Foto bij 36. Lauren De Ruyck

Dit stukje is misschien wat saai. Maar ik wou even weten wie van mijn 79 lezertjes landgenootjes van mij zijn. Jullie weten vast wel dat ik in België woon. Meer bepaald in West-Vlaanderen. Ik weet van Merry10002Xx ,Chasing1D en JustMe123 dat ze ook belgen zijn.

Als er nog dingen zijn die je graag wilt zien gebeuren in dit verhaal kun je het altijd in pb sturen. Ik zal het zeker laten voorkomen in mijn verhaal.:D

LUFU

Ik kan echt niet geloven dat ik al 79 abo's heb, echt bedankt aan al de mensen die een abo hebben genomen!

Vandaag was het zover. Niall zou vandaag aan de wereld vertellen dat ik zijn zus was. Ik zou alles live volgen op tv. Mijn vader wou niet meekijken maar mijn moeder en Jaan zaten naast mij voor de televisie. We waren wat aan het praten met elkaar tot het programma zou beginnen. Ik was eerlijk gezegd wel een beetje zenuwachtig, ik wist niet hoe Niall zijn fans zouden reageren. Ik had via twitter deze ochtend nog even gepraat met Greg zonder dat mijn vader het weet natuurlijk. Hij zei dat hij ook heel blij was dat mijn vader eindelijk toegestemd had om het aan de pers te vertellen. Intussen zat Niall nog altijd met Georgia opgescheept maar dat zou niet meer voor lang zijn. Ze wist niets over wat Niall allemaal zou vertellen in het volgend interview. Ik zou graag haar gezicht zien als Niall alles vertelt. Niall had geregeld dat ze backstage zou staan dus zou ze alles zelf horen en Niall zou meteen haar gezicht kunnen zien. Het deuntje van het programma waar One Direction vandaag inzat begon te spelen. Net op dat moment ging de deurbel. Ik ging snel naar de voordeur en opende hem. Jill met een verhit gezicht en Oliver stonden voor mijn deur. "Zijn. We. Nog. Op. Tijd?" hijgde mijn beste vriendin. "Juist, kom snel binnen het is net begonnen." Ik haastte me terug naar de woonkamer en plofte neer in de zetel. Jill en Oliver volgden me op de voet en gingen in de andere zetel zitten. Het was net begonnen, de jongens kwamen één voor één het podium op en gingen in een te kleine zetel zitten waardoor Liam en Louis op de randen van de zetel moesten zitten. Niall zat gesandwicht tussen Zayn en Harry. Het interview verliep vlot en op het einde begon de interviewer over het interview van enkele dagen geleden.
"Niall, waarom vloog je zo uit enkele dagen geleden toen het over het mysterieuze meisje ging?"
"Ik vond het gewoon niet leuk dat ze zo bleef doorvragen over dat ene onderwerp terwijl ik er niet wilde over praten."
"Ach zo, ik wil nu zelf niet zo opdringerig zijn hoor maar wil je er intussen al wat over vertellen? Want ik heb gezien dat Georgia Rose je nieuwe vriendin is. " de interviewer haalde heel subtiel het onderwerp weer aan. Ik zag Niall hem een beetje nerveus aan kijken. Hij keek even achter hem, waar veronderstel ik Georgia stond.
"Eerlijk gezegd ben ik blij dat je erover begint. Er zijn enkele dingen die moeten uitgeklaard worden. Eerst en vooral wil ik vertellen dat Lauren niet zomaar een kennis is. En nee ze is ook mijn vriendin niet." Niall stopte even maar ging toen toch verder. De interviewer keek hem nieuwsgierig aan. Die gast was waarschijnlijk blij dat hij een primeur in zijn show zou hebben. "Ze is mijn halfzus. Ik weet dat ook nog maar een maand. Ik zie haar helemaal niet veel maar ze betekend echt al heel veel voor mij en haar broer, mijn halfbroer, natuurlijk ook." Een glimlach vormde zich op mijn lippen. Het was echt lief wat hij zei. Ik keek even naar Jaan, ik zag aan zijn gezicht dat hij er niet veel van snapte. Jill was voor het eerst ook de hele tijd stil naar het interview aan het kijken. Normaal als we samen naar tv kijken stopt ze geen minuut met praten. Mam keek me glimlachend aan. Ik lachte terug en vestigde mijn blik weer op de televisie. De interviewer had net iets gevraagd over Georgia. "Daar wil ik graag ook iets over zeggen. Dat mens stalkte me. Ik moest een relatie met haar hebben anders zou ze de hele wereld vertellen over Lauren. Hierbij deel ik jullie mee dat het over en uit is tussen ons. Er is zelfs nooit iets geweest." Niall keek snel even naar achter. Een glimlach sierde zijn lippen. "Wow, zijn er zo nog dingen die jullie moeten opbiechten?" vroeg die interviewer lachend aan de anderen. "Mag ik nog een klein dingetje zeggen?" vroeg Niall. "Ja, ga je gang." "Ik wil aan onze fans vragen om geen haat meer naar Lauren te sturen. Ze verdient het niet en het zou me echt ongelukkig maken." De interviewer deelde mee dat hun tijd erop zat. One Direction zou nog een liedje zingen maar daar keek ik niet echt meer naar. Ik was blij dat dit alles zo goed verlopen was.

Reacties (18)

 • thatonechild_xo

  OMG Ja ik zie t nu ook MAAR DAAR WORD ZE UITGEDRUKT ALS MOOI

  5 jaar geleden
 • xChocolathax

  OMG HEBBEN ZE HET OVER HAAR IN BEST SONG EVER?!!!! 'Said her name was Georgia Roseee AUW' 'And her daddy was a dentist aajjj'

  Ik kom uit Nederland!! Noord-Holland, AMSTERDAAAMMM

  5 jaar geleden
 • XXIloveXX

  Limburger!!! Hahaha Georgia Rose

  5 jaar geleden
 • Czarina

  iemand uit limbo-land hierzooww !;)

  5 jaar geleden
 • Snuf

  gewoon limburger ik:) (nederlander)

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen