Foto bij 43. Lauren De Ruyck

Er is een nieuw liedje van One Direction gelekt. Wat denken jullie is het echt van hen? (5sos zijn de verdachten;))
'Can't let her go'

LUFU

We werden met de taxi naar de Meet and Greet gebracht. Jill en ik hadden beiden onze kleren die we gisteren gekocht hadden. De taxichauffeur wist meteen waar we naartoe wilden. Hoe zou dat nu toch komen? We zouden meteen als we daar aankwamen naar de Meet and Greet kunnen gaan. We hadden gisteren geen tijd meer gehad om nog een verborgen camera te kunnen kopen dus zouden we dit moeten doen op herinnering. "Ik vind dit zo spannend. We gaan eindelijk de andere jongens ook ontmoeten." Jill wipte heen en weer op haar plek waar ze zat. "Yeah. Het gaat echt leuk worden hé, Juliet." Jill keek me vreemd aan. "Juliet?" Ik knikte. "Jup, Juliet, als de jongens gaan vragen hoe heet je kun toch maar moeilijk zeggen ik ben Jill en zij is Lauren. Dan hebben we al die moeite voor niets gedaan." legde ik uit. "Aah, ja. Dan noem ik jou, uh, Laura." Ik knikte goedkeurend. Ik heb die naam altijd wel graag gehoord. "We're here." zei de taxichauffeur. We bedankten en betaalden hem en gingen toen opzoek naar de ingang van dit reusachtige gebouw.
We vonden het al gauw toen we een hele rij gillende meisjes zagen staan. We mochten hen voorbij toen we onze pasjes toonden.
We waren als eersten binnen en er kwam een brede man op ons af. Toen hij ons aankeek gingen zijn ogen even een beetje meer open. We zagen er dan ook niet uit. "Zijn jullie hier voor de Meet & Greet?" vroeg hij. We knikten beiden gretig. "Ik ben Paul." stelde de man zich voor, hij schudde ons beiden een hand. "Jill" "Lauren." stelden we ons beiden voor. Paul keek ons even ongelovig aan. "Ben jij de zus van Niall?" vroeg hij wat onzeker, bang dat hij een fout zou gemaakt hebben. "Dat ben ik inderdaad. Maar Niall weet niet dat we hier zijn daarom zijn we ook zo gekleed." zei ik met een grote glimlach. "Ach, zo. Loop maar met mij mee." zei Paul en hij stapte vooruit. Jill en ik volgden hem, het was hier echt een heel doolhof, ikzelf zou hier echt verdwalen.

Na een tijdje door de gangen gewandeld te hebben klopte Paul 4x op de deur. "Laat maar komen." klonk een stem van daarbinnen. Paul deed de deur open en liet ons naar binnen. De show kon beginnen. Ik grijnsde naar Jill en zij deed hetzelfde naar mij. " OMG, Laura. Het is One Direction, in levende lijve. OMG, ik denk dat ik doodga." begon Jill meteen te flippen en ze begon zwaar en snel achter elkaar in en uit te ademen. Het was gespeeld natuurlijk. "Ze zijn zooo knap." zei ik en ik gaf nog een klein gilletje. Ik keek snel even naar de jongens die op een rij ons lachend aan stonden te kijken. "Dag meiden." zei de krullebol, dat moet Harry zijn. "OMG, Harry praat tegen mij." zei Jill voordat ze zich tegen hem aandrukte. Ik zag dat Harry even overdondert was door haar plotse actie. "Wat zijn jullie namen?" vroeg Liam. "I-Ik ben Laura, en dat is Ji- Juliet." stotterde ik. "Omg, ik kan niet geloven dat ik jullie hier zo in het echt zie." flipte ik. Het was best leuk om zo te acteren. "Ik ben zo'n grote fan van jullie!" gilde Jill, die Harry intussen al losgelaten had. Ik duwde mijn ronde bril weer goed op mijn neus. Ik keek Jill aan. We telden samen stil af en op 1 liepen we samen naar Niall. "NIALL!" gilden we beiden. "Wij zijn echt je grootste fans." We drukten beiden een kus op zijn gezicht. Hij keek ons wat geschrokken aan. Zijn blik was echt geld waard. Wacht maar tot we straks onze vermomming afdeden. We gingen nog gillend en hyperventilerend langs Zayn, Louis en Liam. Je zag dat Harry, Louis en Zayn echt moeite moeten doen om niet in lachen uit te barsten. Jill begon plots heel erg te snikken. Ze was aan het huilen. Ik keek haar even bezorgt aan maar ze knipoogde toen vlug. "Hé, is alles goed?" vroeg Harry meteen bezorgt. "H- het is gewoon. Ik ben in dezelfde kamer als One Direction. Dit betekend zoveel voor mij." zei ze snikkend en barstte daarna in lachen uit, ik kon ook niet meer en ik begon ook hard te lachen. De jongens keken ons raar aan. "Ken je ons niet Niall?" zei ik tussen het lachen door. Hij schudde zijn hoofd. We deden al onze hoofddeksels af en onze brillen. We schudden ons haar los en keken naar Niall.

Reacties (19)

 • VeerleClifford

  WHAHAHAAHAHAHA
  GE - NI- AAL

  5 jaar geleden
 • ObeyxZayn

  HAHAHAHAHHAHAHA JA LATE REACTIE HEHEHE
  X

  5 jaar geleden
 • AnoukGold

  Haha, ga stuk hier xDxD.
  Snel verder!!!

  6 jaar geleden
 • DaisyxLouis

  snel verder please....
  wil niall zijn reactie weten hierop

  6 jaar geleden
 • xxlizziexx

  Geweldig ik heb echt de slappe lach
  snel vedder

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen