Charlotte Green.


"Okee, ik heb zo iets leuks om te vertellen!" Mijn mentor staat voor de klas en klapt enthousiast in haar handen. Lynn werpt me een angst blik en ik grinnik. "We gaan op kamp met alle einde jaars!" Roept ze opgewekt wat kreunen uit de klas veroorzaakt. Op kamp, dat was vreselijk. Een hele week kamperen met stomme spelletjes doen. Tenminste, zo verwoorde mensen het. "Ah kom op, het word vast geweldig!" Mijn lerares kon zo overdrijven. "Hoelang gaan we dan?" Schreeuwt Harry door de klas. "Een week!" Roept de vrouw opgewekt. Ge-wel-dig.

In de pauze loop ik druk pratend met Lynn naar het vaste plekje waar we altijd zitten. Ik haal onderweg een appel uit mijn tas en zet mijn tanden in het rode fruit. "Dus, je ging gewoon Thunder uitlaten en toen zag je hem?" Ik knik. "Ja, in het begin leek hij wel aardig, maar natuurlijk is hij dat niet." Ik rol met mijn ogen als ik zie dat Lynn al niet meer luistert omdat haar nieuwe doelwit op ons afgehuppelt komt. "Dag dames!" Kirt Harry terwijl hij tussen ons in gaat staan en zijn handen op onze heupen legt. "Bedank voor het wachten en nu gaaaan!" - "We hebben niet op je gewacht Harry." Brom ik terwijl ik me maar laat meeslepen.
We gaan op het derde bankje zitten buiten op het schoolplein, zoals gewoonlijk. Liam komt aangelopen met een meisje met geverfde rode haren. "Hey, dit is Shannon." Ik knik naar haar en neem nog een hapje uit mijn appel. "Weetje!" Begint Lynn opeens. "Ik heb een super idee! We lopen gewoon weg bij speurtocht en dan-" "Lynn stop maar, dat gaan we dus niet doen." Komt Harry er tegen in. "We kunnen ook gewoon niet mee gaan." Is Liam's simpele antwoord wat die Shannon laat giechelen, wat voor een dom wicht Liam nu weer heeft mee genomen weet ik ook niet. "We maken er wel ons eigen feestje van!" Grijnst Harry. "Ja! Ik neem wel drank mee." Stemt Lynn mee in. "In heb nog wel een waterpijpje thuis liggen dus dat is geen probleem." Grijnst Liam. Lynn knikt terwijl ze haar tas van de grond haalt en er haar sigaretten uit haalt. "Wie wilt nog meer?" Niemand reageert en ze haalt haar schouders op. "Ok, dan niet." Ze klemt de sigaret tussen haar lippen en steekt hem aan. Ze neemt een teugje en blaast de rook omhoog. "Wanneer gaan we eigenlijk?" Vraag ik terwijl ik naar achter leun. "Volgende week al, we gaan naar de Ardennen." Ik knik. Niemand wist eigenlijk dat ik wel van de natuur hield, ja Lynn wist dat ik het fijn vond om de hond uit te laten in het bos. Maar de natuur is zo vredig en stil. Iemand die tenminste niet zeikt. Ik schrik uit mijn gedachte door de bel. "Hé, waarom zouden we naar de les gaan als er uitverkoop is in het winkelcentrum? Ik rij!" Meld Liam. Ik grijns en knik. "Goed idee!"


lieve abbos, nogmaals super bedankt voor het abonneren op mijn story!
hoe gaat het allemaal met jullie? Allemaal EMA's kijken tonight hmm?:D
lieefs x

Reacties (3)

 • JennyHoran

  Dit is echt een cool verhaal, net zoals ik al eerder had gezegd.
  Haha Love It!!!!

  5 jaar geleden
 • ZenMilk

  Aww leuk stukje

  5 jaar geleden
 • Manonxxx

  Nice!

  IKKKKKEEEEE, Dan maar geen SYTYCD. Aha.

  Wel jammer dat One Direction niet komt.:(

  Snel weer verder, mop!

  xx.

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen