Foto bij Chapter 87

Later dan verwacht, maar ik heb zo mijn excuses dit keer. o.a. was ik ziek. Nog steeds een beetje trouwens. En ik moest werken, en moet zo weer werken... Dus, hope you enjoy. En oh, dit is nog niet de echte porn, mijn excuses. De echte porn komt in het volgende hoofdstuuuuuuuuuuuuk (zo snel mogelijk)

Chapter 87.
W
e douchten samen, maar Niall wist precies de afstand te bewaren. We kusten en verkenden elkaars lichaam, maar tot echte bewegingen kwam het niet. Enkel dat ik natuurlijk een stijve moest krijgen van zijn vingers die over mijn rug en billen gleden, en zijne slap bleef. We hadden ons weer aangekleed, en gefrustreerd was ik op bed gaan liggen. Waarom kwam hij er niet bij? Hij bleef op zijn bureaustoel zitten. 'Een stukje wandelen?' Had hij gevraagd, en met opgetrokken wenkbrauwen had ik hem aangekeken. 'Het is lekker weer en er is een mooi park hier vlakbij.' Had Niall als uitleg gegeven voor mijn vragende, verbaasde blik. Ik haalde mijn schouders op. Beter wat doen dan hier op bed liggen en wachten tot het vanavond was. Alhoewel, waar ik ook met Niall zou zijn, ik zou hem het liefst in zijn bed hebben, naast me, naakt. Van omgeving veranderde werkte niet echt.

Hand in hand hadden we het park verkent die Niall goed kende, en ik voor het eerst meemaakte. Toen ik een stel uit de bosjes zag komen, wat ik trouwens enorm ranzig vond en waar ik ook niet meer te dichtbij wilde komen, bedacht ik me dat Niall en ik misschien best een saai stel waren. We deden het niet zo op spannende plekken. Een toilethokje was volgens mij nog het apartst geweest, het bijzonderst. We kusten elkaar en bevredigden elkaar, dat was het. Maar toch beviel het me wel prima zo. Ik hoefde niet op het vieze zand tussen de doornstruiken met mijn liefje te liggen als het ook gewoon op een comfortabel bed kon. Nee bedankt. Niall had mijn gedachtes onderbroken door mijn aandacht te trekken met zijn hand die zachtjes over mijn rug heen streelde. Het was fijn als hij me aanraakte, als hij zo zorgzaam deed. Ik plantte hem naast me op een bankje en keek hem met een grote glimlach aan. Misschien was één procent in mij nog boos om wat hij me gisteravond had geflikt, en daar ergerde ik me aan. Ik had hem al zo snel vergeven, dat ik er niet op kon wachten tot we vanavond seks zouden hebben en hij me totaal in zijn macht had. Maar- over een paar dagen ging ik weer weg en dan zou ik er spijt van hebben als ik er niet alles uit had gehaald. Alsof Niall mijn gedachtes kon lezen stelde hij de volgende vraag, waar ik even over moest nadenken. 'Ben je nog boos?' Ik zuchtte. 'Een beetje wel.' Hij knikte begrijpend. 'Ik verwacht ook niet dat je me honderd procent vergeeft, zeker nu het nog zo pril is. Als je maar weet dat het me heel erg spijt.' Ik knikte. 'Dat weet ik Niall.' Mompelde ik. 'Dat weet ik...'

Alsof de gedachtes die ik op het bankje in het park had gehad er nooit waren geweest, was Niall rond twaalven op me gesprongen en zoenden we elkaar wild. Eindelijk was het blijkbaar tijd voor mijn portie en zo niet, dan werd ik volgens mij echt gek. Niall verbrak de kus, stond op en even zonk de hoop me in de schoenen, maar toen hij zich begon uit te kleden wist ik wat hij bedoelde. Ook ik sprong op en begon me in een rap tempo uit te kleden. Uiteindelijk stonden we beiden naakt tegenover elkaar en Niall keek me lipbijtend aan. Volgens mij deed ik hetzelfde. Niet alleen zijn geslachtsdeel was heerlijk om te zien, maar ook zijn licht gespierde torso en slanke benen. Zijn gezicht was natuurlijk ook perfect, maar die keek ik de hele dag al aan, zijn naakte lichaam niet. Ik ging op bed zitten en keek hoe Niall naar me toe liep. Hij boog zich naar me toe en drukte zijn lippen op die van mij. Opnieuw was het een passionele, wilde zoen, en Niall duwde me ondertussen naar achteren. Zijn blote lichaam lag op dat van mij en ik voelde hoe ik een erectie vormde toen Niall met zijn geslachtsdeel langs het mijne wreef. Ik zette mijn handen in zijn haren en drukte mijn lichaam zo dicht mogelijk tegen het zijne aan. Op dat moment waren er geen nare gedachtes. Er waren geen twijfels. Alles wat er fout was gegaan was vergeven, want we hielden voor elkaar. We deelden de liefde en ik wist zeker dat onze liefde echt was. Dit was geen kinderliefde, dit was geen korte relatie, deze relatie zou niet uit tienerproblemen bestaan. Hoewel we een stuk van elkaar af woonden en ik over drie dagen weer thuis zou zijn, ver weg van mijn vriendje, zouden we het overleven. Ja, we kwamen er wel en het kwam allemaal- de sentimentele gedachtes werden onderbroken door Niall die zijn hand rond mijn erectie sloot. Dat was het teken om totaal op te gaan in de heerlijke, spannende gevoelens die Niall mij bezorgde.

Reacties (6)

 • Dahlias

  :)

  6 jaar geleden
 • Coldest

  Cuteeee.
  Beterschap!

  6 jaar geleden
 • littlelight

  beterschap <3

  please snel verder

  6 jaar geleden
 • xDeletedx

  Beterschap:)

  Snel veder !!

  6 jaar geleden
 • Javes

  schattig zoals altijd nawhh beterschap!

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen