Foto bij 33. Lauren De Ruyck

Q&A komt vanavond. Je kunt nog tot 16u30 vragen sturen.

Ik had net alles uitgelegd aan mijn moeder, net zoals ik vanmorgen alles uitgelegd aan mijn vader. Mijn vader was nu bezig met zijn eigen mening hierover te zeggen. Nu ja, zeggen, ik zou het eerder schreeuwen noemen. Ik voelde me net in de rechtbank, waar mijn moeder de rechter is en ik en mijn vader zijn de partijen die tegenover elkaar staan. Nadat mijn vader eindelijk klaar was, was het mijn moeder haar beurt om haar mening hierover te zeggen. "Ik snap dat je Niall wilt helpen om van haar af te komen maar je moet pap ook snappen. Ik weet niet zoveel over One Direction en hun fanbase maar wat je zei over hoe ze reageren op twitter denk ik dat ze pap ook zullen gaan haten. Ik weet ook niet wat we best zouden doen. We kunnen misschien wel zeggen dat je hun halfzus bent en Jaan hun halfbroer." vertelde mijn moeder. "Niets van! Ik ga mijn privacy niet weggeven!" Mijn moeder zuchtte geïrriteerd. "Ik was nog niet klaar. Laat me uitspreken." Mijn vader knikte. "We kunnen het vertellen maar we kunnen verzwijgen wie de vader of moeder van beide is. Het kan ook zijn dat Niall en Greg hun vader jullie vader is." zei mijn moeder. Ik vond het best wel een goed idee. "Dat vind ik een goed idee. Wat denk jij pap?" vroeg ik. Ik kruiste mijn vingers hopend dat hij het ook een goed idee zou vinden. "Ik weet het niet hoor. Ik kan m'n goeie reputatie toch niet schaden voor dat jochie die last heeft van een meisje die hem stalkt." zei mijn vader. "Peter!" riep mijn moeder. "Hoe kan je zo iets zeggen over je eigen zoon. Is je reputatie soms belangrijker dan hem? Ik wist echt niet dat je ZO egoïstisch was!!" schreeuwde ik naar mijn vader. Ik liep de trap op en ging meteen in de muziek kamer zitten. Er ontsnapte een traan uit mijn oog. We hadden nu een goede oplossing was het weer niet goed voor meneertje. Kon hij nu niet één keer met mij of Niall inzitten? Hij denkt alleen maar aan zichzelf. Mijn Iphone piepte en ik nam hem meteen uit mijn zak.
Van Jill: Raad eens wie een fucking meet & greet met One Direction gewonnen heeft? En raad eens wie meegaat?
Een glimlachje kwam op mijn gezicht. Jill was na mijn berichtje van vanmorgen weer helemaal vrolijk. Ik had haar ook al uitgelegd wat Harry en Liam me vanmorgen zagen. De lach op mijn gezicht verdween meteen weer toen ik dacht aan mijn vader. Ik zou waarschijnlijk toch niet mogen gaan. Maar wat dan nog, ik zou gaan. Met toestemming of niet.
Aan Jill: Nee, echt? Heeft Niall een meet & greet gewonnen met zichzelf en mag jij mee?
Stuurde ik terug. Meteen kreeg ik een sms terug.
Van Jill: Nee-hee, ik heb gewonnen en jij mag mee!
Dit maakte me weer een beetje blij, ik zou Niall nog eens kunnen zien.
Ik zette me aan de piano en begon te spelen. Het deed me alles wat met net met mijn vader gebeurd was een beetje vergeten.

Reacties (5)

 • Chasing1D

  Awwn! Ik hoop dat ik nog op tijd was met mijn vragen :/ (:
  Mooi geschreven! (: x

  6 jaar geleden
 • Crazymofox

  Damn laatste hoofdstuk :/

  6 jaar geleden
 • Cliffayne

  :)x

  6 jaar geleden
 • Merry10002Xx

  Luv it!!!!(H)je bent hier rcht goed in!

  6 jaar geleden
 • DancersHeart

  Yeah er is een nieuw hoofdstuk ik ga een dansje doen *doet dansje* ik ben gestoord he?

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen