Foto bij 39. Lauren De Ruyck

Het aantal abo's blijft echt groeien. Dankjewel daarvoor.:DOok aan al degene die telkens een reactie zetten en natuurlijk ook aan de stille lezers.

LUFU xx

Intussen zijn we al de 25ste. Morgen zouden we naar Londen vertrekken. Elke dag had ik nog gevraagd aan mijn ouders of ik echt niet mocht gaan. Mijn vader bleef volhouden. Ik mocht niet en ik had me 'daar bij neergelegd.' Niet dus. Ik zou mijn plan voortzetten. Alles was klaar. Ik moest nog juist mijn koffer maken en dan was alles klaar voor morgen. Ik nam de brief vanonder mijn matras waar opstond wat er morgen allemaal zou gebeuren. Om 10 uur vertrekt de Eurostar vanuit Brussel naar Londen. Ik zou met de ouders van Jill kunnen meerijden. We zouden in het station van Londen door een limousine opgehaald worden. Die zal ons dan naar het hotel brengen. De dag erna is er dan het concert en de meet and greet.
Ik kon er niet veel aan doen maar toch was ik wel een beetje zenuwachtig. Ten eerste omdat ik eigenlijk iets zou doen wat verboden is en ten tweede omdat ik Niall weer zou zien. Ik keek er echt naar uit begrijp me niet verkeerd maar toch voelde ik op één of andere manier zenuwen. Ik verstopte de brief weer. Mijn koffers zaten al sinds gisteren veilig verstopt ergens in mijn kast, een plekje waar mijn ouders toch niet kwamen. Jaan wist van mijn plannetje, hij was niet blij dat ik hem achterliet, hij wou ook zo graag nog eens met Niall spreken. Ik snapte hem wel maar het zou moeilijk worden om hem mee te nemen.

Ik plofte neer op mijn bed. Het is alweer avond. Ik overliep in mijn gedachten nog eens alles wat er zou moeten gebeuren. Ik had het nummer van de scholen in mijn gsm voor als het nodig zou zijn. Ik hoopte alleszins van niet, maar je wist nooit hoe mijn vader zou reageren. Mijn kledij voor morgen lag klaar en Jill wist dat ik extra vroeg zou komen. Ik zuchtte. Ik begon nu echt wel te twijfelen zou ik dit wel doen? Het zou mijn vader kwetsen. Ik moest mijn plan nu voortzetten ik had gezegd dat ik meeging aan Jill en ik zou Jill niet in de steek laten, zij heeft mij ook nog nooit in de steek gelaten. Ik hoopte dat mijn vader me morgenochtend niet zou betrappen en zeggen wat ik vreesde dat hij zou zeggen. Ik keek mijn kamer rond en stak nog snel mijn gitaar in zijn koffer. Ik kroop in mijn bed en probeerde te slapen want morgen zou een vermoeiende dag worden. Ik had afscheid genomen van Jaan. Hij zei dat ik zeker de groetjes moest doen aan Niall. Dat zou ik zeker doen.

Mijn wekker liep af en vermoed keek ik op mijn klok. 5: OO Ik had echt bijna geen oog dicht gedaan deze nacht. Ik zuchtte en stond op. Ik liep snel naar de badkamer en probeerde geen geluid te maken zodat mijn ouders niet zouden wakker worden. Ik poetste mijn tanden, waste mezelf en kleedde me aan. Ik liep terug naar mijn kamer we waren intussen al twintig minuten later. Mijn handen schudden van de adrenaline die door me heen raasde. Ik nam mijn koffers deed mijn sandalen aan. Ik was zomers gekleed omdat ze warm weer voorspelden. Ik zuchtte nog eens diep en was toen klaar om te vertrekken. Mijn koffers sleepte ik achter mij aan. Ik keek voor de laatste keer mijn kamer rond en zuchtte. Ik had nog een briefje op mijn bed achtergelaten waarop stond waar ik naartoe was. Ik nam mijn gitaarkoffer op. Ik probeerde zo stil mogelijk de trap af te dalen. Dat ging moeilijk aangezien dat ding nogal kraakte. Ik stond in de gang en deed mijn jasje aan aangezien het om vijf uur dertig in de morgen nog niet zo heel warm is. Ik reikte met mijn hand naar de klink van de deur. "Waar denk je naar toe te gaan?" geschrokken liet mijn gitaarkoffer vallen. Ik draaide me om, mijn vader zag er niet zo blij uit. "Ik ga naar Jill, om samen naar de meet and greet te gaan." zei ik vastberaden. "Ik zei toch dat je niet mocht gaan." Hij keek me streng aan. "Ik ga toch, ik wil mijn broer zien! Het kan mij niets schelen wat jij wilt!" riep ik. Ik hoorde mijn moeder de trap afkomen. "Als je nu vertrekt hoef je hier nooit meer terug te komen!!" schreeuwde mijn vader.

Wat moet Lauren nu doen? Toch gaan of thuisblijven?

Reacties (16)

 • dd_hemmo_

  Gaan en bij Niall gaan wonen

  5 jaar geleden
 • Yoola

  Gaan!
  Snel verder:)

  6 jaar geleden
 • Snuf

  gaaaan!!!!!!!!!!!!!!! snel verder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6 jaar geleden
 • Hannane

  Ik zou Gaan; Als hij zegt dak mt kieze zou ik zeker gaan x
  Snel verder x

  6 jaar geleden
 • Chasing1D

  Omg! x

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen