Foto bij Hoofdstuk 84

Embry’s POV
Elke avond als ik Amber belde miste ik haar meer. Haar stem werd steeds verdrietiger en ik voelde me rot omdat ik niet bij haar was. Met een stevige pas liep ik daarom nu richting het huisje van Billy. Jake’s vader en één van de stamoudsten. Hard bonkte ik op de houten deur en ik hoorde zachte voetstappen richting de deur komen. Toen de deur openging zag ik Jake mij verbaasd aankijken. ‘Wat doe jij hier?’ bromde hij. ‘Ik kom niet voor jou maar voor je vader’ bromde ik terug. Er gleed een frons over zijn gezicht maar zette een stap opzei zodat ik naar binnen kon stappen. Achter Jake aan liep ik de kamer in waar Billy een wedstrijd zat te kijken vanuit zijn rolstoel. ‘Het is voor jou’ zei Jacob en Billy keek verbaasd op naar mij. ‘Wat kan ik voor je doen Embry’ ‘Het gaat over Amber’ zuchtte ik uiteindelijk en hij knikte begrijpelijk. ‘Wat kan ik voor jullie doen?’ ‘Ik moet daarheen.’ Niet begrijpend keek Billy me aan ‘Ik moet naar New York’ maakte ik het duidelijker. ‘Het gaat niet goed met haar ik hoor het gewoon. Ik moet daarheen’ ik ging zitten en keek Billy smekend aan ‘alsjeblieft je moet me hierbij helpen, ik ga zo ie zo nu vraag ik alleen toestemming’ mompelde ik. ‘Ja maar hoe wil je dat gaan doen dan?’ ‘Nou ik weet wel iets’ mompelde ik glimlachend. ‘Nou kom maar op ik luister’ zei Billy aandachtig dus begon ik met mijn uitleg.

Amber’s POV

2 weken later
‘Dames en heren. Onverwachts is er een uitwisseling gekomen. Er zijn een aantal leerlingen gekozen om daar heen te gaan. Die zullen in een gezin komen van de leerlingen die hier heen komen. ‘ Jason en ik keken elkaar raar aan en haalden toen onze schouders op. Hoe groot kon de kans zijn dat we daar, naar waar dat ook mocht zijn, heen moesten er zaten zoveel leerlingen op deze school. ‘Jongens luister nog even!’ riep de leraar richting onze klas en langzaam verstomde het geluid weer. ‘Ook hebben we al leerlingen gekozen. Alles is al geregeld ook met jullie ouders. De leerlingen die daar heengaan zijn: 7 leerlingen uit de eerste en 2e jaar verder gaan er van deze klassen mee: Kay Samphson, Alicia Johnsen uit één klas hoger en uit deze klas zal Jason McPhea nog meegaan. Zoals ik al zei alles is al geregeld. Dus wees niet bang. Ja meneer McPhea’ ‘Waarom is de uitwisseling? Wat is het doel ervan en hoelang zijn we weg?’ ‘Nou jongeman, dat is een goede vraag. De vraag kwam van het reservaat waar jullie heengaan voor de ontwikkeling van deze jongeren. Aangezien ze nog nooit in de grote stad zijn geweest. En de uitwisseling zal 3 maand duren’ Hij knikte en keek wat bedrukt mijn kant op. ‘Wanneer gaan ze?’ de brutale vraag was van Sarah afkomstig en ze keek mij kwaadaardig aan. ‘Volgende week maandag zullen hun met de bus naar het vliegveld worden gebracht waar ze op het vliegtuig zullen stappen naar Seattle waar ze daar weer worden opgehaald door de bus die hun naar hun eindbestemming La Push brengt.’ Een schok ging door me heen. La Push. Jason ging naar La Push. Jaloers keek ik even zijn kant op. Hij was zich van geen kwaad bewust en keek ellendig voor zich uit. Hij wou duidelijk niet. Zuchtend keek ik voor me uit. hij kon er ook niks aan doen.

Reacties (4)

 • xEloquence

  Nee Neee Neee je moet verder gaan hoor anders word ik gek haahah SNEL VERDER!!!

  5 jaar geleden
 • ZephyrDragon

  please ga verder..

  5 jaar geleden
 • Sonyara

  Vet gaaf...
  Embry, Jacob, Paul, Seth, Leah enzo komen naar Amber toe.. Ik hoop zo dat ik nog meer nieuw leesvoer krijg.. Ik heb echt naar je nieuwe hoofdstuk uitgekeken, en dat doe ik nu weer. Ondanks ik op vakantie ben en weinig tot geen internet heb.. Hoop ik dat ik snel nieuw leesvoer binnen krijg. Je hebt mij weer helemaal blij gemaakt met je nieuwe hoofdstuk..

  Hopend dat ze Amber nu minder gaan pesten, en dat Embry deze jonge meiden en jongen eens een goed Lesje kan leren..

  XxX

  5 jaar geleden
 • annae

  Aah kunnen ze niet wisselen ofzo??

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen