Foto bij • 95.

• Candice Brittany Melrose.

'ooh, alles zit vast.' Zeur ik als we weer thuis in de badkamer staan. Harry lacht even waardoor ik hem in zijn blote buik prik, en de badkamer uitloop, naar de slaapkamer. Ik laat mezelf met een plof op mijn buik op bed vallen, en hoor hoe Harry binnenkomt en de deur weer sluit. Ik voel het bed inzakken en dan een druk op mijn kont. Ik voel een paar zachte lippen in mijn nek en dan fluistert zijn zachte hese stem in mijn oor. 'Zal ik je masseren?' Vraagt hij lief. Ik glimlach en voor ik verder met mijn ogen kan knipperen licht mijn shirt al naast me en voel ik zijn grote, warme zachte handen over mijn rug kneden. Als Harry begint te kneden en te wrijven verlaat een zachte kreun mijn mond. 'Oh, waarom heb je niet verteld dat je dit zo goed kan schat?' Zucht ik. 'Dan zou ik je zeker iedere avond moeten masseren?' Lacht Harry en een spottend kreetje verlaat mijn mond.
'Wisselen?' Vraag ik als ik merk dat Harry moe word. 'Dat vind ik wel een goed idee lieverd.' Zegt Harry lachend en hij laat zich van me afvallen. Ik ga zo zitten dat ik met mijn rug naar hem toe zit en trek mijn shirtje aan, waarna ik op zijn kont sla en er dan op ga zitten. 'Hey, dat is geen massage.' Zegt hij spottend en ik lach even, waarna ik een kus op zijn rechterschouderblad druk. Ik maak een weg van kusjes omhoog waarna Harry zijn gezicht draait en ik over zijn kaaklijn naar zijn lippen kus. Bij zijn lippen blijf ik even hangen en kus hem daar extra lang, waardoor Harry tegen mijn lippen aan glimlacht.
Ik ga weer recht zitten en begin dan zijn rug te masseren. 'Morgen weer naar de studio.' Zucht Harry. 'Ach joh, niet zo zeuren schat. Dat is toch alleen maar leuk en gezellig?' Vraag ik lachend. 'Dat wel ja, maar dan moet ik weer volle weken tegenaan. Liedjes schrijven, teksten verdelen, chagerijnig zijn, vrolijk zijn, inzingen, opnemen, opnieuw opnemen, opnieuw inzingen liedje kiezen, videoclip maken, interviews afgaan, optreden, video uitbrengen, weer naar de studio en dan zijn we alweer bijna 2 maanden verder gok ik.' Zucht Harry. Ik lach even. 'Ja, dat word ook wennen voor jou hoor schat, zo steeds alleen in de avond en vroeg in de ochtend met mij.' Zegt hij. Ik lach weer even. 'Dat ben ik toch wel gewend met Liam?' Zeg ik plagerig terwijl ik mijn tong uitsteek, terwijl ik weet dat hij het niet kan zien.
'En bedankt.' Spot Harry waarna ik even lach, en hij gelukkig ook. 'Nu kan ik morgen wel lekker boodschappen doen, aan mijn column schrijven, de was doen van gister, voor jullie koken en het huis schoonmaken.' Zeg ik waarna we beide even zuchten. 'Oh jij hebt het ook zo zwaar met ons.' Zucht Harry en ik knik even. 'Jullie zijn zo lastig.' Spot ik. Dat had ik beter niet kunnen doen...

In een beweging heeft Harry me omgedraaid en zit hij op mijn onderbuik. Ik bekijk zijn tatoeages even en glimlach waarna Harry mijn handen grijpt bij mijn polsen, en ze in het bed drukt. 'Wat zei je daar?' Vraagt hij terwijl hij een wenkbrauw fronst. 'Dat jullie lastig zijn.' Zeg ik simpel waarna Harry mijn polsen nog verder het bed in drukt en zijn lichaam tegen dat van mij drukt, inclusief zijn gezicht. Het puntje van zijn neus raakt de mijne en ik voel zijn zoete adem tegen mijn lippen blazen, wat me toch wel even laat slikken. Zijn prachtige ogen staren in de mijne waardoor ik voel dat mijn wangen wat roder worden. 'Dat neem je terug.' Fluistert hij hees tegen me.
'Alleen voor een kus.' Fluister ik terug. Harry grijnst en laat mijn polsen los, waarna hij zijn handen naast me plaatst en zijn hoofd wat van mij af buigt. Ik leg mijn handen meteen in zijn nek en klem mijn vingers in zijn krullen. Het heeft wat kracht nodig om hem naar me toe te trekken, maar uiteindelijk maken onze lippen wel contact.
Ik voel hoe zijn zachte volle lippen over de mijne strelen en niet veel later voel ik zijn tong tegen mijn onderlip aan strelen. Ik open gewillig mijn mond waarna zijn tong zachtjes en liefdevol langs de mijne streelt.

- -

Yeah!
Ik ben weer thuis van een geweldige vakantie!
En gelukkig leven jullie (bijna) allemaal nog,
en heeft er (bijna) niemand zijn abo verwijderd!
Daar wil ik jullie echt even voor bedanken, voor jullie geduld! <3

En een special dank aan Lotte, (FlyingMinds)
Dat ze voor mij toch even tijd maakte om voor jullie 2 stukjes over te typen en te controleren.
Dankjewel meid! <3
xxx

Reacties (12)

 • Larry2fab4u

  ;)

  7 jaar geleden
 • Levesque

  <3

  7 jaar geleden
 • Subdivisions

  Harry is echt een schatje(H)
  Snel verder x

  7 jaar geleden
 • Archenemy

  Awwiee C: hahaha x

  7 jaar geleden
 • annae

  Aahw een massage nu ben ik jaloers!!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen