Foto bij 30. Jill Van Vooren

LUFU

Mijn ouders waren gaan werken en ik zat verveeld wat voor de tv. Ik zapte door de zenders maar niets sprak mij aan. Ik stopte bij de tweenies en nam mijn mobiel. Ik zag dat Niall iets getweet had en ging meteen naar zijn twitter.
@NiallOfficial: I finally found my princess. I love you @GeorgiaRosexX
Verbaasd keek ik naar het schermpje. Niall heeft een vriendin? Ik voelde tranen branden achter mijn ogen. Ergens had ik dit wel zien aankomen. Ik was niet goed genoeg voor hem en hij kon veel beter krijgen zoals die Georgia. Had ik nu werkelijk gedacht dat Niall iets in mij zou zien? Een traan ontsnapte uit mijn oog. Ik veegde hem ruw weg, ik zou toch niet huilen, ik wist dat dit ooit zou gebeuren. Ik drukte op het profiel van die Georgia. Haar profielfoto kwam tevoorschijn. Wow, ik had echt niet gedacht dat Niall op dit soort van meisjes zou vallen. Ik las de bovenste tweets, allemaal deze ochtend geplaatst.

@GeorgiaRoseXx: I'm so happy with my new boyfriend @NiallOfficial
@GeorgiaRoseXx: I love spending the night with @NiallOfficial
@GeorgiaRoseXx: This is real #Love, with @NiallOfficial. pic.twitter.com/JHheTEsm58

Ik drukte op de foto en er sprong een foto open van Niall en Georgia die aan het kussen waren. Ik voelde een steek door mijn hart. Ik wou zo graag in haar plaats zijn. Die trut had iets wat ik zo hard wilde hebben. Niall. Ik gooide mijn mobiel tegen de muur. Ik kon dit niet zien. Ik wou alles doen om in haar plaats te zijn. Ik rende naar buiten en nam mijn fiets. Toen bedacht ik me plots en haastte me weer naar binnen ik nam mijn Iphone van de grond en mijn oortjes. Ik ging weer naar buiten. Ik racete naar Lauren haar huis. Ik had mijn oortjes ingedaan om mijn gedachten te verzetten maar dat lukte niet.

Eindelijk daar aangekomen zette ik mijn fiets naast die van Lauren. Ik duwde op de bel en liet niet los waardoor de bel maar bleef gaan. Lauren deed buiten adem de deur open. Ze had waarschijnlijk moeten lopen. Ze keek me ietwat geschrokken aan. "Wat zie jij eruit?" vroeg ze een beetje lachend. "Bedankt." zei ik sarcastisch terug. Wat scheelt er?" vroeg ze toen we op de bank in de woonkamer zaten. "Kijk op twitter." Ze nam de Ipad die op de salontafel lag en ging meteen naar twitter. Ik zag haar gezichtsuitdrukking veranderen. "Hé, wacht, Niall heeft al over haar verteld." Ik keek haar geschrokken aan. "Jij wist dat Niall verliefd op haar was?" Lauren schudde haar hoofd. "Hij is helemaal niet verliefd op haar. Toen hij laatst over haar sprak, vorige week toen hij hier was, was alles wat hij zei alleen maar haat. Hij vond het een irritant kreng." zei ze. Verward keek ik haar aan. "Maar nu heeft ze een relatie met hem?" vroeg ik. "Hier klopt iets niet. Oh, ik zie dat Liam op twitter is. Ik vraag het even." Ik knikte. Terwijl Lauren op haar Ipad typte dacht ik na over dat het wel handig moet zijn als de jongens je volgen op twitter. Ik nam mijn Iphone uit mijn zak. Er zat een klein krasje op maar dat vond ik niet erg. Ik typte snel een berichtje naar Niall.
Aan Nialler: Je hebt een vriendin? Proficiat. Je hoeft me dat ook niet te vertellen hoor.
Ik twijfelde nog even voor ik het verzond, was het niet te cru? Ik zuchtte en drukte toch maar op verzenden. Ik stopte mijn Iphone weg. Ik zag dat Lauren intussen ook gedaan had met typen. "Wat heb je gezegd?" vroeg ik. "Kijk" zei ze en ze gaf mij haar Ipad.

Hey Liam, ik weet niet of je weet wie ik ben maar ik ben Lauren de halfzus van Niall. Ik zag net dat Niall en Georgia samen zijn. Ik dacht dat hij haar haatte? Zou je me het aub kunnen uitleggen? x Lauren

Op het moment dat ik het gelezen had kwam er net een berichtje binnen van Liam.
Hey Lauren, Natuurlijk weet ik wie je bent. Niall kan niet stoppen met over jou te praten. Louis, Harry, Zayn en ik snappen er zelf ook niet veel van. Hij zij gisterenavond nog dat hij haar weg wilde hebben en deze morgen komen ze plots als een verliefd stelletje naar beneden. Ik heb zo het gevoel dat hier iets niet klopt.

Reacties (8)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen