Foto bij 31. Lauren De Ruyck & Niall HoranIk stond gisteren in de top. Ik ben echt super blij. Jullie hebben me in de top gekregen zonder dat ik daar voor vroeg. Dat mogen jullie natuurlijk blijven doen. Bedankt..

Lees aub de spoiler op het einde!!

LUFU

Jill gaf me m'n Ipad terug en ik las het antwoord van Liam. Vreemd, dat zelfs de andere jongens het raar vinden. Zoals Liam al zegt hier klopt iets niet. Jill haar mobiel piepte. Ze haalde hem uit en keek naar het berichtje. Haar mond viel open en een traan liep over haar wang. Ik keek haar geschrokken aan en nam meteen haar mobiel uit haar hand.
Van Nialler : Laat hem met rust,bitch. HIJ is nu van MIJ. Vriendelijke groeten G.
"Wow, wat een bitch is dat." zei ik. Ik kon echt niet geloven dat Niall met haar was. Ik snap nu ook waarom Liam het raar vind. Ik keek naar Jill en zag nog een traan over haar wang lopen. Ik veegde hem meteen weg. "Dit mag je, je niet laten raken. Straks wordt je weer allergisch." Jill keek me vragend aan. "Wat bedoel je daar nou weer mee." Ik grinnikte en zei: "Je zegt toch altijd 'I'm allergic to bitches'." Er kwam een klein lachje op Jill haar gezicht. Ze grinnikte. "Da's waar." knikte ze. "Ze is het trouwens niet waard. Dat Niall voor zo'n slet valt zeg." zei Jill en ze hield haar sterk. Ik weet dat het haar vanbinnen raakt. "Mag ik iets antwoordden op het berichtje van Georgia?" vroeg ik. Jill knikte wat onzeker en gaf me haar Iphone weer. Ik antwoordde:
Aan Nialler: I'm not A bitch. I am THE bitch, and to you I am Ms. Bitch. xx Ms. Bitch
Ik liet het nog zien aan Jill en ze was meteen akkoord met wat ik wou zenden. Ik drukte op verzenden.

Niall Horan POV

Geschrokken keek ik naar het berichtje. Wat had dit te betekenen? Ik keek terug naar de vorige berichten. Whuuuut? Dit kon je toch niet menen dit ging echt te ver. "Georgia. Dit kun je niet maken. Ik vind het al erg dat iedereen denkt/weet dat we samen zijn maar dat je ook nog m'n sms'en begint te controleren gaat echt te ver." zei ik woedend. Jill zou waarschijnlijk in de put zitten. "Niet zo luid." siste ze. "Je weet wat er anders gebeurt." Ik slikte. "Ach mens." zei ik en liep naar beneden waar de andere jongens waren. Liam was zoals gewoonlijk op twitter. "Hey." zei ik een beetje verlegen. Ik had niet meer veel met hen kunnen praten sinds vanmorgen. Ze keken allemaal om. De meesten trokken hun wenkbrauwen op. "Waar is je schoothondje?" vroeg Harry. "Wat?" vroeg ik niet begrijpend wat hij wilde zeggen. "Je bent toch het baasje van Georgia? Ze loopt overal waar jij bent." Ik draaide met m'n ogen. "Niall kan ik je even spreken, onder vier ogen?" Ik knikte. Ik liep met hem mee naar de keuken. Ik was al bang voor wat er komen zal. Daddy direction zou weer eens zijn luisterend oor aanbieden. Dit ging nog moeilijk worden. "Waarmee stalkt ze je?" vroeg hij. BAM. Meteen goed. "Nergens mee, ik ben echt....... verliefd op haar." zei ik en ik probeerde zo overtuigd mogelijk te antwoorden. "Niall kijk me aan en zeg dat je echt van haar houd. Dan laat ik je met rust." Ik keek op en ik dwong mezelf in zijn ogen te blijven kijken. "I-Ik hou echt, Ik- ik kan het niet." zuchtte ik en ik keek weer naar de grond. "Heeft het met Lauren te maken? Stalkt ze je daar m-" "Niall?" Liam werd onderbreken door de schelle stem van Georgia. Ik sloeg mijn ogen ten hemel. "Ja, Liam, ja." zuchtte ik voor ik wegliep naar 'de heks'. "Waar was je?" vroeg ze toen weer aan me hing. "Ik was in de keuken." zei ik alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Maar wacht, dat was het eigenlijk ook wel. "Wat deed Liam daar? Je hebt toch niets verteld hé?" vroeg ze terwijl ze een kus op m'n lippen drukte. Een rilling liep over mijn rug. "Nee , natuurlijk niet." zei ik met een kleine glimlach. Ik was blij dat Liam het wist. Misschien zou hij iets kunnen doen, want ik kon dit niet langer volhouden. "Mooi zo." zei ze en ze porde me in m'n buik en ze gaf me weer een kus.Dit bedoel ik dus.

Hey, Ik hoop dat jullie dit hoofdstuk goed vonden. Ik had gedacht nu we met boven de 40 zijn dat het leuk zou zijn om een Q&A te doen. Jullie kunnen al jullie vragen insturen in een pb of in een reactie. Je mag vragen stellen aan mij of aan één van de personages in dit verhaal. Ik ga alle vragen beantwoorden in één van de volgende hoofdstukken. Alvast bedankt! LUFU!

Reacties (5)

 • Crazymofox

  Hahah geniaal berichtje. Ik haat die bitch Georgia.

  5 jaar geleden
 • Hannane

  Snel verderx

  5 jaar geleden
 • Chasing1D

  Genius.
  De top is trouwens verandert, nog niet gemerkt (:
  Daar bedoel ik mee, dat het nu anders is.. Eum ja,
  Elk uur worden er 7 stories willekeurig uitgekozen die dan in de top komen te staan
  Om wat variatie te hebben (: hah :p
  Als je op 'Top Stories Vandaag', het titeltje zelf klikt zie je de stories die eigenlijk de meeste kudo's hebben :d
  Ik wil je goede humeur daarvoor niet afnemen, but I just let you know it (: x
  Mooi geschreven trouwens!
  Domme Georgia :d

  5 jaar geleden
 • Rijeee

  Ram voor der lieve smoeltje :3 snel verder

  5 jaar geleden
 • Amazinpayne

  Geniaal Ms.Bitch.

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen