Foto bij 42. Jill Van Vooren

Saai stukje, ik weet het. Maar morgen komt het stukje met de Meet and Greet:)
JustMe123 is alles nog goed met je bril? Ik zou de volgende keer voorzichtiger doen als ik superman speel;)

LUFU

Samen met Lauren stonden we te wachten op de limo die hier elke minuut zou kunnen aankomen. De rest van de treinreis hebben we plannen zitten maken over de Meet and Greet. Ik zag het echt helemaal zitten. Ik hoopte zo dat deze drie dagen een eeuwig zouden duren want het waren de drie laatste dagen met mijn allerbeste vriendin. Ik zou ze echt gaan missen, ze was er altijd voor mij en ik was er op mijn beurt dan weer voor haar.
Ik keek nog eens rond en zag in de verte de limousine aankomen. Ik begon meteen op en neer te springen. "Kijk, kijk, kijk;" zei ik tegen Lauren terwijl ik in de richting van waar de limo kwam wees. Lauren keek meteen ook die richting op en ik zag haar ogen even groot worden. "Dit is zo cool." zei ze enthousiast. Ze sleepte haar enorme hoeveelheid koffers achter haar aan en natuurlijk haar gitaarkoffer. Ik had enkel 1 koffer mee. De rechter deur van de limo ging open. De chauffeur stapte uit. Wacht, huh? Oja juist; ze zitten in Engeland aan de andere kant om te rijden; vergeten. "Stap maar in dames." zei de man beleefd terwijl hij de deur voor ons opendeed. Hij nam onze tassen en zette ze in de koffer terwijl wij de limo inkropen. Ik zag hem even verbaasd kijken naar het aantal koffers dat Lauren bij zich had. Hij sloeg de deur dicht en Lauren en ik schonken een glaasje champagne in voor ons beiden. Een Limo is echt zo cool zoals je het in films ziet. Lauren en ik keken onze ogen uit door het raampje. Ik was nog nooit in Londen geweest en ik vind het echt geweldig. Wat nog leuker is, zijn de gezichten van de mensen. Ze keken allemaal nieuwsgierig wie er in die mooie auto zou zitten.

"Woah, Lauren, moet je zien!" riep ik toen ik onze kamer binnenkeek.. Met grote ogen keek ik rond. Ik liep naar het raam en je had zicht over bijna heel Londen. "Wow." hoorde ik Lauren naast mij zuchten. Ik zou hier uren kunnen staan kijken. Al die mensen die druk door de stad lopen. Allemaal mensen die elkaar niet kennen en geen tijd voor elkaar hebben en gehaast naar één plek moeten, ze nemen niet eens tijd om eens rond te kijken in deze wondermooie stad. Ik schrik op van een por in mijn zij. "Laten we wat gaan eten en dan shoppen!" zei Lauren. Ik knikte. Samen liepen we weer naar de beneden verdieping. Met de trap natuurlijk want Lauren had een beetje claustrofobie. We kwamen weer aan in de enorme hal. Ik keek weer rond, ik had het net wel al gezien toen we binnenkwamen maar het bleef prachtig hier.

Lauren en ik hebben net in Nando's gegeten en zijn nu klaar om te gaan shoppen. We liepen Harrods binnen. Wow. Ik liep een winkel binnen en liep langs de rekken. Het waren echt mooie maar dure kleren hier. Lauren en ik pasten grote aantallen mooie jurken, rokjes, shorts, t-shirts, etc. We hadden niet echt iets gekocht omdat we anders bijna geen geld meer zouden overhouden. Lauren natuurlijk wel maar ze moest het hier wel overleven met het geld dat ze van mijn ouders gekregen heeft. "Laten we naar Oxford street gaan." stelde Lauren voor. "Okay, met de metro?" Lauren knikte. Hup naar de volgende reeks winkels waar we misschien wel iets zouden vinden voor de Meet and Greet morgen.

Vermoeid liet ik me op het bed vallen. Lauren deed hetzelfde. We hadden alles gevonden voor morgen, we waren echt onherkenbaar. Lauren had een mooie blonde pruik ikzelf had ook een pruik. Ik voelde me nu een beetje zoals Katy Perry. We hadden ook kleren gekocht om morgen aan te doen. Ik voelde me echt belachelijk met mijn kleren aan. Maar toen ik alles aanhad en mezelf in de spiegel bekeek herkende ik mezelf bijna niet dus dat was goed toch? Lauren kon je ook echt niet meer herkennen, die pruik leek bijna haar echte haar en die handschoen is om de ring die ze van Niall en Greg gekregen heeft te verbergen. Ik keek echt uit om Niall morgen weer te zien.

Reacties (11)

 • JustMe123

  HAHAHAHAHAHHA ja, alles goed met mijn bril:)
  da was grappig

  6 jaar geleden
 • Snuf

  Ben benieuwd hoe de jongens gaan reagergen gnif gnif

  6 jaar geleden
 • laauravl

  Superleuuuk! Snel verder! Ik ben zoo benieuwddd

  6 jaar geleden
 • Hannane

  HAHAHA die klere!:Dsnel verder x

  6 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(flower)

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen