Foto bij 41. Jaan De Ruyck & Lauren De Ruyck

Foto van Jaan. î î î î î104 abo's? Niet te geloven. Ik had echt nooit gedacht dat dit verhaal zoveel succes zou hebben. Echt bedankt.

LUFU! xx

"Als je nu vertrekt hoef je hier nooit meer terug te komen!!" schreeuwde pap. Ik wist dat hij dit naar Lauren schreeuwde. Ik wist wat er zou gebeuren als hij haar zou betrappen en dat wou ik niet. Ik wou naar de gang lopen en mijn vader een slag verkopen en meegaan met Lauren maar door mijn stomme handicap kan ik dat niet. "Goed, misschien wil ik dat ook wel niet." roept Lauren. Nee, dit kon niet gebeuren. Ik wil mijn zusje niet kwijt. "Nee, Lauren wacht. Blijf bij me!" schreeuwde ik. Tranen begonnen over mijn wangen te lopen, ze maakten mijn kussen helemaal nat. "Nee, laat me niet achter." schreeuwde ik weer. Snikken verlieten mijn mond. Het zou jaren duren tegen dat ik mijn allerliefste zus weer zou zien. Ze betekende echt heel erg veel voor mij. We kwamen soms wel eens niet overeen maar ik denk dat; dat bij de meeste broers en zussen voorkomt. Nu ben ik ze kwijt, voor ik weet niet hoe lang. Als pap nu eens niet naar beneden gekomen was, kwam ze woensdag gewoon weer thuis. "Peter! Hoe kon je?! Ben je nu blij, je verliest zo nog al je kinderen. Jij bent echt ongelofelijk." hoorde ik mijn moeder tegen mijn vader schreeuwen. Ik had ze nog nooit zo kwaad geweten. Ikzelf lag nog steeds te snikken in mijn bed. "Ja, ja, wees maar allemaal weer boos op mij, ik ben hier weer de grote boosdoener. Ze moest maar zo ongehoorzaam niet zijn!" riep mijn vader weer en hij stampte de trap op. Dat kon ik horen. Ik drukte mijn oogleden stevig op elkaar om het huilen te doen stoppen maar het hielp niet veel. Ik voelde plots twee armen om me heen. Hoopvol opende ik mijn ogen weer. Ik hoopte dat ik Lauren zou zien die zei dat ze niet weg was maar ik zag mam. Ik sloeg mijn armen nu ook om haar heen. Ze wiegde me heen en weer. "I-Ik ga ga ha- haar zo-o-o mis-s-sen." snikte ik. "Ik ook Jaantje, ik ook." fluisterde mam.

Lauren De Ruyck POV

Ik keek naar de landschappen die aan me voorbij raasden. We moesten bijna onder de zee door. Ik dacht na over Jaan en mijn moeder. Zouden ze me missen? Zouden ze mijn keuze snappen? Ik hoopte het alleszins want ik kwam de eerste maanden niet meer terug naar dit miezerige landje. Ik maakte me een beetje zorgen om Jill. We zijn nooit weggeweest van elkaar sinds lang. Ik zou het laatste jaar van de middelbare school in Londen doen. Jill zou woensdag gewoon teruggaan naar België en volgende week zou school opnieuw starten. Ik vond het wel leuk dat Oliver voor het laatste jaar weer bij Jill zou zitten dan zou ze tenminste niet helemaal alleen zijn. We zaten intussen al onder de Noordzee. Ik zag dat Jill ook wel wat zenuwachtig was. Ze snapte mijn beslissing maar vond het jammer dat we elkaar nu minder zouden zien. Ik zuchtte en keek Jill aan, ze was een boek aan het lezen. "Ik heb een idee." riep ze en ze keek op vanuit haar boek. Mensen die rond ons zaten keek haar raar aan. Jill haar wangen kleuren rozig en ze fluisterde: "Ik heb een idee." "Wat is het?" vroeg ik nieuwsgierig. "We hebben nog een hele dag in Londen vandaag vrij hé?" Ik knikte instemmend. "We kunnen verkleedspullen kopen en die dan aandoen om naar de Meet and Greet te gaan zodat Niall ons niet meteen herkent." zei mijn blonde vriendin opgewekt. "Jaah, goed idee." Ik was meteen enthousiast. "We kunnen echt zo'n over the top fans spelen zoals in die prank, met die jongen en dat meisje." stelde ik voor. "Haha, ja, super idee. Ik verlang al om hun gezichten te zien en zeker die van Niall als we laten zien wie we echt zijn." Jill zat zowat op en neer te wippen op haar stoel. "We moeten het echt op één of andere manier proberen te filmen." bedacht ik me. Jill knikte. "We bedenken wel iets, misschien vinden we in Londen zelf wel een soort van verborgen camera voor in je tasje, zoals ze soms in programma's gebruiken." zei ik. "Dit is echt het beste idee ever!"

Reacties (10)

 • Fujiwara_

  Nice !

  Snel verder!

  5 jaar geleden
 • xxlizziexx

  Echt leuk snel verder

  5 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(flower)

  5 jaar geleden
 • Chasing1D

  AHhahha! (:

  5 jaar geleden
 • laauravl

  wat leeeeeeuk =D
  ik wil echt weten hoe verrast die is om haar weer te ziennn.
  snel verdeeeeer ;D

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen