Foto bij 38. Niall Horan

Merry10002Xx Ik woon niet zo heel ver van jou. De Gavers zijn in Harelbeke niet?
Ik hoop dat jullie mijn verhaal nog een beetje leuk vinden. Ik vind het alleszins leuk om te schrijven.:)

LUFU

"Ze verdient het niet en het zou me echt ongelukkig maken." Eindigde ik. De interviewer zou nu vast blij zijn met zoveel primeurs. Hij had intussen gezegd dat we plaatst konden nemen op het kleine podium waar we een liedje zouden brengen. We deden Best Song Ever en ik had precies veel energie. Nadat we klaar waren gingen we de coulisses in. Ik liep achter de jongens aan en ik was nog maar net een stap backstage en ik kreeg een klap in mijn gezicht. Louis die voor mij liep hoorde het en draaide zich om. Geschrokken keek ik bij wie de hand hoorde. Georgia. "Waar was die goed voor?" vroeg ik terwijl ik met mijn hand over de pijnlijke plek op mijn wang wreef. "Hoe kon je?! Lauren wou toch niet dat je het vertelde?!" schreeuwde ze. Het was wel grappig om te zien hoe ze tekeer ging. Er kwam zelfs bijna stoom uit haar oren. "Het spijt me G, maar ik wil niets meer met jou te maken hebben. 'Als er iets is waar ik niet tegen kan dan zijn het stalkers.' "(ik weet/denk dat Mega Mindy niet in Engeland bestaat en Niall het waarschijnlijk nooit gezien heeft maar ik vond het leuk om het hier te gebruiken.) zei ik voor ik haar aan de kant duwde en meeliep met Louis -die op me gewacht had- naar de kleedkamer. Nadat we het hoekje omwaren barstte ik in lachen uit. Ik vond deze hele situatie wel grappig. Ik hoorde Georgia nog iets schreeuwen. Ik had niet goed verstaan wat het was maar ik denk dat het leek op 'Hier zul je spijt van krijgen Horan.' Nog een beetje grinnikend liepen Louis en ik de kleedkamer binnen. "Wat hebben jullie beiden nu weer uitgestoken?" vroeg Liam. "Niets, we kwamen Georgia tegen op de gang. Ze heeft me geslagen." zei ik en wreef weer over mijn wang. "Daarna is ze helemaal uitgevlogen tegen mij en ik heb toen gezegd dat ik niets meer met haar te maken wilde hebben." legde ik uit. "Haar gezichtsuitdrukking was hilarisch en zeker toen Niall Mega Mindy nadeed." zei Louis die weer zachtjes begon te lachen. "Waarom heb je mij niet geroepen? Ik had dat willen zien." zei Harry enthousiast. "Ik hoop dat we geen last meer van haar hebben." zuchtte ik. Ik hoopte dat ook echt. Ik had het gevoel alsof er een hele last van mij afgevallen was, ik was blij dat ik het aan de wereld had kunnen vertellen. Ik kleedde me om en met frisse kleren keerden we terug naar ons huis.

We zaten samen in de woonkamer en ik bedacht me plots dat ik nog naar Jill moest bellen. "Ik moet nog even iets doen." deelde ik mee voor ik naar mijn kamer liep. Onderweg zocht ik naar Jill haar nummer. Toen ik het gevonden had ging ik op mijn bed gaan zitten en drukte ik op het groene telefoontje. De telefoon ging 3 keer over voor er opgenomen werd. "Hello, Nialler."
"Hey fruitella, dat is al een tijdje geleden" zei ik. Terwijl ze antwoordde luisterde ik naar haar stem. Haar hemelse stem. Ik had die zo gemist. Eigenlijk miste ik haar wel. Ik had niet echt de tijd gehad om verliefd te worden op haar uiterlijk. Want eerlijk gezegd heb ik haar enkel 2-3 dagen gezien en dat was dan nog begin juli. Ik hoopte dat we ooit nog eens in levende lijve met elkaar zouden kunnen afspreken, want telefoneren en skypen is niet helemaal hetzelfde vind ik. "Niall?" Ik was helemaal in gedachten verzonken dat ik niet meer geluisterd had naar wat ze zei. "Oh, sorry. Wat zei je?" vroeg ik.
"Hoe gaat het met je?" zei ze nog eens. "Beter dan ooit. En daar? Met jou en Lauren?" Het zou nog beter kunnen. Als zij hier nu eens bij mij was. Maar dat zei ik niet. Zij voelt waarschijnlijk toch niets voor mij, dus wou ik onze vriendschap niet verpesten. "Met mij en Lauren is alles oké. Lauren is heel erg blij dat je het aan de pers hebt verteld. Ik ben nu nog bij haar thuis samen met Oliver. We hebben het interview allemaal gevolgd behalve Peter." Ik schrok even van de naam Oliver. Dat zou toch niet haar vriendje zijn? Ze had toch geen vriendje ofwel? "Wie is Oliver?" vroeg ik zo nonchalant mogelijk. "Gewoon een vriend van Lauren en mij." Dat stelde me toch weer een beetje gerust.

Reacties (6)

 • DaisyxLouis

  ben het nog maar net beginnen te lezen en love it. allemaal dankzij een belgisch meisje dat ook een directioner is. ik kan niet wachten op volgend stukje. na deze reactie neem ik meteen een abo hierop

  5 jaar geleden
 • Merry10002Xx

  Idd de gavers liggen in Harelbeke. Ik woon er maar een straat vandaan! Ik weet waar Wervik ligt, hoor.
  Love it!!(H)

  5 jaar geleden
 • WeLoveTommo

  i dont care hoelang het duurt voor je een nieuw hoofdstuk maakt (het liefst zo snel mogelijk) i love it

  5 jaar geleden
 • Hannane

  Snel verdefr x

  5 jaar geleden
 • Chasing1D

  Awww! (: x

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen