Foto bij 311. Yasmin Evans

De laatste tijd had ik mezelf minder in de hand. Ik huilde, ik deed ronduit vreemd tegenover zowat iedereen, ik lokte de Carrows steeds meer en meer uit. Het voelde goed in Snape's armen, om dan tot rust te komen terwijl hij me fluisterend vertelde wat er allemaal aan de hand was; wat hij vernam van Harry's avonturen met Hermione en Ron. Geruchten over de weerwolven -en dus indirect over Remus. Het zou je verbazen hoeveel dingen hem opvielen.
"Het zou... aan te raden zijn voor je om.. wat.. voorzichtiger te zijn rond de Carrows." mompelde Severus zachtjes. Ik keek niet op. Ik lag met mijn hoofd tegen zijn schouder en ik lag daar goed.
"hmm.." stemde ik in. het was aan te raden, maar toch.. ik vond het te leuk om opstandig te zijn, zeker als ik daarmee indirect Voldemort tegen zijn schenen stampte. Het irritante was dat Severus nu en dan ook wat van die stampen terug kreeg wanneer VOldemort hem vroeg hoe het mogelijk was dat hij mij nog steeds niet onder controle kon houden, hoe het mogelijk was dat de Carrows nog steeds heel erg veel moeilijkheden hadden op school, waarom ze nog steeds niet aanvaard werden als de "heersende orde".
De gevestigde orde wilde niet zomaar omver geworpen worden, dat zou voor hen toch al duidelijk moeten zijn. Zeker niet door iemand als Voldemor en zijn Death Eaters.
Dumbledore's Army. The Order of the Phoenix. Dacht Voldemort dat zij zomaar zouden opgeven omdat hun kopstukken verdwenen waren? Misschien waren we niet helemaal te vergelijken met een Hydra. We groeiden geen twee koppen aan als je een afhakte. Maar er kwamen gestaag leden bij en (mogelijke) kopstukken blijven aangevoerd worden.
Het ironische van de zaak was dat de "leider" van de Orde zogezegd gevangen was, toch in de ogen van de wereld. Het hoofd van Dumbledore's army was op de vlucht. Misschien waren Harry en ik niet meteen de meest geschikte keuze om aan het hoofd van zoiets te zetten. Ik zou Remus gekozen hebben, maar goed.. Dumbledore gooide graag logische plannen in het rond.
"Ik meen het, Yasmin." mompelde Severus na een tijd. Ik knikte toegefelijk. Severus zou ondertussen mogen weten dat ik zowat alles kon beloven, maar me daaraan houden was een ander paar mouwen, zeker die twee eenmaal voor mijn neus stonden.
"Als je het niet voor mij wilt doen, probeer het dan vol te houden om Ne... Longbottom veilig te houden. Hoe meer je de aandacht trekt en streken uithaalt, des te strenger zullen ze patrouilleren. Er zal veel meer kans zijn dat je vriendje opgepakt wordt." hoorde ik hem zeggen. ZIjn adem kietelde aan mijn oorschelp.
"Fine." zuchtte ik, wetend dat ik Amycus en Alecto pesten toch niet kon laten.

Een paar dagen later hing ik gedrapeerd op Severus' schoot in zijn kantoor. Hij had besloten dat ik mijn armband niet langer hoefde te dragen, wat Alecto mateloos irriteerde, zolang ik me kon beheersen. Het verbaasde me hoe slap ik me nog steeds voelde, ook zonder het ding aan mijn pols.
Ik dommelde bijna in toen Severus ineens bijna recht leek te springen. Ik merkte dat hij zijn best deed om me op een vriendelijke manier -maar toch zo snel mogelijk- van zijn schoot af te gooien, maar dat werkte niet zo goed. Toen de deur openging, zat ik net op de stenen vensterbank met mijn hoofd tegen een ijskoude, harde muur in plaats van Severus' schouder. Hoewel, luid kon ik niet klagen toen er mensen begonnen binnen te komen.
Toen ik zag dat het minerva was, deed ik mijn best om weer op te staan en op de hoek van de bureau te gaan zitten. Had ik de orde niet gezegd dat ik ging proberen om Severus te "verleiden"? Ik moest toch op zijn minst mijn best doen met alsof-verleiden. In het echt was dat al niet meer nodig... ik glimlachte lichtjes maar deed mijn best om de meerderheid van mijn glimlach achter te houden zodat Minerva niet te veel argwaan had. Blijkbaar waren er klachten van ouders omwille van de Carrows die naar Minerva gestuurd werden. Severus legde ze op zijn bureau. Het was een mirakel dat die brieven het tot hier gemaakt hadden. Hoewel, misschien raakten zepff... laten we hopen dat New York mijn inspiratie weer aanwakkert ;D
Dus.. ik ben er een weekje tussenuit.. laat dat jullie niet tegenhouden om mijn mailbox te doen ontploffen... ^-^

@Kreacher ; Yeay!!! ;D
Je reacties zijn zeker niet saai ^-^
Snapie is altijd lieffffffff... zeker voor Yasmin..
Boemboempaf! Tjingle-tjangle! Alan Rickman is niet de enige man met een heerlijke stem hoor ;D Iets zoals van Benedict Cumberbatch d(^-^)b
En hij kan Alan Rickman nadoen.. en hij is dichter bij mijn leeftijd...Slechts twintig jaar ouder ^^ (in vergelijking met de ongeveer 50 jaar tussen Rickman en ik ;D)
jham.. whaka ..(Ik geef toe, ik maak rare geluiden ;D ) Ik vond Snape altijd al leuk in het boek, maar dat is omdat ik een heel erg Sadistisch iemand ben en Snape is super cool .. )
Ik ben altijd in een rare bui ;D
@coolcat22 ; ik denk niet dat ik internet ga hebben in New York ;D
@DPotter; ik bedoelde eigenlijk dat Lily al dood is en dat hij alleen nog maar Yasmin heeft...
@InCase; ik begin altijd aan schrijven, maar ik maak het nooit af.. je bent zeker niet alleen ;D
Ik ken dat, vriendinnen die eigenlijk niet geïnteresseerd zijn ... ik Ben een Fangirl en geen enkele van mijn vriendinnen kijkt naar mijn shows... ;C
Tuurlijk niet, lucht je hart ;D
@Jagkass; gelukzak ;D

Reacties (4)

 • Ways

  Haha trololol,
  Ik heb tegenwoordig iets met trololol ;D
  Nou ja, ze zijn de 1ste 10 minuten geïnteresseerd, maar daarna praat ik zo snel dat ze het niet meer kunnen volgen ;D
  Nou ik heb een idee voor een boek, ik moet alleen nog beginnen ;D
  Alleen, dat lukt me nu dus niet ;D
  Ik heb trouwens ook allemaal halve verhalen staan en dan denk ik altijd zo.. Hmm, moet ik toch eens weer iets mee doen.. Alleen dat doe ik nooit ;D
  En heel veel plezier in New York ;D
  Ik ga lekker lange dagen op school maken, omdat school problemen heeft met de rooster.. Alweer -_-
  Dat is al 3 jaar zo -__-

  7 jaar geleden
 • Gisborne

  Je hebt me serieus aan het lachen gemaakt, wat ik op dit moment nogal kan waarderen =)
  Heb net een dag geleden te horen gekregen dat ik een klote mentor ga krijgen komend jaar, en tot nu toe nog niemand gehoord van de mensen met wie ik omga dat ze in dezelfde mentorklas komen als ik... =S
  Dus ja, dat is nogal balen... =(
  Veel plezier in New York! (again =P)
  Snelverder? =3

  7 jaar geleden
 • Bloodstreams

  Ow, fieuw, ik dacht al
  Ik zie het al voor me dan Minerva de deur open doet en Snape en Yasmin aan het zoenen zijnxD

  7 jaar geleden
 • Aora

  Veel plezier in New York. Ben er ook pas geweest. Het is echt geweldig. Net als jouw verhaal

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen