. 'Gaat Niall echt niet mee?' Vraag ik beteuterd. Harry schudt zijn hoofd. 'Nee, anders ging hij zich alleen voelen tussen ons kleffende stelletjes.' Verduidelijkt Harry. Ik zucht even en loop dan voor Harry uit de trap af, naar de jongens en hun vriendinnen, op naar het zwemparadijs.

- -

ait. Het is me gelukt!
Hahaha.
sorry voor de foutjes, deze is op mijn telefoon geschreven. (:

Is het in Nederland ook zo warm?
Hier is het bijna 45 graden!
Hihi.
xxx

Reacties (14)

 • TheBlueJay

  ik vind het echt zielig voor naill:(:(:(:((huil)(huil)

  7 jaar geleden
 • MYxLoubear

  Nialler:(ookal zijn can en hazz megacute! Maar ik denk dat idereen hier wel naar niall toe zoumstappen om hem te...troosten? Right?:(

  7 jaar geleden
 • lovatohurr

  Niall alleen? Kan ik niet laten gebeuren hahaha. Snel verder , love ur story!

  7 jaar geleden
 • CliffordKitten

  Ogh gussie ik kom wel even bij Niall op bezoek:)

  7 jaar geleden
 • AnkePayne

  Omg danku danku danku om te activeren! Super cute en candice is echt een schat! Samen met harryvzijn ze adorabel!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen