Chapter 23

Door: maybo
Onderdeel van: Running Wild - George Weasley 16+
Laatst bijgewerkt: 4 jaar geleden
Geactiveerd op: 4 jaar geleden

Foto bij Chapter 23

breed | medium | small

George POV
Het is bijna half vier als we thuis aankomen en over een paar uur is het diner voor kerstavond. Ik zie aan mam dat ze zich erg veel zorgen maakt om Nola. Ik maak me ook zorgen, maar ik weet dat het goed komt. Net als altijd. Ik ga in de woonkamer op de bank zitten met Nola op schoot en begin wat met haar haren te spelen. ‘Sorry.’ Ze kijkt me aan. ‘Waarvoor?’ ‘Ik heb je geprobeerd aan te vallen.’ ‘Herinner je je dat?’ Ze knikt langzaam. ‘Een beetje.’ ‘Welk deel ervan?’ Ze denkt even na. ‘Ik herinner me dat ik vlak voor je stond, klaar om aan te vallen…’ ‘En toen stopte je. Je vluchtte.’ Ze kijkt weg. ‘Ik moet er niet aan denken dat ik iemand aanval en al zeker niet jou.’ ‘Maar dat deed je niet.’ Ze wil me weer tegenspreken, maar ik zoen haar snel. ‘Alsjeblieft liefje.’ Molly zet een dampende kop thee voor me neer. ‘Dankje.’ Ze glimlacht even dankbaar en begint te drinken. ‘George?’ Ik knik. ‘Mag ik even douchen.’ Even gaat er een flits van Nola’s lichaam door mijn hoofd, maar die druk ik snel weg. ‘Ja, tuurlijk.’ Ik til haar op en draag haar naar de badkamer. ‘Sorry, ik zou wachten tot ik weer kon lopen als we geen diner hadden over anderhalf uur.’ ‘Waarom zou ik het erg vinden?’ Zeg ik snel. ‘Verre van.’ Mompel ik er zachtjes achteraan. Ik hoor haar zacht lachen. ‘Hoorde je dat?’ ‘Ja.’ Ik voel dat ik vuurrood wordt. ‘Maakt niets uit.’

Nola POV
George zet mij voorzichtig neer en slaat een arm stevig om mijn middel, zodat ik niet val. Met zijn vrije hand maakt hij de rits van mijn jurk los die van mijn schouders glijd, op de grond. Hij maakt met een beetje moeite de sluiting van mijn BH open en ik laat zelf mijn onderbroek zakken. Hij zet me even op de wc, zodat hij zich zelf ook kan uitkleden. Ik bijt op mijn lip en kijk de andere kant op. George hurkt voor mij neer en ik sla mijn armen om zijn nek en hij zet mij op zijn voeten. Ik lag even wanneer hij zo naar de douche loopt. Ik zucht ontspannen wanneer ik de warme stralen voel. Ik leun met mijn voorhoofd op George’s schouder. George streelt zachtjes over mijn onderrug. Hij tilt mijn kin op en zoent mij voorzichtig, zonder mijn middel los te laten. De zoen wordt wilder en ik voel George beneden groeien. ‘Sorry.’ Murmelt hij tegen mijn lippen, maar ik leg mijn handen in zijn nek en zoen hem weer. Hij laat een hand naar beneden glijden en ik voel een vinger in me dringen. Ik kreun zachtjes. Ik bijt zachtjes in George’s schouder, wanneer hij een tweede vinger naar binnen duwt. ‘Pas op dat je niet doorbijt.’ Fluistert hij in mijn oor. Ik grijns even en zoen George dan weer. Ik voel mijn hoogtepunt steeds dichterbij komen en ik moet steeds meer moeite doen om niet te kreunen. Ik stop de zoen en klem mijn kaken op elkaar. George haalt zijn vingers uit mij en duwt mij zachtjes tegen de muur. Hij tilt mij op. ‘Je bent zo licht.’ Zegt hij glimlachend. Ik sla mijn armen en benen om hem hen. Dan voel ik hem voorzichtig bij me binnen dringen. George zoent mij om de kreunen, die van ons beide komen te onderdrukken. George begint harder te stoten en dan kom ik klaar. George komt ook klaar en gaat uit mij.
Ik trek het jurkje over mijn hoofd en probeer de rits dicht te maken. George komt voor mij staan en legt zijn armen om mijn middel, zodat hij bij de rits kan. ‘Kan je weer lopen?’ Ik knik en loop naar de deur. Of ik doe een poging, want na één stap zak ik door mijn benen. ‘Geen stap meer voor jou.’ Hij tilt mij simpel op en loopt de trap af. Beneden zitten de anderen Wemels al. George zet mij op de stoel naast hem neer.

Ik voel dat ik opgetild wordt en een trap op gedragen wordt. Dan land ik op iets zachts. Ik open mijn ogen. ‘Charlie?’ Hij kijkt op en hurkt naast het bed. ‘Mam wou George even spreken.’ Ik knik. ‘Hoe ging het afgelopen nacht?’ ‘Ik heb George bijna aangevallen.’ Hij kijkt me vragend aan. ‘Ik wil dit niet meer.’ Dan breek ik. Charlie komt op bed liggen en neemt mij in zijn armen. ‘Het doet zo’n pijn en het wordt met de keer vermoeiender.’ Hij strijkt met zijn hand door mijn haren. ‘Ik weet het, ik weet het.’ Ik zou niet kunnen leven met idee dat ik iemand gedood heb. ‘Maar ik weet zeker dat jij sterk genoeg bent Nola.’ Ik lag even door mijn tranen heen. ‘Dat zei mijn peetvader ook.’ ‘Nou dan heeft hij gelijk.’ Ik blijf een tijd liggen in Charlies armen. ‘Weet George dit?’ Ik schud mijn hoofd. ‘Dat kan ik niet.’ Hij knikt langzaam.

George POV
Ik loop langzaam de trap op. Ik heb net een heel interview moeten geven over hoe het vannacht ging. Ik open de deur en zie Charlie met een slapende Nola liggen. ‘Charlie, wat doe je hier nog?’ Ik kijk hem boos aan. Hij staat voorzichtig op om haar niet wakker te maken en trekt mij dan mee de gang op. ‘Dus waarom lig je in míjn bed met míjn vriendin.’ Hij zucht. ‘Ze is er echt heel erg van geschrokken dat ze je bijna doodde. Ze barste in huilen uit toen ze het vertelde.’ Ik kijk bezorgt naar de deur waar ze achter ligt te slapen. ‘Waarom vertelt ze me dat niet.’ Charlie haalt zijn schouders op. ‘Ik denk dat ze bang is om je kwijt te raken ofzo.’ Ik kijk hem verbaasd aan. ‘Waarom?’ ‘Weet ik niet. Ik werk met draken, niet met meisjes. Ga naar haar toe.’ Ik knik. ‘Dankje, Charlie.’ Hij klopt even op mijn schouder en loopt dan naar beneden. Ik loop mijn kamer in en hurk naast het bed. ‘Haar wimpers zijn nog nat van de tranen.’ Ik strijk met de rug van mijn hand even over haar wang en sta dan op. Ik trek mijn kleren uit en een pyjamabroek aan. Ik klim over haar heen en ga naast haar liggen. Nola draait zich om en kijkt mij aan. ‘George ik…’ Ik geef haar een kus. ‘Weet ik. Charlie vertelde het.’ Ze knikt even en valt dan weer in slaap.

Kudo Door naar het volgende hoofdstuk

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit hoofdstuk.Details

33 (0 | 0)

12+

1083

335 (0)

Share