Foto bij 37. Lauren De Rucyk

Toch nog veel landgenootjes die dit verhaal lezen.:)
Ideetjes zijn nog altijd welkom. (pb)

LUFU

Ik zette te tv uit. "Bedankt mam." zei ik en ik gaf haar een knuffel. Ik was haar echt dankbaar dat ze pap had kunnen overhalen. Ik tikte met mijn vuist tegen die van Jaan. Ik kon zien dat hij ook blij was. "Ik ga naar boven." zei ik en Oliver en Jill volgden me op de voet. "Niall is nu weer helemaal voor jou!" zei ik toen Jill op mijn bed ging zitten. Oliver zat omgekeerd op mijn bureaustoel en ik zat in de zitzak die ik in het midden van mijn kamer geplaatst had. Jill lachte een beetje verlegen. "Hij heeft me anders nog niet gebeld hoor vandaag. Ben je wel zeker dat je het juist gehoord hebt?" vraagt ze aan mij. "Ja, de dag is nog niet om. Het is nog maar net drie uur." zei ik. Ze knikte. Ik schrok op door een luide plof. Jill en ik keken beiden van waar het geluid kwam en begonnen beiden luid te lachen. Daar lag Oliver. De stoel was omgekanteld en Oliver lag met zijn gezicht op de grond. Hij kroop snel weer recht, zette de stoel terug normaal en ging er dit keer ook normaal opzitten. "Dit is niet grappig." zei hij terwijl hij over zijn voorhoofd wreef. Lachend rolde ik over de grond en Jill kon ook niet stoppen met lachen waardoor ze uit mijn bed viel. Ik begon nog harder te lachen. Oliver begon nu ook me te lachen. Daar lagen we dan allemaal rollend over de grond van het lachend.
Nadat we allemaal een beetje bijgekomen waren en we weer normaal rechtop zaten vroeg Jill of ik het al aan mijn ouders gevraagd had voor die meet & greet. "Nee eigenlijk niet. Ik wou het eigenlijk vanavond doen, ik wou wachten tot het interview gepasseerd was. Misschien veranderde mijn vader dan misschien van gedacht." Jill knikte begrijpend. Na nog een tijdje over school gepraat te hebben. Ging Jill haar mobieltje af. Ze keek wie het was en meteen kwam er een enorme glimlach op haar gezicht waaruit ik kon afleiden wie het was. We hadden afgesproken dat geen van ons beiden zou zeggen dat we een meet and greet gewonnen hadden. Dat zou de verassing des te groter maken. Jill verliet mijn kamer. Ik keek een beetje teleurgesteld naar de deur. Ik had graag gehoord wat er gezegd werd.

Nadat Oliver en Jill weg waren kwam pap thuis. "Hey pap, ik ben nu officieel de zus van Niall Horan en Jaan is nu officieel de broer van Niall Horan." zei ik plechtig tegen mijn vader. "Ik heb het gehoord." zei hij. Ik keek hem verward aan. Zou hij dan toch gekeken hebben? "Nee ik heb niet gekeken, ik heb het op de radio gehoord." zei hij net alsof hij mijn gedachten kon lezen. "Ach zo." zei ik. "Ik heb honger." zei mijn vader terwijl hij zijn tas opzij zette en aan tafel ging zitten. "Ik heb pizza besteld." zei mam toen ze hoorde dat pap honger heeft. Jaan en ik juichten we waren beiden dol op pizza. We zaten nu met z'n allen rond de tafel te wachten tot de pizza's kwamen. Het was stil en ik dacht dat het nu het moment was om het onderwerp: meet en greet, te openen. "Uhm, mam, pap. Ik weet dat jullie nog maar net toegegeven hebben aan het feit dat ze mochten bekend maken dat ik de zus van Niall ben. Net nu heeft ook Jill een wedstrijd gewonnen. Ze heeft een Meet and greet met One Direction gewonnen. Het is van 26-28 augustus in Londen. Het is voor twee personen en ze vroeg of ik wou meegaan en ik heb al een soort van toegezegd." Dat laatste fluisterde ik. "Nee, niets van! Zeg dat maar weer af." zei mijn vader streng. "Ma-" begon ik. "Niets te maren Lauren. Neen, is neen. Je bent nu de zus van Niall en dat is het ik wil niet dat je hem ziet." Ik keek naar mijn handen in mijn schoot. Ik wist dat hij zo zou reageren. Maar ergens diep van binnen had ik toch al besloten dat ik zou gaan hoe dan ook. Ik heb al een klein plannetje.

Reacties (5)

 • AngelicPower

  snel verder!!(flower)

  6 jaar geleden
 • Chasing1D

  Oho haah! (:x

  6 jaar geleden
 • Merry10002Xx

  Haha! Ik wil haar plan weten! Snel verder!!:)

  6 jaar geleden
 • Cliffayne

  hahah verder!!

  6 jaar geleden
 • Crazymofox

  Spannend....:)Snel een nieuw hoofdstuk maken hoor!:P

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen