Foto bij 28.Niall Horan

Wah, jullie zijn echt geweldig!!! 35 abo's & 10 bladwijzers. Jullie krijgen van mij allemaal één van de cupcakes die ik net gemaakt heb. Je zult ze wel moeten verdelen want ik heb er maar 12 :/ .

I really LUFU guys

"Hey Georgia." zei ik gemaakt vriendelijk tegen haar. "Zo, wat is dat allemaal met Lauren?" vroeg ze terwijl ze steeds dichter tegen mij kwam lopen. Ik ging snel naar binnen. Gelukkig kon je hier niet met twee door de deur zeg, anders plakte ik echt helemaal tegen haar. Ik plofte snel tussen Louis en Zayn op de zetel zodat ze niet naast me kon komen zitten. "Niall je hebt nog niet geantwoord op mijn vraag." ze ze terwijl ze me strak aankeek. Ik keek niet terug want ik vind haar eng als ze zo kijkt. "Is het waar dat ze je zusje is?" vroeg ze. Mijn hoofd schoot omhoog. "Hoe weet je dat?" vroeg ik verbaasd. "Ik hoorde je het net tegen Liam zeggen." zei ze terwijl ze minachtend naar Liam wees. Ik keek naar Liam en ik zag hem nog net met zijn ogen rollen. Echt niemand van ons hield van haar. "Ow, zo." mompelde ik. Ik nam mijn Iphone uit mijn zak en stuurde en bericht naar Harry. Hij zat naast haar.
Aan Hazza: Zit je daar goed? Het is echt niet goed dat ze dit weet.
Ik stak mijn Iphone weg en zag Harry de zijne uithalen. Het was echt ongemakkelijk stil in de kamer. Ik keek nog eens naar Harry die intussen al het berichtje gelezen had. Hij stak zijn tong uit. "Is het waar?" vroeg Georgia om de stilte te verbreken. Ik knikte, "ja het is waar." Ik hoopte dat ze te vertrouwen was. Een geheimzinnig glimlachje op haar gezicht. Ik begon nu serieus bang te worden. Dit kon niet veel goeds voorspellen.

De rest van de avond praatten we over allerlei nutteloze dingen. Het ging niet meer over het interview of Lauren gelukkig maar. Georgia was nog altijd niet weg en de jongens en ik begon al aardig moe te worden. "Georgia, ga je nog weg of blijf je hier op de bank slapen?" vroeg ik botter dan ik bedoelde. "Ik blijf hier wel." Ik knikte. "Ik ga slapen jongens." deelde ik mee. Ze zeiden allemaal dat ze met me meekwamen. We lieten Georgia achter en Zayn gooide nog een kussen en een hoop dekens naar haar. Die had ze niet zien aankomen waardoor ze bijna van de bank viel. Toen de deur achter ons dichtviel lachten we met z'n allen. "Het was je bijna gelukt Zayn." zei Louis terwijl hij in zijn handen klapte. "Ik had harder moeten gooien." zei Zayn lachend. "We moeten echt iets bedenken om van haar af te raken. Ik heb echt zin om haar zo buiten te gooien." zei ik. "Ja, Niall. Ik denk dat ze je wel ziet zitten." zei Harry terwijl hij heel dicht bij mij kwam lopen en de hele tijd aan zijn haar kwam zoals Georgia dat ook doet. Ik gaf hem een duw en lachte. "LOU, Nini heeft mij geduwd." zei Harry terwijl hij gespeeld zijn lip liet zakken. "Awh. Kom hier Hazzie." zei Louis terwijl hij zijn armen om Harry heen sloeg. "Aw, Larry forever." zei Zayn terwijl hij een hartje maakte met zijn vingers. Ik schudde lachend mijn hoofd en ging mijn kamer binnen. "Slaaplekker." zei ik nog tegen de anderen. Ik ging naar mijn badkamer en poetste mijn tanden. Ik deed mijn shirt en broek uit zodat ik enkel mijn boxer aan had. Ik kroop meteen in mijn bed en sloot mijn ogen.

Na een minuutje of tien hoorde ik mijn deur opengaan. Ik draaide me en keek naar de schim die binnenkwam. Ik kon niet zien wie het was en aan de contouren van de persoon te zien was het geen van de jongens. Het was Georgia. Meteen schoot ik recht in mijn bed. "Wat doe je hier?" vroeg ik. "Ik kan niet slapen. Ik dacht misschien kan ik bij jou liggen?" zei ze lief. Ik hief een wenkbrauw omhoog. "Nee." zei ik bot. Ik had echt geen zin om haar de hele nacht bij mij te hebben. "Hier zul je nog spijt van krijgen Niall James Horan." zei ze. Weer trok ik één wenkbrauw omhoog. "Wat bedoel je?" vroeg ik een beetje bang. "Je wilt toch niet dat het uitkomt van je lieve zusje? Haar arme vader zal gehaat worden." zei ze. Ik keek haar maar wat benauwd aan. Waar ging dit naartoe?

Reacties (6)

 • Cliffayne

  JE LAAT ZE GEEN SEKS OF WAT DAN OOK HEBBEN HOOR EN FRUITELLA DAN??? :o

  6 jaar geleden
 • Hannane

  DAMNNN! Georigia is ne Bitch.
  Snel verder x

  6 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(flower)

  6 jaar geleden
 • Rijeee

  Heeeeuj ik eis gelijk ook een cakje op:D

  Niall sla dat mens voor der mislukte hasses! Don't be scared

  6 jaar geleden
 • JustMe123

  Ik mocht een cupcake hebben e (:

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen