De geur van alcohol en sigaretten drong mijn neus binnen toen ik het huis binnenliep voor het feestje. Door de drukte die opeens aanwezig was toen we de hal binnenliepen was reden genoeg voor Zayn om mijn hand vast te pakken. Zijn hand voelde warm aan tegen mijn koele vingers, koude handen waren altijd iets geweest wat in me hoorde. Iets wat me herinnerde aan mijn conditie. Maar vandaag werd ik er niet moedeloos van, want vandaag vulde die kou prettig tegen zijn huid.
      Hij observeerde de mensen menigte voordat hij zijn hand op mijn middel legde en me dwong om voor hem te lopen. Ik begreep niet precies waar dit vandaan kwam tot dat ik de dronken jongens zag die hem schouderkloppen gaven, en de meisjes betastten die in hun weg kwamen. Het was één dronken menigte en verbaasd vroeg ik me af of dit nou echt de beroemde examen feestjes waren. Ik zou net zo goed naar een dancehall feestje kunnen gaan. Het waren de zelfde manieren behalve de afkomst en manier van dansen klopte niet. In de dancehall feestjes dansten de meisjes tenminste als meisjes.
      Doordat Zayn zijn arm om mijn middel had geslagen stootte dat de meeste jongens van me af. De warmte van zijn hand op mijn middel drong bijna diep door in mijn huid, maar ik was de enige die het opmerkte. Ik vroeg me af hoe ze de hand om mijn middel ooit hadden gezien omdat we ons soort van een weg moesten slaan, zo druk stonden de mensen tegen ons aan te dansen. Maar toen herinnerde ik me de blikken die Zayn vaak op de mensen rond hem heen kon werpen. De blikken die de mensen lieten wegkijken van schrik of schaamte. Hij had vaak een beangstigend effect op mensen.
      We strompelden de huiskamer uit en ik merkte dat we ons net een weg hadden gebaand door de dansvloer, blijkbaar een plek waar mensen belandden die teveel op hadden gehad. Ik grinnikte in mezelf dat de enige manier waarop ik daar zou komen was als Zayn me zou uitnodigen. Maar door de enorme verschillen die tussen mij en Zayn waren, we hadden bijna niets gemeen, kon ik bijna raden dat hij niet van dansen hield. Want dansen was één van de sporten waar ik geen hekel aan had. En ik haatte bijna elk sport. En dancehall was één van de dansen waar ik het best in was. Ik maakte een kleine notitie in mijn hoofd om Zayn ooit naar een dancehall club mee te nemen. Eén van de plekken waar ik altijd met de meisjes heen ging. Een scherpe pijn streek over mijn hart toen ik terug dacht aan mijn dagen met hen.
      De plek waar Zayn me naar toe had gesleurd was groter dan de huiskamer. Het was er donker en de muziek van de boxen uit de huiskamer drong er gedempt door. Maar de mensen konden elkaar perfect verstaan. Er waren klaptafels, banken en grotere tafels ingesteld. In de hoek zag ik een groep van twintig mensen naast een tafel staan waar ze beerpong speelden. In een andere hoek zaten ze een wedstrijdje drank te doen, ik keek lang genoeg om een jongen te zien stikken in zijn bier. Misselijk keek ik weg toen hij daarachter begon over te geven.
      Maar dit was nog steeds niet de ruimte waar Zayn heen wilde want hij liep hier ook weg, zijn arm om mijn middel was nu losjes erom heen geslagen en daarom kon ik me hieruit bevrijden. Het was niet echt efficiënt om tegen hem aangedrukt te lopen. Laat staan hoe het moest hebben gezien voor de mensen om ons heen. Hij pakte mijn hand vast als alternatief.
      De kamer waar hij me heen bracht was nog donkerder dan de twee kamers hiervoor en het enige wat in de kamer lag was een grote biljart tafel en twee banken. Eén bank was al gevuld met twee personen die ik vaag herkende als Zayn’s vrienden. En een glimlach kwam op mijn gezicht toen ik Liam zag zitten naast twee onbekendere jongens.
      Zayn liep regelrecht op zijn bandleden af en ze groetten hem door op te staan. Klopjes werden hier en daar uitgedeeld en daarna richtten ze zich op mij.
      “Oh, I see you brought your lady.” Liam was de eerste die op me afkwam om me een knuffel te geven en verbaasd knuffelde ik hem terug. Zijn enorme lichaam voelde gek naast mijn kleine figuur, de hakken hadden geen effect gehad voor mijn lengte. De twee jongens die ik nog niet kende maar ook vrienden leken te zijn keken eerst naar Zayn alsof ze hem wat vroegen en beslisten toen dat een simpele hallo genoeg was. Hierna namen ze een plek op de andere bank en verwikkelden ze in een gesprek met de anderen. Niets snappend van de situatie keek ik Zayn aan maar hij ontweek mijn blik zorgvuldig en iets vermoedend liet ik het toch varen.
      “This is the famous Alaine I’ve been telling you guys about.” Liam duwde me onder zijn arm voordat ik kon mopperen en schoof mijn haar naar achter zodat hij mijn gezicht kon vastpakken. Alsof hij een baby in de wangen kneep liet hij hem zien aan de personen waarmee hij tegen sprak. Ik had geen idee tegen wie hij het had omdat de twee personen die hem gezelschap hielden net weg waren gejaagd door Zayn. Maar mijn naam liet een heleboel mensen omkijken en een paar kwamen deze kant op.
      Er was maar één jongen die ik tussen hen herkende en dat was Joshua. En hij had de eerste keer niet echt een spectaculair entree gemaakt.
      Van achter me werd een koelbox op de grond neergezet met een heleboel drank en ik hoorde hoe Liam begon tegen te sputteren tegen de alcohol. Blij, dat ik een bondgenoot had in mijn anti-alcohol campagne, ging ik een beetje recht op staan. Liam was zo enorm dat alles wat hij zei natrilde in de gespierde borstkas waar ik tegen aangedrukt stond, maar hij leek nog steeds op een puppy. Dat kon niemand van hem afpakken.
      Zayn pakte een bier uit de koelbox en werd toen opeens meegesleurd in een vriendengroepje. Liam naast me versterkte zijn grip op me terwijl hij de personen vertelde over hoe ik Joshua uit had gedist.
      Een beetje overvallen door de drukte en de plotselinge aandacht zag ik een blond persoon de kamer binnenlopen. De eerste naam die in me opkwam was de reden waarom ik onder Liam’s grip ontsnapte. Doordat hij nu al naar een ander verhaal was overgestapt merkte hij het niet op. Niall.
      Omdat de deuropening aan de andere kant van de deur stond moest ik een paar meter afleggen voordat ik bij de persoon kwam die ik had opgemerkt. Vanaf de lichte kant van de kamer, de plek waar Zayn en zijn vrienden stonden, kon je de donkere kant niet zien. Hierdoor merkte ik al gauw dat de persoon die ik zocht niet Niall was. Teleurgesteld draaide ik me om naar Zayn.
      Ik had de persoon die op me af kwam lopen niet opgemerkt waardoor ik geschrokken voor hem stond toen hij me aansprak. Het eerste wat me aan hem opviel was zijn lengte want zelfs met mijn hakken aan torende hij hoog boven me, de tweede waren de glimmende emerald kleurige ogen. Styles.

Well, that esculated quickly. Feedback would be nice (:
En ik kreeg op mijn vorige vraag maar 4 reacties, dus ik vraag het even opnieuw...
Zouden jullie een Onbekende Personen van mij lezen?

Reacties (7)

 • Lucilya

  Zeker weten wel, al ligt het er natuurlijk wel aan waar het over gaat ^.^

  8 jaar geleden
 • Liberta

  Ik zou het zeer zeker lezen,
  zeker als er Griekse mythologie in komt.. cause I love that ^^
  x

  8 jaar geleden
 • JUSTxSOMEONE

  OMG I love it snel verder I bet zayn is gonna kick some ass en ik lees alles van je:)xxxx

  8 jaar geleden
 • Puellae

  Nais nais naus!
  Like
  ik he dit ooit het negkn gelezen en ik vond t heul jammer dat er toen niks meer kwam en toen ging ik mn abos inkorten want ik had er zo mega veel o.o
  en toen zag ik dit in de top staan en toen ddacht OMG YEAH IYS FAIT and yeahh i like it (a)
  Nu ga ik slapen haha weltrusten xd

  (wat is OP personen? ??)

  8 jaar geleden
 • Aves

  Hier en daar wat kleine spellingfoutjes, maar daar lees je vlot overheen. Ik kijk mijn stukken ook nooit na. (Het luiheidsprobleem.)
  Ik vind het ook een apart feest, maar dat is juist leuk!

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen