Foto bij 32. Lauren De Ruyck

Redelijk lang stukje voor jullie. Je kunt nog steeds vragen voor de Q&A insturen want op dit moment ik heb er nog maar 2. Je kunt vragen insturen voor mij of voor de personages van het verhaal.
Welkom aan de nieuwe abo's!
LUFU
(Sorry als er heel wat schrijffouten instaan maar ik had geen tijd om ze te verbeteren)

Jill had nog een tijdje bij me gebleven maar had toen toch besloten om naar huis te gaan. Net toen ik de deur achter me gesloten had hoorde ik mijn Iphone afgaan. Ik trok meteen een sprintje naar mijn kamer en ik kwam buiten adem op mijn kamer aan. Ik kon nog net op tijd mijn mobiel bereiken. Een onbekend nummer. Ik nam op. "Hallo met Lauren." Zei ik zoals gewoonlijk in het Nederlands. "Hi, Lauren. It's Liam and Harry here." Daardoor kwam dus het onbekende nummer. "Oh, okay. Waarvoor bellen jullie?" Vroeg ik nieuwsgierig. "Je weet het van Georgia en Niall?" Ja, du-uh. Ik had Liam er net nog over gesproken. "Ja?" Zeg ik 0 dan toch maar. "Alleen Harry en ik weten hiervan, en ik denk dat het ook niet echt de bedoeling was dat we dit weten maar Niall en Georgia zijn niet echt een koppel." vertelde Liam. Waar kwam dit nou weer vandaan? "Hoezo?" Vroeg ik verward. "Wel, het zit zo" ging Harry verder. "Georgia stalk Niall door te zeggen dat ze het aan de pers zal vertellen over jou en je vader." Ik schrok hier wel even van. ZIJ gebruikt MIJ als stalk middel? "Wat een bitch! Waarom kiest Niall er dan niet voor om alles te vertellen zoals jullie manager voorgesteld heeft?" Vroeg ik want hij mocht zich echt niet laten doen door zo'n k*twijf. "Niall geeft veel om je. Zodanig veel dat hij je niet in moeilijkheden wilt brengen en de dingen niet wilt doen waar jij niet volledig achter staat zoals dit hele broer en zus gedoe aan de pers op te biechten." Gaf Niall echt zoveel om mij? Ik kon dat echt niet geloven we hadden mekaar amper enkele keren gezien. "Ik zal er nog eens proberen over te spreken met mijn vader. Ik kan niets beloven want als het over Niall en Greg enzo gaat wordt hij meestal nogal snel kwaad. Maar ik zal proberen en zien wat er van komt" beloofde ik. "Bedankt Lauren. Ik hoop dat er snel een oplossing komt want ik denk dat Niall dit anders niet zal overleven." Lachte Liam. "Ze gaat hem helemaal verstikken." Zei Harry dramatisch. Ik grinnikte. "Bedankt om dit te laten weten. Ik laat jullie zo snel mogelijk iets weten over het gesprek met mijn vader." "Okay, dag Lauren!" Ik sloot het gesprek af en zuchtte. Dit zou nog moeilijk gaan worden. Ik zou morgen met mijn vader praten. Vandaag zou vast niet meer lukken want mam en pap waren met Jaan naar één of andere therapeut. Ik dacht plots aan iets.
Aan Jill: Niall en Georgia is niet echt! Ik leg later wel eens uit hoe het in elkaar zit.
Ik verzond het bericht en ik ging naar beneden om wat drinken te halen.

"Moet je zien" zei mijn vader die aan de keukentafel zijn krant zat te lezen. Het was intussen alweer ochtend. "Wat?" Vroeg ik. Hij keek me wat geschrokken aan. Ik had sinds ons gesprek over die ketting geen woord meer tegen hem gezegt. Hij toonde iets in de krant maar ik lette niet echt op wat het was. "Oh" zei ik dan maar. Ik ging tegenover hem aan de keukentafel zitten. Dit was het moment. Mam vroegdienst dus was ze al gaan werken en Jaan sliep nog. "Pap?" Het kwam wat onzeker uit mijn mond. "Ja Lauren?" Hij keek me vragend aan. "Wil je alsjeblieft beloven om niet boos te worden?" Smeekte ik. "Ik zal proberen." Ik haalde Jill haar weekblad tevoorschijn en bladerde het op de pagina waar ze beweerden dan Niall en ik een koppel waren. Ik legde het op tafel en ook nog enkele bladen die ik afgedrukt had over Niall en Georgia. Nadat alles op tafel lag veranderde de gezichtsuitdrukking van mijn vader meteen. "Niet boos worden" zei ik toen ik zag dat hij wou beginnen roepen. Ik legde alles uit. Van Ierland tot Georgia die Niall stalkte. "Denk je dat we het kunnen vertellen aan de pers?" Vroeg ik er nog voorzichtig acherna. "Wat denk jij wel niet? Dat gaat zo de wereld rond en wie al er dan gehaat worden omdat hij zijn zonen in de steek liet? Jij niet meer hé! Dat joch moet zich maar zelf uit de nesten werken. Ik wil hier niet mee te maken hebben!" Riep hij. Ik had het kunnen weten dat hij zo zou reageren maar ik was toch al blij dat hij geluisterd had naar mij. Ik stuurde snel een berichtje naar Liam dat hij niet moest rekenen op het gesprek met mijn vader. Daarna begon ik te ontbijten hopend dat misschien mam, pap nog op ander gedachten kon brengen.

Reacties (3)

 • Hannane

  Snel verder, Georgia is een raar mens! Hoe nmt die eigelijk int egte leve? x

  6 jaar geleden
 • Chasing1D

  Ik snap het standpunt van haar vader wel maar aan de andere kant.. Ocharme Niall :d

  6 jaar geleden
 • Cliffayne

  ik snap haar vader wel...

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen