Foto bij 49. Lauren De Ruyck

LUFU

Slecht stukje? Je hé

Gister gaan zwemmen in weert. Donderdag weer:). Zijn er mensen die in de buurt vam weert wone?

Zuchtend liep ik door de winkelstraat. De bodyguard die Niall met me meegestuurd had liep een eindje achter. Arme man, hij moest mij overal volgen terwijl ik hopeloos op zoek was naar een perfect cadeau voor Liam, hij had waarschijnlijk beters te doen dan de hele tijd achter mij te lopen terwijl er toch niets gebeurde. Ik liep winkel in winkel uit maar niets vond ik goed genoeg. Ik wist eigenlijk ook niet goed waar ik naar opzoek ben, want ik ken Liam niet echt zo heel goed. "Lauren?" vroeg een meisje die ik enkele jaren ouder schatte dan ik. Ze had bruin golvend haar en er zaten blonde plukken tussen. "Ja?" vroeg ik. Ik zag in mijn ooghoek hoe mijn bodyguard meteen alert werd en onopgemerkt wat dichter naar me toe kwam. "Jij bent Niall zijn halfzus toch?" Ik knikte. "Omg. Kun je dit even tekenen?" ze hield een boekje voor me. "Natuurlijk." zei ik met een glimlach. Ik krabbelde mijn naam op het boekje. Hetzelfde volgde nog bij 3 andere meisjes die er intussen ook bij waren komen staan. Ze wilden elk ook nog een foto. Ik vind dit echt wel raar, omdat ik 'de zus van' ben moet ik ook op de foto en handtekeningen uitdelen?

Na de rest van de middag rondgelopen te hebben in de winkels ( en nog enkele handtekeningen gezet te hebben) heb ik een bon voor zijn favoriete kleerwinkel en 3 t-shirts gekocht die ik wel bij hem vond passen.

T-SHIRT 1 (omdat het past bij hem)
T-SHIRT 2 (omdat hij een toystory fan is)
T-SHIRT 3(omdat ik het leuk vind)

Ik was uitgeput van die hectische dag maar ook blij met wat ik voor Liam had, het was niet heel erg veel maar ik kende hem dan ook nog niet zo goed. Ik verpakte snel alles samen en schreef de kaart die ik ook gekocht had. Ik verstopte het cadeautje in mijn kamer. Jep, ik heb een eigen kamer in dit huis. Er staat nog enkel een bed, een bureautje en een kast maar ik zou hem helemaal naar mijn zin mogen inrichten, de muren zouden nog geschilderd worden. Ik had uitzicht op de prachtige tuin. "Lauren we moeten vertrekken!" riep Charles, de bodyguard van beneden. Ik zou vanavond het laatste concert van One Direction bijwonen.Niet echt het laatste natuurlijk, maar ze zouden dan twee weken pauze houden, dus eigenlijk meer het laatste voor twee weken. Nu, ja, whatever. Ik ga naar een show van One Direction.

Zo kwam ik dan enkele minuten later bij het concertgebouw aan. Ik zocht samen met Charles naar de kleedkamer van de jongens die vonden we na enkele minuten zoeken, het was hetzelfde gebouw als gisteren dus ik wist nog ongeveer hoe we er heen moesten. Ik klopte op de deur en die werd meteen met een grote zwaai opengemaakt. "Dag Lauren." zeiden twee hazelnoot bruine ogen. "Hi Liam." zei ik vrolijk terug. Hij verdween naar binnen en ik volgde. Wow, wat een rommel hier. T-shirts lagen op de grond, etensresten, lege flessen water, noem maar op. "Sorry voor de rommel." zei Zayn verontschuldigend. Ik grinnikte, "Het is oké hoor, mijn broer zijn kamer ligt er soms nog erger bij." glimlachte ik."Heb je iets gevonden?" fluisterde Niall in mijn oor. Ik knikte met een glimlach op mijn gezicht. "Jongens nog 10 minuten." kwam een man zeggen. Harry duwde me neer op een stoel die in de kamer stond en hij legde een schermpje aan. Ik zag het podium waar de jongens straks op zouden komen, het voorprogramma was al bezig. "Je kunt beter hier het concert volgen, als je niet doof wilt worden." lachte Harry. "Okay." knikte ik. De jongens vertrokken en ik bleef zitten zoals Harry me 'bevolen' had.
Ik genoot van het concert, je zag echt dat de jongens dat ook doen. Het was iets wat ze enorm graag deden. Ik zuchtte, vroeger had ik ook iets wat ik graag deed en van zo van genoot. Maar door die ene persoon heb ik dat allemaal opgegeven, ik heb geprobeerd opnieuw te proberen maar dat lukte niet. Zelfs nu had er af en toe nog nachtmerries over. Niemand weet hiervan behalve Jill en mijn ouders en dat wil ik zo houden.

Reacties (10)

 • MOTORMUIS

  Omg woon jij in weert?? Ik ga daar kei vaak heen! Ik woon in Neerpelt, belgie:)

  5 jaar geleden
 • Hannane

  WHAT SGEBEURT? x Snel verder x

  5 jaar geleden
 • Chasing1D

  Ohhhhh! ;3
  Wij willen het ook weten! (: x
  T-shirt is NICE! D; xx

  5 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(flower)

  5 jaar geleden
 • Snuf

  ik woon een heel klein beetje bij weert zou je kunnen zeggen dichter bij maarstricht eigelijkxDmaarja die t-shirts die zijn geweldig!!!!!!!!!!!!!! echt waar hahahahahahahaha oke srry maar geweldig geschreven snel verder!!xx

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen