Foto bij 29. Niall Horan

Thx voor de reacties.Cupcakes voor alle 37 abo's!!

LUFU

Ik keek haar afwachtend aan. "Wat wil je van me?" vroeg ik toen ze maar bleef zwijgen. Zelfs al was het nu zo donker nog kon ik zien dat ze weer zo gemeen glimlachte. Ze stapte op me af en kwam op m'n bed zitten. Ze ging met haar hand door mijn haar en ik trok meteen mijn hoofd weg. Ik werd nu toch wel heel erg bang. "Jij verteld morgen tegen de jongens en tegen al je fans dat ik je nieuwe lief ben." Ik keek haar geschrokken aan. Dit kon ze toch niet menen. "Nee, geen denken aan." zei ik. "Oke, dan vertel ik wel aan één van mijn connecties uit de perswereld wie Lauren nu echt is." zei ze alsof het niets was. Mijn mond viel open van verbazing. Ik had veel verwacht van haar maar dit. "Nou, doe je mee?" vroeg ze. Ik keek naar beneden en mompelde: "Ik heb geen keuze zeker?" "Mooi." glimlachte ze. Ze kroop naast me onder de lakens en nestelde zich tegen mij aan. Ik zuchtte en liet me weer in mijn kussens vallen. Shit, wat had in nu weer gedaan. Ik voelde plots een paar lippen een rij kusjes plaatsten op mijn borst. Geïrriteerd keek ik naar beneden. "Georgia stop it!" siste ik. Ik hoorde hoe ze zuchtte en zich weer tegen me aanlegde. "Geen woord tegen niemand. Je bent echt verliefd op me." zei ze nog voor ze hopelijk in slaap viel. Ik kon er niets aan doen maar ik moest meteen denken aan Jill. Het voelde net alsof ik haar bedroog, maar we hadden geen relatie. Ik was dus toch verliefd op Jill. Ik hoopte dat de jongens zouden merken dat ik dit niet wou. Ze wisten allemaal hoe ik over Georgia dacht, ik kon het hen moeilijk zeggen dat ze me stalkte, ik wist nu al dat ze nu de hele tijd aan mij zou hangen. Bij de gedachte alleen al, een rilling liep over mijn rug. Na nog even wakker gelegen te hebben val ik eindelijk in slaap.

De volgende morgen wordt ik alweer vroeg wakker. Ik schrok op van het lange bruine haar dat naast mij lag. Ik dacht even na en herinnerde me toen weer wat er gisterenavond gebeurd was. Ik stond voorzichtig op om Georgia niet wakker te maken. Ik ging de badkamer binnen en ging meteen onder de douche staan. Ik waste me helemaal.

Aangekleed ga ik naar beneden. Ik ga naar het beste plekje van dit huis. De keuken. Ik kwam er binnen en zag dat Liam al aan de keukentafel zat. Ik ging tegenover hem zitten. "Goedemorgen Liam." zei ik. "Hey Niall. Waar is Georgia naartoe? Ze ligt niet meer op de bank." zei Liam. "Je zou eens moeten weten." mompelde ik. Liam keek me verward aan. "Wat?" vroeg hij. Ik hoorde het getik van hakken op de trap. "Vraag het haar zelf;" zei ik voordat ze de keuken binnenkwam. "Goedemorgen." zei ze opgewekt. "Goed geslapen schat?" vroeg ze en ze drukte haar lippen op de mijne drukte. Ik wou haar nu zo ongelofelijk graag wegduwen maar ik wist wat de gevolgen daarvan waren. Ze maakte zich eindelijk los uit de kus en ging naast mij zitten. Ik zag Liam verbaasd en geschrokken naar ons kijken. Ik fakete een glimlach en zei: "Ja natuurlijk heb ik goed geslapen. Jij niet dan?" vroeg ik. "Natuurlijk wel. Met jou naast mij." zei ze en ze nam mijn arm vast . Ik raapte al mijn moed bijeen en drukte en kusje op haar haar. Harry die net binnenkwam staarde geschrokken naar ons. Ik zou ook schrikken als één van hen hier zo zou zitten met een meisje die ze haten. Ik rukte mijn arm los uit haar greep en begon de hoop met pistolets aan te vallen. Harry was intussen gaan zitten en fluisterde iets naar Liam. Liam haalde zijn schouders op en keek me aan. Louis kwam nu ook binnen. Snel drukte Georgia weer een kus op mijn lippen. Nu was het Louis' beurt om geschrokken te kijken. Hij deed daarna net als Taylor Swift die keer toen Selena en Justin stonden te kussen. Hij ging langs de andere kant naast me zitten en nam ook één van de pistolets die op tafel lagen. Nadat Zayn ook geschrokken binnengekomen was stond Georgia op. "Ik wil jullie melden dat Niall en ik vanaf gisterennacht officieel een koppel zijn. " zei ze met de grootste glimlach op haar gezicht. Ik zuchtte en keek naar beneden. Ik kon me nu zo voorstellen hoe de jongens keken.

Reacties (7)

 • VeerleClifford

  Ik vind Georgia eng en gemeen
  Niall ren naar Jil en kus haar. Dan komt alles goed!

  5 jaar geleden
 • Hannane

  Wie is da meisje eigelijk, Dies kei eng!:Ox

  6 jaar geleden
 • mreader15

  Aww poor Niall! :'(
  Snel verder xx

  6 jaar geleden
 • Chasing1D

  OMG WAAROM MOET IK LACHEN?
  De jongens moeten daar nu echt met een gezicht zitten van "uhm oké dan?" haha (:

  6 jaar geleden
 • Rijeee

  Neeeeeee!!! Ik had er ok voor gekozen om te zeggen dat t me zusje was

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen