Foto bij 34. Lauren De Ruyck

Het was echt leuk om die Q&A te doen. Er komt in de toekomst zeker nog een Q&A.:)Ik heb ook al een abo genomen op de meeste verhalen die jullie op mijn blog gezet hebben.

LUFU

Na nog enkele liedjes gespeeld te hebben deed ik de deur van het slot en ging ik naar mijn eigen kamer. Terwijl ik op weg was hoorde ik mijn vader mijn naam roepen. "Wat?" zei ik kortaf. "Kom eens naar beneden. Je moeder en ik moeten met je praten." Ik zuchtte en ging dan toch maar naar beneden. Mijn ouders zaten naast elkaar aan de keukentafel. Mijn moeder wees naar de stoel tegenover hun dat ik daar kon gaan zitten. Ik keek hen wat verbaasd aan. Dit doen ze altijd als ze eens serieus met mij wilden praten. Mijn vader ademde diep in. "Mama heeft me kunnen overhalen om het zo te vertellen aan de pers zonder dat iemand weet wie van ons een ouder is van jullie vier." Ik kon mijn oren niet geloven. Hij wou dat echt doen? Niet te geloven. Ik sprong en en gaf mijn vader een stevige knuffel. "Dankje, Dankje, Dankje!" zei ik en ik ging toen ook naar mijn moeder. "Dankje mam!" zei ik. Mijn vader en moeder hadden beiden een grote glimlach op hun gezicht. Je kon wel zien aan mijn vader dat hij er nog wat moeite mee had maar dat trok ik me niet aan. "Mag ik Liam verwittigen?" vroeg ik voorzichtig. "Ja, natuurlijk doe maar." zei mijn moeder. Yeah. Ik liep snel de trap op om mijn Iphone te nemen die nog in de muziekkamer lag. Ik scrolde door mijn contactenlijst tot ik Liam vond. Ik drukte snel op het groene telefoontje. De telefoon ging een paar keer over. Niemand nam op. Ik keek op de klok en zag dat het al bijna acht uur was. Hij zou vast aan het optreden zijn. Dat het 8 uur was verklaarde meteen ook waarom ik zo'n honger heb. Ik ging weer naar beneden en zag dat de tafel al gedekt was en Jaan zat er al. Mam en pap waren nergens te bespeuren. "Waar zijn mam en pap?" vroeg ik aan Jaan. "Mam is naar de bakker omdat ze vergeten brood te kopen was onderweg naar huis en pap is nog iets gaan doen in de tuin." legde Jaan uit. "Okay. Moet je 's wat weten? Jill heeft een meet & greet met One Direction gewonnen en ik mag mee." zei ik met een glimlach die er niet meer af was gegaan sinds pap akkoord was gegaan met het idee van van mam. "woah, dan ga je Niall weer zien." Ik knikt enthousiast. "Heb je het al gevraagd aan mam en pap?" vroeg Jaan. "Nee." zei ik. "Ik wacht op het juiste moment." Jaan keek me aan en schudde zijn hoofd. Net op dat moment kwam pap weer binnen en ging de bel van de voordeur dat moest mam zijn met het brood. Ik deed de deur open en het was inderdaad wat ik verwachtte.

Na het eten ging ik meteen weer naar mijn kamer. Ik keek een beetje rond op twitter. Mijn Iphone ging plots af en ik verwachtte dat het Liam ging zijn maar het was Oliver.
"Heeeey Oli"
"Ello, dag Lau!"
"Alles goed?"
"Ja hoor. Maar ik belde eigenlijk om te vragen of het waar is dat jij een relatie hebt/had met één van die eikels van die Birtse boysband?" Hij klonk wat vijandig. Maar dat kon ik me natuurlijk ook inbeelden.
"Uhm,1. nee, dat is geen waar. 2. Het zijn geen eikels. Niall, die blonde, is trouwens mijn halfbroer"
"Oh, sorry. Dat wist ik niet."
We praten nog een beetje tot Oliver weg moest. Ik had mijn mobiel nog niet helemaal weggelegd of hij rinkelde alweer. Ik keek naar het ID en zag dat het Liam was.
"Hellow'' zei ik opgewekt.
"Hi, Lauren. Waarom had je gebeld? Sorry dat ik niet opnam maar we hadden een optreden."
"Ik dacht al zoiets. Maar ik belde met goed nieuws."
"Vertel!" drong Liam aan.
"Mijn vader is ermee akkoord gegaan dat we het vertellen aan de pers maar we mogen niet vertellen wie van mijn of Niall's ouders, een ouder van ons beiden is. Oké dit klinkt heel ingewikkeld."
"Ik denk dat ik het snap. Het is geweldig Lauren! Ik haal even Harry en Niall erbij wacht even."
Ik wachtte en hoorde Liam op de achtergrond van alles vertellen aan Harry en Niall denk ik.
"Yeah," "YAY" hoorde ik van hen komen. Ze waren blij en dat was ik ook geloof me.

Reacties (5)

 • Hannane

  AWEE Marcie <But But!:Dx snel verder

  6 jaar geleden
 • xxlizziexx

  Snel verder echt geseldig verhaal

  6 jaar geleden
 • Chasing1D

  YAY! (:

  6 jaar geleden
 • MarcelStyles

  Wooo i love this story! Je kan supergoed schrijven. Snel verder mate .xx

  6 jaar geleden
 • Cliffayne

  hahahah cool! snel nog!:)

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen