Foto bij 35.Niall Horan & Lauren De RuyckUncle Si wordt papa!! Congratz!
Klaar voor een dag bellewaerde vandaag! Al mijn belgische lezertjes kennen dat waarschijnlijk wel!
LUFU

"Niall! Harry!" riep Liam. Beiden keken we op. "Kom, ik heb geweldig nieuws!" riep Liam vol enthousiasme. Ik keek Harry en hij keek niet begrijpend wat Liam plots had terug. We volgden Liam naar een ruimte die wat apart lag van die waar Zayn en Louis nog zaten. "Lauren haar vader heeft toegestemd om alles aan de pers te vertellen. Maar we mogen wel niet vertellen wie van jouw ouders of van de ouders van Lauren, de vader of moeder is van jullie." Ik wist niet wat ik hoorde. Peter had dat goed gevonden. "Dat is geweldig! Yeah!" riep ik blij. Ik zou eindelijk verlost worden van Georgia. "Yay. Ik ben echt blij voor je Niall. Ben je eindelijk verlost van dat plakband." zei Harry lachend. "Wacht, hoe weet jij hiervan?" vroeg ik en ik keek Liam beschuldigend aan. "Heb jij het hem verteld?" "Lauren is nog aan de telefoon." zei Liam om van onderwerp te veranderen. Hij drukte de luidspreker aan. "Het is echt geweldig Lau, ik had nooit gedacht dat je vader ooit zou toestemmen." zei ik vrolijk.
"Ik eerlijk gezegd ook niet. Wanneer vertel je het aan de rest van de wereld?" vroeg ze.
"Ik weet het niet. Liam wanneer is ons volgende interview?" vroeg ik aan hem. "Uhm, morgen namiddag denk ik." "Dan doen we het dan." zei ik vastbesloten
. "Owkey. Hoe gaat het daar anders?"
"Op dit moment beter dan ooit want ik ben eindelijk verlost van Georgia." zei ik opgelucht.
"Dat kan ik begrijpen. Maar ik moet gaan ik moet het nog tegen Jill zeggen." Toen ze de naam Jill uitsprak maakte mijn hart een sprongetje. Ik had niet meer met haar ge-sms't sinds Georgia haar een berichtje gestuurd had. "Hoe gaat het nog met haar, ik heb al een tijdje niets meer van haar gehoord."
"Alles gaat goed met haar. Ze was een beetje depri om het feit dat je een relatie had met Georgia en bijna niet meer tegen haar sprak."
"Ah, dan zal ik haar morgen ook 's bellen. Kun je het haar zeggen?"
"Ja tuurlijk. Ik moet nu wel echt gaan. Daag jongens."
"Byee, Lau" zeiden we met z'n drieën en toen ging Liam op. "Ah, hier zijn jullie. Wat doen jullie hier zo zonder ons?" vroeg Louis. "We hebben goed nieuws!" riep ik uit. "Ah, wadde?" zei Zayn. Ik vertelde samen met Liam en Harry alles van het moment dat Georgia tot het telefoontje van net. Zayn en Louis zaten beiden geboeid te luisteren. "En waarom zijn wij de enigen die hier van niets weten?" vroeg Louis. "Wel, ik dacht eigenlijk dat alleen Liam het wist. Hoe wist jij dat eigenlijk Harry?" vroeg ik nu ook nieuwsgierig. "Ik hoorde Liam met jou praten in de keuken." zei Harry een beetje beschaamd. "Ach zo."

Lauren De Ruyck POV

Toen ik neerlegde belde ik meteen naar Jill. "NIALL GAAT JE MORGEN BELLEN!" schreeuwde ik in de hoorn voor ze zelf iets kon zegen.
"Echt?" vroeg Jill wat ongelovig.
"Jup, hij heeft gezegd dat ik het tegen jou moest zeggen. Ah, en weet je trouwens al dat mijn vader akkoord gaat om het tegen de pers te zeggen?"
"Je meent het?" weer klonk mijn blonde vriendin ongelovig.
"Deze middag nadat mijn moeder met hem gepraat heeft is hij akkoord gegaan."
"JOEHOE!"
"Maar ik denk dat het niet wil zeggen dat ik weer contact mag met Niall." zei ik een beetje triest.
"Je gaat toch wel mee naar die Meet en Greet zeker?"
"Ja, natuurlijk dat wil ik voor geen goud missen. Ik ga mee zelf al dreigt mijn vader mij vast te binden in mijn kamer. Maar waar is het eigenlijk?"
"Londen. We gaan voor twee dagen. Het is ergens op het einde vakantie. Wacht ik kijk even naar de precieze datum."
...
"Hier heb ik het, we vertrekken de 26ste augustus. Dat is dus volgende week want we zijn vandaag de 19de. We blijven tot de 28ste en keren dan normaal terug naar huis."

"Okay, ik zal het eerst vragen aan mijn moeder en dan aan pap. Ik hoop zo dat ik mee mag."
"Ik moet nu gaan Lau, mijn nichtje vraagt of ik met haar wil spelen."
"Kay, veel plezier. bye"
"Bye"


Cover gemaakt door : Hooooranhug

Reacties (9)

 • Snuf

  ik zie de cover niet:(maar leuk verhaal snel verder lezen!

  6 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(flower)

  6 jaar geleden
 • Hannane

  Mooie cover! Snel verder x

  6 jaar geleden
 • 1DbeterdanJB

  Superrr

  6 jaar geleden
 • Chasing1D

  Wow! mooite cover! (:
  Have fun!

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen