Foto bij 45. Niall Horan

Hebben jullie Niall's twitcam gezien? Ik wel! Hij zag er echt wel moe uit.

LUFU

De bel van de intercom gaat af, ik sta op uit de zetel waar we allemaal zitten. Nu ja, zitten kun je het niet echt noemen we hangen er meer in. Harry was in slaap gevallen in de zetel. Ik drukte op het knopje en zag door de camera dat het Jill en Lauren waren. Ik deed de poort open en ging naar de deur om hem open te maken. Ik zag Jill en Lauren kwamen naar het huis toe. Ik kreeg spontaan een glimlach op mijn gezicht. Wat die twee meiden toch met me konden doen. "Hey" "Hello" begroetten de twee meiden me. "Hey, kom binnen." zei ik en ik liet ze voor gaan, ik sloot de deur achter hen. Ze stonden beiden wat onwennig rond te draaien. "Volg mij maar." glimlachte ik. Ze knikten beiden wat verlegen en liepen toen achter mij aan naar de woonkamer. Harry lag nog steeds te slapen maar hij lag intussen tegen Louis aan, die zat wat op zijn mobiel te klooien. Zayn en Liam waren fifa aan het spelen op de Xbox en geen van hen lette op dat we binnengekomen waren. Lauren en Jill keken nieuwsgierig over mijn schouders. Ik hoorde een kleine grinnik ontsnappen uit Jill haar mond. "Zó gaat het er dus meestal aan toe. Maar ga gerust ergens zitten waar er plaats is." zei ik en ik legde de nadruk op de zo, waardoor Louis, Zayn en Liam alle drie onze richting op keken. "Oh, hoi Lauren, hoi Jill." zei Liam meteen vriendelijk. "Dag Jongens." zeiden ze beiden. "Kom maar zitten." zei Zayn en hij wees naar de grote plek die nog vrij was op de andere bank. Er stonden een luxe bank in de woonkamer in een L vorm. De langere kant zat al vol met Harry, Louis, Zayn en Liam dus moesten wen met drieën op het kortere stuk zitten, maar dat ging moeilijk omdat Harry zijn benen daar lagen. Jill en Lauren zaten naast elkaar op het uiteinde waardoor ik op Harry's benen zou moeten zitten. "Wat willen jullie drinken?" vroeg ik aan Jill en Lauren gericht. "Cola." "Ice Tea" zeiden ze. "Een biertje." "Voor mij ook." "Ja, ook voor mij graag." zeiden de drie jongens. Ik rolde met m'n ogen en liep dan richting de keuken Ik vulde 2 glazen met cola, 1 met Ice Tea en ik nam dan nog 3 biertjes uit de koelkast. Ik zette alles op een plateau en droeg die naar de woonkamer. Ik zette alles op de salontafel, Liam deed net de tv uit.
"Harry GET UP!" schreeuwde Louis heel dicht bij Harry's hoofd waardoor zijn hoofd omhoogschoot tegen Louis'. "Auw." kreunden ze beiden. "Jezus, Harry. Jij hebt een hard hoofd." zei Louis terwijl hij met zijn tong langs zijn tanden gleed om te zien of er geen brokken af waren. Hij wreef over zijn kin maar voor de rest was er niets aan. "Jij hebt anders wel een gezicht. Waarom moe-" zei hij terwijl hij over zijn hoofd wreef. "Oh, hello girlzzzzz." zei Harry toen hij Jill en Lauren opmerkte. "Hey Harry." zei Jill met twinkelende oogjes. Harry deed zijn benen van de zetel zodat ze meer plaats hadden om te zitten. "Alles goed? Oh en Niall terwijl je rechtstaat kun je voor mij ook een biertje halen?" "Doe het zelf ik ben je slaafje niet." zei ik en ik ging naast Lauren zitten. Harry zuchtte en stond op om zichzelf een biertje te halen. "Dus, alles goed met jullie?" vroeg ik. "Ja, hoor super." zei Jill enthousiast. Je kon zien dat ze zich een beetje inhield omdat ze natuurlijk nog altijd een fan is. "En met jou, Lauren?" vroeg ik en ik keek naast me. "Gaat wel." zei ze en ze glimlachte maar die was niet gemeend. Ik zag meteen al dat er iets scheelde. Ik liet het met rust, ik zou er later nog wel naar vragen.

Vrolijk praatten we met z'n allen over allerlei random dingen, Lauren was er niet echt met haar gedachten bij. Onze gesprekken vielen stil door een mobiel die afging. Ik keek waar het geluid vandaan kwam en ik zag dat het uit Lauren haar tas was. Ze wist ook dat het haar mobiel was die afging. Ze nam hem uit haar tas en keek wie het was. Ik kon net zien wat er op het ID stond. 'Thuis' Meteen drukte ze weg. Nu wou ik toch echt wel weten wat er scheelde.

Reacties (11)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen