Foto bij 44. Lauren De Ruyck

Ugh, ik ben moe. Ik weet niet hoe het komt. -_-
120 abo's alweer en gisteren 4 pagina's reacties.
Echt bedankt daarvoor, het motiveerd echt om te schrijven.

I really LUFU guys.

We keken Niall aan. Zijn ogen gingen wijd open. Zijn gezicht was echt onbeschrijfelijk. Het was een mengeling van verbaasd, opluchting, blij en geschrokken. Nu was het zijn beurt om te flippen. "Jill! Lauren!" riep hij en kwam op ons afgerend. Hij sloot ons in zijn armen. "Ik had jullie echt niet herkent. Ik ben zo blij dat jullie hier zijn. Hebben jullie die Meet & Greet gewonnen?" vroeg Niall met de grootste glimlach die ik ooit gezien heb. "Jup. Ik heb gewonnen en ik heb Lauren meegenomen." zei Jill enthousiast. "Ik ben zo blij om jullie te zien." Hij gaf ons beiden nog apart een knuffel. Je kon tranen zien glinsteren in zijn ogen, maar hij hield te tegen om niet te moeten huilen in het bijzijn van zijn vrienden. Ik keek even naar de andere en ze keken allemaal blij en ook een beetje vragend naar Niall. "Uhm, Niall? Jij kent hen?" vroeg Zayn. Niall knikte trots en sloeg zijn arm om mij en zijn andere arm om Jill. "Da's zijn Harem, é Zayn, Dat zie je toch zo." zei Louis doodserieus. "Nee, dit is mijn zus, Lauren en dit is Jill." stelde Niall ons voor. "Oh, ja nu herken ik je!" zeiden Liam en Harry tegen mij. "En jij bent dus 'Fruitella'?" zei Louis tegen Jill met een grote glimlach op zijn gezicht. Ik zag Niall zijn wangen rood kleuren. Awe. Ze zijn echt dol op elkaar. Misschien moet ik ze proberen te koppelen, al zal dat wel moeilijk zijn. Misschien moet ik eerst maar eens uitzoeken of Niall echt wel verliefd is op Jill. "Meisjes het is tijd om te gaan. Jongens het concert begint over tien minuten." zei Paul die zijn hoofd om de deur stak. We gaven elk van de jongens nog een knuffel en Jill was al op het einde bij Niall. Ik zag dat hun omhelzing wat langer duurde dan die met de andere. Ik passeerde Harry en sloeg ook mijn armen om hem heen. Daarna ging ik naar Niall. Hij trok me dicht tegen zich aan. "Wil je vanavond nog eens langskomen naar het huis van de jongens en mij? Ik sms Jill het adres wel door na het concert." fluisterde hij in mijn oor. Ik knikte en schonk hem nog een glimlach voor we verdwenen en weer met Paul meeliepen.

Jill en ik stonden samen mee te genieten met de rest van het publiek van het concert. Ik voelde plots een tikje op mijn schouder ik keek om. "Ben jij die halfzus van Niall?" schreeuwde het meisje boven de muziek uit. Ik knikte. "Dat ben ik!" schreeuwde ik terug. "Mag ik een foto met je?" Ze haalde haar mobiel al boven. Dit is raar, fans van One Direction willen een foto met mij omdat ik de zus ben van Niall? Ik had beter die pruik aangehouden. Ik ging naast het meisje staan en en lachte naar haar mobiel. Ze trok de foto en bedankte me. "Graag gedaan hoor." zei ik en ik draaide me weer naar het podium toe. "Awkward." zei Jill. "Dat kun je wel zeggen ja. Maar als jij de vriendin van Niall bent zul je nog meer aandacht krijgen dan ik." zei ik. "Hah, precies of dat zal ooit gebeuren. Niall ziet niets in mij en trouwens het wordt toch niets want we wonen veel te ver." Ze concentreerde zich weer op het concert en ik zei er ook niets meer over.

We zaten weer in de taxi, dit keer op weg naar ons hotel. We hadden beslist dat we weer onze normale kleren zouden aandoen. Jill had al het adres van Niall doorgestuurd gekregen. "Ow shit!" zei ik plots. "Wat?" Jill keek me geschrokken aan. "Ik heb nog helemaal niet gebeld. Ik moet dat morgen echt gaan doen, kun je met dat helpen herinneren?" Jill knikte. "Bedankt." Ik glimlachte naar haar.
We kwamen aan in het hotel en gingen meteen naar onze kamer. Ik friste me wat en en deed natuurlijk een nieuw setje kleren aan. Jill deed hetzelfde en we waren alweer klaar om te vertrekken. We hielden een taxi tegen en vertelden het adres aan de chauffeur. Op weg naar mijn grote broer zijn huis.

Reacties (11)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen